Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Αχαμνούλης και λευκός στην αφρικανική τερατούπολη! (Δ' - Στροβιλιζόμενη λαγνεία...)

 

Μου είπαν πως τη συγκεκριμένη φάση δεν έπρεπε να τη χάσω με τίποτα. Ένα ιδιωτικό πάρτι σε ένα παράνομο κλαμπ. Στον όροφο κάποιου ουρανοξύστη-φάντασμα. Που κανείς δεν ήξερε ποιους στέγαζε. Αλλά και κανείς δεν τολμούσε να ρωτήσει.
Ο πληροφοριοδότης μου με διαβεβαίωσε πως σε αυτό το μέρος, αν έχεις λεφτά, μπορείς να ζήσεις κάθε φαντασίωσή σου. Μου πρότεινε να επιλέξω τη "Μεγάλη Ιέρεια". Σε αυτή εξομολογείσαι κάθε αμαρτία σου μπουσουλώντας σε χαλίκια και εκλιπαρώντας για συγχώρεση...
"Η ζωή είναι για να τη ζεις!", σκέφτηκα, και το πήρα το ρίσκο. Και όντως, μπορώ να πω πως έζησα κάτι πρωτόγνωρο. 
Όλα παρέπεμπαν σε μεταχείριση VIP. Χώροι ευρύχωροι, επίπλωση πολυτελείας, παντού αυτόματα μηχανήματα για πιστωτικές κάρτες, ένα ψηφιακό άλμπουμ με πριβέ στρίπερς κι ένα πλούσιο μενού με ποτά και ναρκωτικά.
Επέλεξα μια τύπισσα που μάλλον είχε τα χρονάκια της. Διέκρινα τη σκοτεινιά πίσω απ' τα μάτια της. Και κάμποσες άγριες ιστορίες αποτυπωμένες στα μάγουλα και στο κούτελό της. Μαλλιά κοντά, αμακιγιάριστη, κορακίσια πόδια, γλυκά τονισμένες κνήμες, μαύρο κραγιόν, με παρακμιακή σκοτεινία μέσα της...
Με έγλειψε ανάμεσα στα σκέλια. Ήταν η πιο κρύα γλώσσα που ένιωσα ποτέ. Με τράβηξε στο δωμάτιό της. Στο ράφι πρόλαβα να διακρίνω μαστίγια, περιλαίμια, σφιγκτήτρες, δονητές, κουκούλες, καυτά κεριά...
"Μη με κοιτάζεις λες και σου οφείλω έλεος και τέτοιες μαλακίες! Δεν είμαι η γαμημένη η μαμάκα σου!"
Τα δωμάτια σκοπίμως δεν είχαν ηχομόνωση. Άκουγες από παντού ήχους μικρού θανάτου από στόματα που βογκούσαν. 
Δεν είναι καθόλου εύκολο να διαχειριστείς την ασταμάτητη αδρεναλίνη που κινείται ξέφρενα μέσα σου. Η μουσική παλλόταν στην ατμόσφαιρα. Παντού κορμιά γυμνά ή ντυμένα με λάτεξ, δεκαπεντάποντες γόβες-στιλέτο, άσπρη σκόνη να αναδεύεται στα ποτήρια του ουίσκι, χρήμα και ηδονή άλλαζαν συνεχώς χέρια.

9 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Οι γυναίκες πρέπει να είναι "βασίλισσες" ΜΟΝΟ στην κρεβατοκάμαρα! Πουθενά αλλού....

Ψονθομφανήχ είπε...

εκεί να είναι και βασίλισσες και ιέρειες και μυσταγωγοί...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αυτές, ρε φίλε, έχουν καταντήσει να θέλουν να το παίζουν "μυσταγωγοί" παντού και στο κρεβάτι ανοργασμικιές! Καλά τα κατάφερε το φεμινιστάν...

Ψονθομφανήχ είπε...

οι περισσότερες δεν φτάνουν καν στο κρεβάτι...
Φεμινόρκ!

Ε.Φ. είπε...

Όλες φτάνουν τελικά στο κρεβάτι, αλλά συνήθως οι χρεώσεις είναι υπέρογκες!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Χρησιμοποίησες τη λέξη "τελικά"... Αλλά κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα φτάσεις μέχρι εκεί, εάν δεν σου βγει η Παναγία πρώτα!!! Μέχρι που αναρωτιέσαι: "αξίζει τον κόπο;"

Ε.Φ. είπε...

Συχνά και η Παναγία σου βγαίνει, αν και συνήθως το άρωμα του χρήματος επισπεύδει τις διαδικασίες, όμως το "δεν άξιζε τον κόπο (και τα έξοδα)", είναι σχεδόν βέβαιο πως θα το πεις στο τέλος. Στην αρχή αναρωτιέσαι, μετά είσαι σίγουρος.
Καπιταλισμός αγαπητέ... όλα εμπόρευμα και πάντα υπερτιμημένο.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Για να τα διατηρήσεις όλα αυτά, όμως, τα χρήματα, πρέπει να είσαι "in alert", όλη σου τη ζωή σχεδόν!!! Κι αυτό συνεπάγεται άγχος τρομερό και στην πραγματικότητα.. ελάχιστη ξεκούραση, κυρίως μυαλού!! (Αυτά τα αναφέρω σε συνδυασμό με τη λογική, που μου περιέγραψες παραπάνω, ότι τα λεφτά φέρνουν ΚΑΙ γυναίκες (με την οποία και συμφωνώ, διότι το έχω διαπιστώσει) αλλά τι να το κάνω, ρε φίλε; Να θυσιάσω την ψυχική μου ηρεμία για μια ζωή τέτοιου είδους, όπου θα έχω να φοβάμαι κλέφτες, απαγωγείς, κραχ κι οτί μπορείς να φανταστείς;;;;;;; Άσε με από κει... Να μου λείπει το βύσσινο!

Ανώνυμος είπε...

XD
Καλύτερα πουτινολάγνος παρά φεμινιστής, Νικολουδάκη!