Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Πώς να ρίχνετε στο κρεβάτι τις γυναίκες! (Β' - Τις τριαντάρες)

 

Είναι πλέον κατασταλαγμένες. Οπότε, είτε μας γουστάρουν είτε όχι. Δεν πρόκειται να μας πολυπαιδέψουν με καμώματα και νάζια. Σε περίπτωση που μας απορρίψουν, καλύτερα να μην χάνουμε τον καιρό μας προσπαθώντας να τις ψήσουμε. Δεν είναι σαν τις εικοσάρες που από έλλειψη αυτοπεποίθησης και εμπειρίας δυσκολεύονται να πουν όχι...
Οι τριαντάρες πατάνε γερά στα πόδια τους. Ξέρουν τι τους γίνεται. Έχουν βγει στην αγορά εργασίας, έφαγαν μπόλικα αγγούρια, έζησαν ήδη επιτυχίες και αποτυχίες κι αυτό τις κάνει ασφαλώς περισσότερο γοητευτικές. 
Άλλωστε περνούν τη δεύτερη εφηβεία τους. Βγαίνουν έξω συνεχώς, περνάνε σούπερ και τα κάνουν όλα στο κρεβάτι...
Στο σεξ ξέρουν να δίνονται. Δεν είναι πια οι μιξοπαρθένες που το σκέφτεσαι δυο και τρεις φορές αν αξίζει τον κόπο να βγάλεις την αρκούδα απ' τη σπηλιά. Βρίσκονται στην καλύτερη ορμονική φάση, έχουν απελευθερωθεί από κάθε άποψη και αποζητούν το σεξ όπως ο δράκουλας το αίμα. Αν δεν το κάνουν πολύ συχνά μαραζώνουν και γίνονται υστερικές...
Όμως η ηλικία αυτή έχει και τα κακά της. Οι τριαντάρες έχουν ήδη μπει στη φάση που θέλουν γάμους, παιδιά και άλλα τέτοια ξενερωτικά. Είναι όμως πιο προσγειωμένες. Δεν ψάχνουν για τεκνά, εφοπλιστές, άντρες με ακριβά αμάξια και επώνυμους. Όχι! Τους αρκεί ένας συγκαταβατικός μεσοαστός εραστής, με μια σταθερή δουλειά. Ψάχνουν για καλό οικογενειάρχη κι όχι γκόμενο. Αν τους δώσουμε την ασφάλεια που αναζητούν τις κερδίσαμε. Απλό δεν ακούγεται?
Αλλά εμείς που ψάχνουμε γκόμενα σκέτη, χωρίς κουβέντες για κουφέτα και γεννητούρια, προτιμάμε τις σαραντάρες που συνήθως έχουν ξεμπερδέψει με υπαρξιακές αγωνίες του τύπου εγώ πότε θα γίνω νυφούλα, μανούλα κ.λπ. 

5 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Όλο οι εξαιρέσεις μου τυχαίνουν βρε παιδί μου!
(Τι διάολο, σε μένα;;;)
45άρες που ΔΕΝ είναι κατασταλαγμένες ως 20άρες!!!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

έχεις τον ... μαγνήτη!

Ανώνυμος είπε...

http://www.stickyday.com/wp-content/uploads/2016/07/4.jpg

Ανώνυμος είπε...

http://www.stickyday.com/wp-content/uploads/2016/07/17.jpg

Ψονθομφανήχ είπε...

Αν θέλω μαστάρια, αγοράζω γελάδα, δεν πατρεύομαι