Σάββατο 27 Αυγούστου 2022

Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν τα ρεμάλια;

 

1) Γιατί έχουν εθιστεί να νιώθουν ανεπαρκείς! Οι γυναίκες αποθηκεύουν όλα τα αρνητικά σχόλια που έχουν ακούσει απ' τη στιγμή που γεννήθηκαν. Γι' αυτό και οι περισσότερες έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση. Λογικό να νομίζουν πως δεν τους αξίζει καμία καλύτερη τύχη από ένα "κακό παιδί". 
2) Τρελαίνονται να παίζουν το ρόλο της "μαμάς", του "σωτήρα", της "καλής σαμαρείτιδας". Έχουν ανάγκη να βγάλουν και να ικανοποιήσουν το μητρικό τους ένστικτο. Ψάχνουν άντρες καμένους για να τους υιοθετήσουν και να τους σώσουν. Να τους μετατρέψουν σε "κούκλα" της μετεφηβικής τους ηλικίας.
3) Άλλος ένας περιζήτητος γυναικείος ρόλος είναι κι αυτός του "θύματος", της "οσιομάρτυρος". Ξέρω πάμπολλες γυναίκες που νιώθουν ευτυχείς μόνο στη δυστυχία τους. Βρίσκοντας έναν "τύπο μέκαψες" έχουν στο τσεπάκι την απόρριψη, την εγκατάλειψη, την κακομεταχείριση. Υπέροχα! θα σηκώσουν τον σταυρό του μαρτυρίου...
4) Έχουν ανάγκη την Πρόκληση (με "π" κεφαλαίο!). Ο συνετός γκόμενος, με το οικογενειακό αμάξι, τη στρωμένη δουλίτσα, που έχει ασφάλεια ζωής και την πάει σε κυριλέ εστιατόρια θεωρείται βαρετός και προβλέψιμος. Της φεύγει η μασέλα απ' τα χασμουρητά. Ο τύπος είναι μια βαρεμάρα με παντελόνια!

2 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Το 1 και το 3 είναι λίγο "παρατραβηγμένα"!
Στο 2 και 4 συμφωνώ.

Ψονθομφανήχ είπε...

ποντάρεις στα ζυγά δηλαδή...