Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

"Μα πόσο ρατσιστής είσαι ρε κοντέ να με λες χοντρή;" (του Γιάννη Νικολουδάκη)

 

Όταν οι άντρες δηλώνουν ελεύθερα τις ερωτικές τους προτιμήσεις, παραδείγματος χάριν το ότι δεν γουστάρουν εύσωμες γυναίκες, για το λόγο του ότι είναι εύσωμες, ξεσηκώνεται ολόκληρο το φεμινιστάτο, η πολιτικορθούρα της συμφοράς και το "body positivity" movement και κάνουν λόγο για "πατριαρχία", "τοξική αρρενωπότητα", "κακούς άντρες που μας τα επιβάλλουν αυτά" κ.π.α. Στην περίπτωση αυτή έχουμε να κάνουμε με παραπάνω κιλά, τα οποία επιβαρύνουν, κυρίως, την υγεία του ατόμου που τα έχει και που στο φινάλε μπορούν να χαθούν ή να μπουν "σε έλεγχο", στοιχειωδώς... Ένα το κρατούμενο!

Όταν οι γυναίκες δηλώνουν τις ερωτικές τους προτιμήσεις, παραδείγματος χάριν το ότι δεν γουστάρουν κοντούς άντρες, απλά διότι είναι κοντοί ή και πολύ κοντοί..... δεν κουνιέται φυλλαράκι!!!! Τότε όλα τα όμορφα και τα ωραία του body positivity, του τύπου: "όλα τα σώματα είναι όμορφα", πάνε περίπατο...... Στην περίπτωση, λοιπόν, του χαμηλού αναστήματος, δεν συντρέχει κανένα πρόβλημα υγείας από απόψεως σωματικής, όταν το άτομο που το έχει προσέχει την υγεία του, τη διατροφή του, γυμνάζεται κτλ... (δύο τα κρατούμενα!!), αλλά από απόψεως ΨΥΧΙΚΗΣ, λόγω ευρείας απόρριψης στο ερωτικό κομμάτι.... 
Γιατί; Επειδή έτσι έκατσε στα μυαλά κάποιων ΚΡΕΤΙΝΩΝ, κάποια στιγμή, στη διάρκεια της Ιστορίας..... Ότι οι κοντοί δεν είναι ερωτικοί σύντροφοι της προκοπής ή δεν μπορούν να είναι!! Διότι: "τι θα πούνε οι συγγενείς;", "Τι θα πούνε οι φίλες;", "Τι θα πει ο κόσμος;", "Πώς θα φορέσω τα 12ποντα τακούνια μου;", "Πώς θα κυκλοφορώ δίπλα του;". Μοιάζουν όλες οι παραπάνω φράσεις να εκπορεύονται από ένα ή περισσότερα άτομα, τα οποία έχουν μυαλά και στερεότυπα, γεμάτα από "bodyshaming"; Άπαπα!!!!!!!!
 
Όπως λοιπόν καταλάβατε κι εσείς, στο dating market, οι γυναίκες είναι πολύ ριγμένες, ρε παιδιά.... Διότι ενώ αυτές ακόμα και με παραπάνω κιλά έχουν ευρεία γκάμα "υλικού" για να επιλέξουν, ένας άντρας χαμηλού αναστήματος, όσο ωραίος εμφανισιακά κι αν είναι, και την παραπάνω "γκάμα" δεν διαθέτει και για να αρέσει στις γυναίκες που ΘΕΛΕΙ να τον αποδεχτούν, χρειάζεται να υποβληθεί σε μια ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ, ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ και ΚΟΣΤΟΒΟΡΑ όσο και ΕΠΙΠΟΝΗ εγχείρηση επιμήκυνσης οστών! Σου σπάνε τα πόδια και σου βάζουν μια βίδα μέσα στα γόνατα, η οποία "στρίβει", βοηθώντας το κόκαλο να μεγαλώνει ένα χιλιοστό, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.... Εν τω μεταξύ, αν δεν "πιάσει" η εγχείρηση μπορεί να μείνεις και ανάπηρος! Στο εξωτερικό έχουν ήδη προχωρήσει αρκετοί άντρες στην επέμβαση αυτή, για τον λόγο στον οποίο αναφέρθηκα πριν....
 
Βλέπετε, κυρίες γυναίκες, για την πάρτη σας, τι βιομηχανία έχει στηθεί;;;; Κατά τα άλλα, συνεχίζετε και βλέπετε παντού "σεξισμούς" και "πατριαρχίες".... ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ δηλαδή!

7 σχόλια:

Ψονθομφανήχ είπε...

Τελικά, μήπως η δήθεν πατριαρχική κοινωνία τα δίνει όλα,
μονά-ζυγά, στις γυναίκες;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Σημερινός δυτικός "πολιτισμός" και "πατριαρχία" είναι δύο έννοιες ασύμβατες.. Στις μουσουλμανικές κοινωνίες επιβιώνει αυτό το μοντέλο, αλλά εκεί ΤΟΥΜΠΕΚΙ οι φεμινίστριες, πηδιούνται αβέρτα μ' Αιγύπτιους κι Αράπηδες!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ενίοτε έχουν και τους σκύλους τους γι' αυτή τη... δουλειά!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Οι γυναίκες είναι σαν τους αξιωματικούς. Όσο περισσότερη εξωτερική ομορφιά διαθέτουν, τόσο μας ψαρώνουν!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

*"εξωτερική ομορφιά" για τους αξιωματικούς= "λιλιά", "σαρδέλες"-παράσημα

Ψονθομφανήχ είπε...

τώρα γίνεσαι κι εσύ "σεξιστής", "ρατσιστής", "πατριαρχικός" και "φασίστας"!
Σου εφταιξαν και τα καημένα τα γατόσκυλα που κάνουν παρέα στις... μοναχικές φεμινίστριες;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Τα "γατόσκυλα" τα ρώτησαν;