Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Άβυσσος η καρδιά κι ο οργασμός της γυναίκας! (Κι ο Άι-Βαλεντίνος βοήθειά μας...)

Τι ζητάει μια γυναίκα από έναν άντρα; Της παναγίας τα μάτια.
Και τι ζητάει ένας άντρας από μια γυναίκα; Δυο απλά πραγματάκια: να του κάτσει και να μην του τα πρήζει...
Γενικά, κυκλοφορούν πολλοί μύθοι γύρω απ’ τη γυναίκα και το σεξ. Όπως, π.χ., πως για να φτάσεις στο κρεβάτι μιας γυναίκας πρέπει πρώτα να περάσεις απ’ την ψυχή της. Που, ως γνωστόν, είναι άβυσσος, άρα πού θα πας, σίγουρα θα χαθείς...
Αρκετοί  άντρες αναρωτιέμαστε γιατί οι γυναίκες γίνονται τόσο απότομες όταν τους την πέφτουμε. Αφού και γι’ αυτές το σεξ είναι το ίδιο σημαντικό με μας. 
Η απάντηση ίσως είναι γιατί εμείς οι άντρες βγάλαμε τη φήμη των μεγάλων παραμυθάδων. Πως για να ρίξουμε μια γυναίκα πρέπει πρώτα να της κάνουμε μια μίνι ερωτική εξομλόγηση, να προσποιηθούμε συναίσθημα και ρομαντισμό, ενώ το μόνο που θέλουμε είναι ένα καλό ξαλάφρωμα των όρχεων...
Μετά την εκσπερμάτωση τα πράγματα ξεκαθαρίζουν. Οι φυσιολογικοί άντρες το μόνο που θέλουμε είναι να ντυθούμε στα γρήγορα και να γίνουμε λούηδες απ’ τη ζωή των γυναικών. Μετά τον οργασμό δεν νιώθουμε καμία τρυφερότητα. Μόνο λίγο ανάλαφροι, λιγότεροι αγχωμένοι και κάπως άδειοι. Για μας η γυναίκα είναι μόνο ένα κρεβάτι, τίποτα παραπάνω. Αν θέλουμε παρέα και συζητήσεις έχουμε τους κολητούς μας...
Αν το σεξ ήταν καλό, η γκομενίτσα ίσως επιδιώξει να μας ξαναδεί. Αλλά σίγουρα δεν θα επενδύσει σε μας, δεν θα μαγειρέψει για μας και δεν θα μας γνωρίσει στη μαμά και στις φίλες της...
Και τώρα πετάγομαι σ’ ένα άλλο θέμα, σχετικό και άσχετο. Πρόσφατα ανακάλυψα πως οι γυναίκες έρχονται σε οργασμό όταν νιώσουν έντονα συναισθήματα, όχι απαραίτητα θετικά. Έτσι εξηγείται γιατί μετά από μεγάλους καυγάδες γίνονται τα πιο επικά πηδήματα. Πλακωνόμαστε, είμαστε στα πρόθυρα του χωρισμού, αιωρείται η συναισθηματική φόρτιση πως δεν θα ξαναειδωθούμε, αποφασίζουμε ένα τελευταίο σεξάκι και... πήραν τα φρύγανα φωτιά!
Οπότε αποφάσισα να αξιοποιήσω τις νέες σεξουαλικές μου ανακαλύψεις. Τα έντονα συναισθήματα, όπως είπαμε, και κυρίως ο φόβος, μπορεί να προκαλέσουν στις γυναίκες οργασμό μέχρι λιποθυμίας. Οπότε αξίζει να το ρίξουμε στα ερωτικά παιχνίδια. Να θυμάστε όμως πως ξεκινάμε πάντα με λάιτ καταστάσεις. Π.χ. της δένουμε τα μάτια, της ψυθιρίζουμε στο αυτί πως είναι κακό κορίτσι, την πετάμε πάνω σ’ ένα τραπέζι και της τον χώνουμε. 
Στη συνέχεια βέβαια τα παιχνίδια γίνονται πιο πικάντικα και σκληρά. Αλλά μη θέλετε να σας τα πω όλα με τη μία...

18 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αν ίσχυε για όλους αυτό θα έπρεπε η πλειοψηφία του κόσμου να ζει έτσι!
Αντ' αυτού, εγώ εκείνο που βλέπω είναι το ακριβώς αντίθετο: οι περισσότεροι/ρες είναι ζευγαρωμένοι/νες.....

Ψονθομφανήχ είπε...

ναι, είναι ζευγαρωμένες με τα σκυλάκια και τα γατάκια τους!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Μια πλειοψηφία ναι και μια πλειοψηφία πάλι όχι!
Οι τελευταίοι πώς;;;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Όταν βέβαια τρέφεσαι με πρότυπα- σκατά σαν αυτά του αντίστοιχου "συστήματος"· πώς μετά να μην αντίστοιχες κι οι "σχέσεις";; Κοινωνική σαβούρα: https://www.womantoc.gr/viral/article/pliromenes-gynaikes-paristanoun-os-epaggelma-tis-syzygous-gia-na-min-apokalyfthoun-laika-eidola?utm_term=Autofeed&utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR0C5lQtDENhf1yugrkmFKrexUV4-7vJle-H0TjTREKbavMQgEIQhxBuKuM#Echobox=1613081935

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ένα ψέμα από την κορυφή ως τα νύχια!
Με τα ψέματα όμως "δουλειά" δε γίνεται!!

Ψονθομφανήχ είπε...

είναι τραγικό να διαπιστώνει κανείς πως όλο αυτό το σύστημα
που καταχρηστικά ονομάζουμε "τέχνη" είναι ένα σίχαμα και μισό.
Από Κουν και χατζιδάκη μέχρι ... άντε μην το πω και φάω μηνυσάρες!

Και δεν είναι μόνο ο χώρος της τέχνης. Είναι και η δημοσιογραφία,
η πολιτική, τα πάντα!

Ρε καλύτερα με ένα κουτάκι μπύρας και στο παγκάκι, μια ζωή
άουτ-σάιντερς, παρά να υποκύπτουμε στα βίτσια του κάθε
κομπλεξάρα

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Όντως!
Χίλιες φορές καλύτερα έτσι!!

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα με τους τουρκορωμιούς χατζη-έλληνες είναι ότι αναθρέφονται με κουτοπονηριά και δεν νιώθουν τί εστί η αξιοπρέπεια και τα κότσια. Θεωρούν ότι στήνοντας κώλο θα πάνε μπροστά στη διεφθαρμένη κοινωνία της ρωμιοσύνης. Για αυτό και όταν τους καβαλάνε δεν βγάζουν άχνα, σε μερικούς μπορεί να τους αρέσει κιόλας. Πρέπει πρώτα να αποκτήσουν αξιοπρέπεια και κότσια, τότε οπότε συμβαίνει κάτι ανήθικο είναι υποχρεωμένοι να αντιδράνε, να μην μένουν παθητικοί, να μην το κρύβουν. Εκεί πατάνε ρωμιοί τύπου Κιμούλη (αριστερός νευρικός κουραδόμαγκας). Ο άνθρωπος πρέπει να αντιδρά (όχι με την έννοια των μπαχαλάκηδων/αντιεξουσιαστών), αυτό πρέπει να είναι το μότο του πραγματικού ανθρώπου. Η άμεση αντίδραση όταν θίγονται βασικές ανθρώπινες αρχές είναι χαρακτηριστικό των αξιοπρεπών ανθρώπων.

Οι ρωμιοί οφείλουν να απομπολέσουν την παρωχημένη και ξεφτιλισμένη κουλτούρα τους. Αυτή η νοοτροπία γέννησε αργά και σταθερά το φαραωνικό συνταξιοδοτικό που έστησαν οι νταβατζήδες της παλιάς γενιάς, διότι τους χρωστάμε επειδή μας γέννησαν. Το αποτέλεσμα ήταν να εισπράττουν οι παλιοί συντάξεις Ελβετίας από ένα κράτος με οικονομία Βουλγαρίας. Αυτό το διαχρονικό απόστημα του "χρωστάνε επειδή τους γεννήσαμε" πρέπει επιτέλους να σπάσει. Τώρα η (β)ρωμιοσύνη έχει μια ευκαιρία να το σπάσει, για να δούμε αν θα το κάνει. Ξεφτιλισμένοι, φτωχομπινέδες, κουραδοτραφείς βρωμιοί!

https://www.youtube.com/watch?v=oU8jUltRfO8

Ανώνυμος είπε...

«Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. ‘Κόφτο! Θα σε βγάλω στα κανάλια’. Γέλαγε και χαϊδευόταν! ‘Τα @@ θα μου κλάσουν τα κανάλια!’ είπε».
«Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυνανίζεται. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από το σβέρκο και με τράβηξε πάνω του».
«Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν! Χέρια… πόδια ..γόνατα.. αγκώνες.. Υστερία. Σοκ. Κρίση! Στην αρχή του άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. Πάρτον! Πάρτον στο στόμα, μου έλεγε σχεδόν αυτιστικά. Μετά από λίγα λεπτά και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω απ το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα».
«’Άντε γ!.. που θες και ρόλο!’, με ‘έφτυσε’».
https://www.in.gr/2021/02/12/greece/seksoualiki-parenoxlisi-nea-sokaristiki-kataggelia-gia-ton-petro-filippidi/

Έτσι θέλει ο ρωμιός, να τον τσαλαπατάνε σαν σκουπίδι και να τον φτύνουν, μπας και ενεργοποιηθεί μέσα του το αίσθημα της αξιοπρέπειας. Βρε δώσε, δώσε!

Καταλειφός: Η γενιά μας να ζητήσει συγγνώμη από την νεότερη για τα λάθη που συνεχίσαμε
Ο σπουδαίος άνθρωπος του θεάτρου σχολιάζοντας τις καταγγελίες για κακοποίηση στο θεατρικό σανίδι, τονίζει με την στωικότητα που τον διακρίνει ότι εκείνος και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της γενιάς του οφείλουν να πουν «συγγνώμη» στους νεότερους ηθοποιούς
https://www.in.gr/2021/01/28/greece/kataleifos-genia-mas-na-zitisei-syggnomi-apo-tin-neoteri-gia-ta-lathi-pou-synexisame/

«Συμβαίνει και στην πολιτική – Για να δουλέψεις πρέπει να κοιμηθείς με έναν σκ@τογερο»
https://www.iefimerida.gr/ellada/ap-gkletsos-kataggelies-politiki-prepei-na-koimitheis-me-enan-sktogero

Ψονθομφανήχ είπε...

αυτό που περιγράφεις είναι το σύνδρομο της δουλοπρέπειας, του γραικηισμού, του χατζιαβατισμού...

Ανώνυμος είπε...

Είναι η κουλτούρα των βρωμιών.
Εμπρός της Γης οι κολασμένοι!

Ανώνυμος είπε...

Ετσι, Φιλιππίδης, Χαϊκάλης, Λιγνάδης είναι τα ονόματα που ακούγονται περισσότερο. Όμως, αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι έχει φύγει από το… κάδρο ο Γιώργος Κιμούλης. Μετά τις πρώτες καταγγελίες για άσχημη συμπεριφορά, άγριο bulling σε ηθοποιούς, βρίσιμο και βιαιοπραγία ορισμένες φορές, ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης δεν βρίσκεται καθόλου στην επικαιρότητα.
Κάποιοι μιλούν για ολική ανατροπή και για προσπάθεια να στηριχθεί από φίλους του προκειμένου να μην υποστεί την ίδια ζημιά το όνομά του με των παραπάνω συναδέλφων του.
https://www.in.gr/2021/02/16/life/fizz/giorgos-kimoulis-epixeirisi-stiriksis-stin-ypothesi-ton-kataggelion-se-varos-tou/

Αριστεροί φασίστες, κράτος εν κράτει εν Ελλάδι.
Και πού να βγει βρώμα για τον Στάθη Λιβαθινό.
Ουπς, καλέ κοκκίνησα!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ανώνυμε, αυτά όλα τα πράγματα υπήρχαν και "άνθιζαν" στους εργασιακούς χώρους, δυστυχώς· ανέκαθεν!! Είναι τρομερό πόση ξεφτίλα υφίσταται κανείς για να βγάλει τα προς το ζην... Δεν ξέρω πώς είναι στο εξωτερικό, αλλά μεγάλη μερίδα της μεγαλοεργοδοσίας στην Ελλάδα είναι για τον πούτσο· να τους κοπανάς σα χταπόδια κάτω!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Κομπλεξικά ανθρωπάκια, μηδενικά που εάν δεν είχαν χρήμα θα ήταν ένα Τίποτα!!! Και βγάζουν όλα τα κόμπλεξ τους επάνω στους εργαζόμενους.... και σ' αυτούς που τους έχουν ανάγκη..

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλάδα ζεις γιατί απορείς..
Η εργοδοσία είναι για τον πούτσο γιατί οι ρωμιοί είναι για τον πούτσο.
Και οι εργαζόμενοι ρωμιοί είναι.
(Τόπιασες το υπνοούμενο;)

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Φυσικά και το πιασα!
Δε θα ήμουν κορόιδο εάν είχα ήδη σηκωθεί να φύγω!

Ανώνυμος είπε...

Πάμε μουσικό διάλειμμα:
https://www.youtube.com/watch?v=uaTd96qdsaI

Ανώνυμος είπε...

Σε ό,τι αφορά τις διδακτικές μεθόδους του, η Α.Α λέει χαρακτηριστικά ότι «έβαζε τις κοπέλες να μαλώνουν και τα αγόρια να γλύφουν το πάτωμα. Τότε λέγαμε ότι μάλλον θα πρόκειται για αιρετικές μεθόδους ενός δημιουργικού καλλιτέχνη, λέει χαρακτηριστικά.
https://www.in.gr/2021/02/23/greece/dimitris-lignadis-maxairoma-itan-apo-proin-syntrofo-tou-nea-martyria-apo-foititria-tou/

Δώσε, δώσε λέμε!
Έτσι θέλουν οι ρωμιοί. Αιρετικές μέθοδοι ενός αιρετικού καλλιτέχνη, τί δεν καταλαβαίνετε ρωμιοί μου.

Όσον αφορά στην προσπάθεια να ανακαλύψει τι ενδεχομένως ήταν στην προηγούμενη του ζωή, ο Παύλος Χαϊκάλης είχε σημειώσει πως «έχω προσπαθήσει να μάθω με υπνωτισμό τι ήμουν στην προηγούμενη ζωή αλλά, για έναν περίεργο τρόπο, δεν μπορώ να δω. Ίσως γιατί δεν πρέπει να δω και να μάθω».
https://www.in.gr/2021/02/23/life/fizz/paylos-xaikalis-kamia-fora-ksefeygo-xano-metro/