Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Τι μας συμβουλεύουν οι σοφοί για το σεξ! (Β’ - Ταοϊσμός)



Στον ταοϊσμό θεωρείται ύψιστη πνευματική άσκηση το στοματικό σεξ που προσφέρει ο άντρας στη γυναίκα (δυστυχώς, όχι και το αντίστροφο!). 
Οι Κινέζοι σοφοί λένε μάλιστα πως συμβάλλει και στη μακροζωία (φαντάζομαι μόνο της γυναίκας, που το απολαμβάνει).
Οι περισσότεροι άντρες σίγουρα δεν έχουμε ιδέα για το πώς γίνεται το μυσταγωγικό στοματικό σεξ στη γυναίκα. Οι πορνοταινίες που βλέπουμε μας μπερδεύουν περισσότερο. Και συνήθως το μόνο που καταφέρνουμε είναι να μεταδίδουμε το άγχος μας...
Λοιπόν μάγκες δώστε βάση στη φιλοσοφία:
Κατ’ αρχήν φτιάχνουμε ατμόσφαιρα στο δωμάτιο, ρίχνουμε τον φωτισμό, απαλή μουσική, κατεβάζουμε τις αφίσες με τη Θύρα 7 και τον Τσουκαλά, βάζουμε και κάνα μαξιλαράκι κάτω απ’ τη λεκάνη της γκομενίτσας, ν’ ανασηκωθεί. 
Συνεχίζουμε με αργά υγρά φιλιά στους μηρούς ρίχνοντας ταυτόχρονα κι απαλές δαγκωνίτσες μέχρι να φτάσουμε στην κλειτορίδα. 
Όμως εκεί θέλει προσοχή κάγκουρες. Είναι πολύ πιο ευαίσθητη απ’ το ανδρικό πέος, οπότε απαγορεύεται αυστηρώς η χρήση οδόντων και σκληρού υπογενείου! Μόνο γλώσσα μαλάκες μου...
Δεν πρέπει να ξεχνάνε πως κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Αυτό που άρεσε στη χθεσινή, δεν σημαίνει πως αρέσει και στην αποψινή! Μπορεί να την πονά, να την ενοχλεί ή να αντιστρατεύεται στα ηθικά ταμπού της.
Οπότε κάνουμε διερευνητικές κρούσεις. Από τις αντιδράσεις της θα καταλάβουμε  αν είμαστε ή όχι στο σωστό δρόμο, στο "Ταό" που λένε κι οι Κινέζοι σοφοί...
Ένα άλλο μυστικό είναι να σχηματίζουμε με τη γλώσσα μας πάνω στην κλειτορίδα τα γράμματα της αλφαβήτου. Για καλύτερα αποτελέσματα μάθετε μανδαρίνικα ή ιερογλυφικά, που κάθε γράμμα μόνο του φέρνει δέκα οργασμούς! Εσείς γιατί νομίζατε πως λέγονται ... ιερο-γλυφικά;
Αλλά ας δώσουμε και μερικές συμβουλές στις κυρίες που γουστάρουν να κάνουν αυτό που οι νεοέλληνες λένε "πίπα" κι οι Γάλλοι "κάπνισμα πούρου".
Αγαπητές φίλες, αρχίστε κι εσείς απ’ το εσωτερικό των μηρών κι ανεβείτε σιγά-σιγά προς τους όρχεις, τη βάλανο, τον χαλινό (γκουγκλάρετε να μάθετε, ή, έστω, διαβάστε τον Κινέζο φιλόσοφο Πι-Που-Τσου!).
Το κλειδί στην ανδρική διέγερση είναι το σάλιο. Αν είστε μερακλούσες προσθέστε και σαμπάνια που εξασφαλίζει έξτρα γαργάλισμα. Παίζει ακόμα το μέλι, το σαντιγί κι η σοκολάτα. 
Αποφύγετε ρουφήγματα μυρμηγκοφάγου ή ηλεκτρικής σκούπας.  Και μην ξεχνάτε: το σπέρμα δεν παχαίνει. Ο μόνος λόγος ν’ αρνηθείτε να το καταπιείτε είναι η γεύση. Η οποία εξαρτάται απ’ την τροφή του συντρόφου σας.
Οι τροφές που βελτιώνουν τη γεύση και στα δύο φύλα είναι τα ακτινίδιο, ανανάς, φράουλα, κανέλα, μέλι. Αποφύγετε αλμυρά, κρέπες, αλκοόλ, τσιγάρες, σπαράγγια και φυσικά παστουρμά. 
Ψάξτε και για προφυλακτικά με διάφορες γεύσεις γιατί η λαστιχίλα δεν αντέχεται. 
Σας ενημερώνω πως υπάρχουν και ειδικά προφυλακτικά για τη γλώσσα. Δοκιμάστε τα. Αξίζουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια: