Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Σεξ ή μπριζόλα?

Αν δεις ξαφνικά μια θεογκόμενα και κάτι πάθεις, αυτό δεν είναι ούτε "κεραυνοβόλος έρωτας" ούτε και "κάβλα". Είναι η παγίδα που μας στήνει καθημερινά η βιολογία για να διαιωνιστεί το είδος.
Γι' αυτό η λογική παραλύει, η αξιοπρέπεια υποχωρεί, ο άντρας γίνεται ένας μέγας μάλαξ και αγωνίζεται να ικανοποιήσει όλα τα γούστα του ερωτικού του αντικειμένου.
Όμως η εμπειρία μας επιβάλλει να φρενάρουμε. Να το σκεφτούμε και δεύτερη και τρίτη φορά αν θα κάνουμε το επόμενο κρίσιμο βήμα. Γιατί απ' τη στιγμή που ένα άτομο αρχίζει να εισβάλλει στη ζωή μας, αρχίζει μια σειρά από αφάνταστα μπλεξίματα. 
Όλα μεν ξεκινούν από μια σεξουαλική επιθυμία, αλλά σιγά-σιγά αρχίζει να υψώνεται ένας γολγοθάς: ραντεβού, καθυστερήσεις, καυγαδάκια, οικογενειακές υποχρεώσεις, κατοικίδια ζώα, τηλεφωνήματα, προσπάθειες συμβιβασμού, δείπνα, γάμοι, παιδιά, αρρώστιες, απιστίες και δεν συμμαζεύεται...
Οπότε, μόλις αρχίσουν οι ορμόνες σου να χτυπάνε πάλι κόκκινο, μήπως είναι καλύτερο να πας σε μια ψησταριά και απλά να παραγγείλεις μια μπριζόλα?

22 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπριζόλα, την ώρα του σεξ !!!

Ψονθομφανήχ είπε...

εγώ προτείνω μπριζόνα αντί για σεξ!
Εσύ πας να τα συμβιβάσεις...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αμάν ρε παιδί μου όλα τα μηδενίζεις πια!
Υπάρχει μεγαλύτερη κάβλα από την υποταγή στα καπρίτσια μιας "κακομαθημένης πριγκίπισσας";
Πόσο μάλλον όταν αυτή διαθέτει εμφάνιση και προσωπικότητα, μαζί;

Ψονθομφανήχ είπε...

περί ορέξεως... κολοκυθόπιτα που λένε!
ο ανώνυμος κι εγώ προτιμάμε μπριζόλα

morfeas είπε...

Από σεξ έχω χορτάσει οπότε μια μπριζόλα θα ήταν ότι έπρεπε!

dorita είπε...

μοσχαρισια η χοιρινη χα χα

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Εγώ πάλι, όχι!
Το "σηκώνει" ακόμα ο οργανισμός μου...
Εκτός αν με το "σεξ" εννοείς το "τάκα τάκα", μόνο, οπότε αυτό, ναι· δε μου "λείπει" και ιδιαίτερα... Περισσότερο, το "εγκεφαλικό" του πράγματος.. Ανάλογη "συγκίνηση", στα όρια του οργασμού, μπορεί να σου δημιουργήσει μια φωνή, ένα βάδισμα, μια ματιά μέχρι κι ο τρόπος καθίσματος!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Μοσχαρίσια!

Ψονθομφανήχ είπε...

Μορφέα, χορταίνεται το σεξ? Ιδού η απορία

Δωρούλα, φτιάξε μια μοσχαρίσια για τον Γιάννη,
και μια χοιρινή για μένα, κι εσύ φάε μπατσίνα

Δημήτριος είπε...

Διακρίνω έναν αρνητισμό και μια εχθροπάθεια στα κατοικίδια ζώα δηλαδή ρε μάγκες τον σκυλαρο, το ντόπερμαν, το θηρίο ...η γκόμενα σας το επιβάλει; έλεος!
Ομως για να είμαι ειλικρινής η πρώτη σκέψη που μου ήρθε δεν ήταν περι τα κατοικίδια ζώα ,ήτανε Περι ΜιγκΤάου!

Ψονθομφανήχ είπε...

Δημήτρη μου, ώρες ώρες γινόμαστε λίγο κυνηκοί (ή ρεαλιστές) και τα λέμε τα πράγματα κάπως ωμά. Αλλά με μεγάλη δόση αλήθειας.
Κοίτα, τα κατοικίδια ζώα, όπως και να το κάνουμε, δημιουργούν κάποια αντικειμενικά προβλήματα. Βέβαια όλα αυτά εξισοροπούνται και με το παραπάνω από την ψυχολογική υποστήριξη που εισπράττουν αυτοί που τα έχουν. Εχθροπάθεια δεν έχουμε για κανέναν και ιδίως για τα ζωάκια. Αλλά να λέμε και κάποιες αλήθειες...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Όχι MGTOW, φίλε!
Όχι από μένα, τουλάχιστον· καμία σχέση!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Η δική μου θέση είναι πως για κάποιους από εμάς εδώ μέσα, οι γυναίκες, μας είναι απολύτως απαραίτητες· αλλιώτικα, δε θα ασχολούμασταν!!
Το ζήτημα είναι, όπως και σε όλα τα πράγματα, πόσο και ποιό είναι το βαθύτερο κίνητρο που μας κάνει να ασχολούμαστε.. Πώς το διεκδικούμε, το βάζουμε επάνω ή κάτω από την αξιοπρέπειά μας (;;) κ.π.π.α.

Ψονθομφανήχ είπε...

Γιάννη, συμφωνώ απόλυτα με τη δεύτερη παράγραφό σου

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Δυστυχώς, έχουν φάει κι εκείνες τόση "προπαγάνδα" και "πλύση εγκεφάλου" από τα media και τα διάφορα "alternative"... κινήματα που -προφανώς- τις έχουν οδηγήσει σε.... μπερδεμένες καταστάσεις!!!
Τι σχέση έχει ·αλήθεια· μια πραγματικά δυναμική γυναίκα που πατά στα πόδια της μ' ένα "κοριτσάκι" που, λόγω ποικίλων ανασφαλειών, μικρών ή μεγάλων, "παπαγαλίζει" τα διάφορα τσιτάτα περί "συναίνεσης", "σεξουαλικής παρενόχλησης" κτλ.., στην υποψία και μόνο ότι την προσεγγίζει κάποιος, ερωτικά;;; Το ευτράπελο της υπόθεσης είναι όταν αυτό συμβαίνει, κατά φαντασίαν!!! Αλλά εγώ θα χρησιμοποιούσα κι άλλη λέξη· τραγελαφικό!!!! Τραγωδίες και κατεστραμμένες νοοτροπίες και σχέσεις έχει φέρει ο φεμινισμός του τρίτου και του τετάρτου κύματος, συνεπικουρούμενων των μιντιακών παπαγάλων!!! Φτάσαμε στο σημείο, οι διάφοροι γνωστοί τηλεμαϊντανοί να λανσάρονται ως υπέρμαχοι της "προόδου", δηλαδή· ε καλά να πάθουμε αφού καθόμαστε και τους τρώμε στη μάπα! Α ναι· και το "Sex and the city" -ποιός το θυμάται, αλήθεια;- πρότυπο "φεμινιστικών", "απελευθερωμένων" συμπεριφορών!!!!
Και νομίζω πως από 'κει ξεκινάει το πρόβλημα! Δεν έχει σχέση το φεμινιστικό κίνημα, όπως ξεκίνησε, μ' εκείνο του τρίτου κύματος, από τη δεκαετία του '90 και μετά... Νομίζω πως πρέπει να γίνεται η σχετική διάκριση, διότι είναι άδικο και για το ίδιο φεμινιστικό κίνημα να χρεώνεται τις υπερβολές μεταγενέστερων!! Είναι σα να μου λες πως τα εγκλήματα και τις πολιτικές του Στάλιν, πρέπει να τις "χρεωθεί" ο Μαρξ!! Όχι!!! Το πράγμα νομίζω πως χάνεται στο ζήτημα της "διαφορετικότητας"· άντρες και γυναίκες είναι διαφορετικοί και ίσοι· αυτή είναι η ομορφιά κι η μαγεία του πράγματος!!! Γιατί η τρυφερότητα έχει καταντήσει να είναι για τις σημερινές "φεμινίστριες" συνώνυμο της "πατριαρχίας";; Και δεν είναι συνώνυμο της προηγούμενης η κάφρικη αντρική συμπεριφορά που αναπαράγουν;;;; Αυτό είναι ο φεμινισμός; Και πού βρίσκεται, παρακαλώ, περισσότερο η αναπαραγωγή κι η έμμεση παραδοχή της "ήττας" του σημερινού "φεμινισμού", περισσότερο, παρά στο παραπάνω γεγονός;; Άλλη αντίφαση: υπερασπίζονται το "δικαίωμα" των γυναικών του Ισλαμικού κόσμου να φοράει τη μπούργκα, αντί να καταγγέλλονται αυτές οι τακτικές!! Αλήθεια, εκεί δεν υφίσταται υποτίμηση της γυναίκας;; Τι φάση;; Μπήκαν να τις ρωτήσουνε εάν τις αρέσει η μπούργκα; (Αν ναι, δεν υπάρχει πρόβλημα! Αν όχι, όμως, εκεί υπάρχει τεράστια υποκρισία!!!) Και θα μπορούσα ολόκληρο.... κατάλογο αντιφάσεων να αναφέρω!!!!!!!!
η γνώμη μου είναι ότι το "μπέρδεμα" είναι τέτοιο για όσους/ες εξακολουθούν να το αντιλαμβάνονται έτσι... Όλα παίζουν το ρόλο τους σε μια κοινωνία που δομείται έτσι ώστε να είναι βαθύτατα ανταγωνιστική!!! "Διαίρει και βασίλευε", λέγεται· είναι μια τακτική που αποδίδει αιώνες τώρα!!! Εάν ξεφύγουμε από τις ανούσιες αντιπαραθέσεις μεταξύ μας, ίσως, επιτέλους, κάνουμε τον κόπο να σηκώσουμε λίγο το κεφάλι· αρχίζοντας να κοιτάμε γύρω γύρω, μπορεί να διαπιστώσουμε ποιοί τελικά ωφελούνται απ' όλο αυτό!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

νομίζω πως η μπούργκα θα άρεσε σε όλες όσες δεν διαθέτουν ανταγωνιστική εμφάνιση

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αν με ρωτήσεις σήμερα: "τι είναι αυτοπεποίθηση", δε θα ξέρω να σου απαντήσω λεπτομερώς, παρά μόνο μια φράση· "να βρεις το κέντρο του εαυτού σου"!
Φαίνεται πως όσες και όσοι ασχολούνται και ψειρίζουν τέτοια πράγματα, δεν έχουν βρει το δικό τους "κέντρο"... Αποτέλεσμα; Αναζητούν θεωρίες και πρακτικές που θα τους/τις βοηθήσουν να "σταθούν στα πόδια τους"· γερά· προκειμένου να αισθανθούν "κυρίαρχοι" του "κέντρου" τους! Όσο πιο "αυστηρή", "απαιτητική" κι "απόλυτη"· η θεωρία· τόσες ανασφάλειες των εκφραστών της κρύβει! Αλλά αυτά θα έπρεπε να είναι γνωστά προκειμένου να παρασυρόμαστε από τέτοιες "σειρήνες"...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Υπάρχουν κάποιες κυρίες..., οι οποίες "φωνασκώντας", διακηρύττουν με παρρησία πως το σεξουαλικό ενδιαφέρον ενός άντρα ισοδυναμεί με "εν δυνάμει" βιασμό! Προφανώς· και θα πρέπει να το τονίσουν αυτό -για να ξέρουμε που πατάμε και που βρισκόμαστε· αυτό ισχύει για τον/τους άντρες που δε βρίσκουν, οι ίδιες, ελκυστικούς· που δε γουστάρουν, κατά το κοινώς λεγόμενο!!! Αυτό είναι άλλο, όμως, θεμιτό και δικαίωμά τους· αυτό δεν είναι "δικαίωμά" τους, όμως, και δεν τους το "επιτρέπω" είναι να μου "αφαιρούν" εμένα ή οποιουδήποτε άλλου, με αυτόν τον τρόπο, όχι την ιδιότητα του "gentleman" -που χέστηκα για τη συγκεκριμένη κατηγορία, εάν μου το "αναγνωρίσουν" ή όχι!!- , αλλά την ιδιότητα του "ανθρώπου"! Αυτό πάει... πάρα πολύ· ξεπερνάει τα όρια!!!
Εάν κρίνω, από την άλλη μεριά -διότι παραδείγματα διαθέτω, αρκετά-, αυτούς που παν' και μπλέκουν την ίδια ώρα· αυτές οι "φεμινίστριες"· τότε ίσως· αυτό όλο το "concept", περί "βιασμού", υφίσταται στο μυαλό τους ως ο "αποδιοπομπαίος τράγος" του ψυχισμού τους που θα ήθελαν να ξορκίσουν· μισούν τον εαυτό τους με δυο λόγια, βαθιά μέσα τους, για τις επιλογές που έκαναν και κάνουν· συνειδητά όμως κατευθύνουν το μίσος τους και την εχθρότητά τους απέναντι στους άντρες εκείνους που δεν τους έχουν φταίξει σε τίποτα, την "ευάλωτη" ομάδα αντρών!! (άντρες χωρίς οικονομικό αντίκρυσμα, χωρίς ιδιαίτερη αυτοπεποίθηση, άνεργους, από μέτρια έως άσχημη εξωτερική εμφάνιση κ.π.π.α.)
Βρε, θέλετε να μου είστε φεμινίστριες και μου μπλέκετε με "ανατολίτες" άντρες και "ματσίλες";;;
Και θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά;

Ανώνυμος είπε...

κάτω η πατριαρχία .. https://athens.indymedia.org/post/119917/

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Κάτω η πατριαρχία· κάτω η μητριαρχία· ζήτω ο Άνθρωπος!

Ψονθομφανήχ είπε...

Πες τα ρε Γιάννη!

Ανώνυμος είπε...

αυτό με την πατριαρχία ήταν ..δεν ξέρω τι ήταν..κακό χιούμορ ήταν..αυτό. ζήτω ο άνθρωπος, ναι...