Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Τι μας συμβουλεύουν οι σοφοί για το σεξ! (Γ’ - Το φοινικικό πυγοράπισμα!)

Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, πάντα όταν έκανα σεξ έριχνα κάμποσα σκαμπιλάκια στους πισινούς των κοριτσιών. 
Το έκανα εντελώς ενστικτωδώς. Χωρίς να ξέρω τον λόγο. Ίσως να πίστευα πως ο ελαφρός πόνος που προκαλούσα τις έκανε να σφίγγονται, άρα εξασφάλιζα περισσότερο "σφίξιμο", δηλαδή μεγαλύτερη ηδονή...
Στα αρχαία ελληνικά το κωλαράκι-πισινούλης λεγόταν "πυγή". Οπότε τα κωλοσκάμπιλα λέγονταν "πυγοραπίσματα". Κλείνω παρένθεση...
Η Ελλάδα από αρχαιοτάτων χρόνων ήταν χώρα φαλλοκρατική. Είτε την κατοικούσαν Φοίνικες, είστε Σλάβοι, είτε Αρβανιτόβλαχοι. Μάλλον θα φταίει το νερό. 
Οπότε τα πυγοραπίσματα έδιναν κι έπαιρναν. Και δεν υπάρχει Ελληνίδα, όσο φεμινίστρια κι αν το παίζει, που να μην τα γουστάρει. Έχει γραφτεί πλέον στο ντι-εν-έι μας. Δεν υπάρχει περίπτωση Ελληνίδα να τις φάει στον πισινό και να μην την διαπεράσουν ρίγη ηδονής σε όλο της το σώμα...
Οκ, μπορεί να είναι κάπως υποτιμητικό, αλλά ποιο γκομενάκι δεν γουστάρει να κατακτηθεί, να νιώσει υποταγή σε έναν άντρα? 
Το κωλοράπισμα είναι ένας τρόπος να επιστρέψουμε στις αρχές μας. Στην άγρια ζούγκλα. Είδατε τα αιλουροειδή πώς κάνουν σεξ? Πάντα το αρσενικό δαγκώνει το σβέρκο του θηλυκού!
Μάγκες μου, μην το υποτιμάτε το θέμα και μην τ' αφήνετε όλα στην τύχη. Τελειοποιήστε την αρχαία τακτική του πυγοραπίσματος. 
Να το κάνετε πάντα με ανοιχτές παλάμες ώστε να μείνουν οι δαχτυλιές αλλά ν' ακουστεί και μέχρι την απέναντι πολυκατοικία. Τα ηχητικά εφέ είναι πολύ διεγερτικά. 
Σας συμβουλεύω δε να μην το κάνετε μόνο στο σεξ, αλλά σε κάθε ευκαιρία. 
Σε έστησε στο ραντεβού ή στα 'κανε τσουρέκια την ώρα που έβλεπες μπαλίτσα? Ξάπλωσ' την στα γόνατά σου, σήκωσε τη φουστίτσα της κι άρχισέ την στα φλαπ-φλουπ!
Θα ξυπνήσεις σίγουρα το ζώο μέσα της. Και θ' ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα στην κρεβατοκάμαρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: