Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Πώς να ρίχνετε στο κρεβάτι τις γυναίκες! (Α' - Τις κουκλάρες)

 
Είναι εγωκεντρικές, κακομαθημένες, συμπεριφέρονται σα βασίλισσες σε υπηκόους, πιστεύουν πως το μουνί τους είναι από ατόφιο χρυσάφι! Γνωστά πράγματα αυτά...
Θεωρούν πως μπορούν να έχουν όλους τους άντρες στα πόδια τους, πως δικαιούνται μια συναρπαστική ζωή χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα εκτός απ' το να είναι όμορφες. Αλλά για μας τους άντρες, κάτι τέτοια γκομενάκια, εκτός από φαντασίωση είναι και τα μεγαλύτερα λάφυρα. Όταν τις επιδεικνύουμε στο πλάι μας, αμέσως ανεβαίνει το πρεστίζ μας, γινόμαστε κι εμείς "θεοί"... 
Οι γυναίκες αυτές έχουν ακούσει απ' τους άντρες τα πάντα. Οπότε, φίλε, μην κουράζεσαι να επαναλαμβάνεις τις ίδιες χαζαμάρες. Μην τις κοιτάζεις με πόθο και σου τρέχουν τα σάλια. Μην προσπαθείς να τους κάνεις όλα τα χατίρια, και καλά... να τις προστατέψεις απ' τους "κακούς λύκους". Θα φανείς απλά ένας ακόμα γελοίος. 
Μην τις κοπλιμεντάρεις. Αντιμετώπισέ τες εξ αρχής σα να μην είναι κάτι σπέσιαλ. Σα να είναι απλά κορίτσια της διπλανής πόρτας. Περάστε τους το μήνυμα πως δεν σας νοιάζει καθόλου η εξωτερική τους εμφάνιση!
Φλερτάρετε με τις άλλες γυναίκες γύρω τους. Ακόμα και με τις φίλες τους. Δεν θα το ανεχτούν. Θα τρελαθούν και μόνο με την ιδέα πως δεν τους δίνετε σημασία. Πως δεν σας υπνώτισαν με την ομορφάδα τους. Θα σας βλέπουν χαλαρούς, άνετους και αστείους και θα σκυλιάζουν. Γιατί ως τότε δεν πίστευαν πως έχει γεννηθεί ο άντρας που θα αδιαφορήσει γι' αυτές. Κι αφού φλερτάρετε με άλλες, άρα δεν είστε γκέι... οπότε χάνουν κι αυτή τη δικαιολογία.
Πες τε τους όμως πως τις συμπαθείτε, πως θα μπορούσατε να γίνετε και φίλοι, αλλά όχι τίποτα περισσότερο γιατί "δεν είναι ο τύπος σας". Και υποσχεθείτε τους πως μόλις το βαρύ καθημερινό σας πρόγραμμα το επιτρέψει, ευχαρίστως θα τις συνοδεύατε σε ένα καλό εστιατόριο. 
Αυτό είναι μια καλή αφορμή να σας δώσουν το κινητό τους. Αλλά μην την πάρετε πριν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας. Μην ξεχνάτε πως είστε πολυάσχολοι και πως "παίζετε με πολλές γυναίκες"!
Στο πρώτο ραντεβού κρατήστε χαμηλό τόνο. Μην προσπαθήσετε να τις εντυπωσιάσετε και κυρίως μην τις πιέσετε για σεξάκι. Πρέπει να τις βραχυκυκλώσετε. Να μην ξέρουν μαζί σας τι τις περιμένει την επόμενη στιγμή.
Παίξτε μαζί τους εγκεφαλικά παιχνίδια. Και να τις πηδήξετε μόνο όταν είναι πολύ διεγερμένες. Μην τους συμπεριφερθείτε σαν κάτι σπάνιο και εύθραυστο. Πετάξτε τες στο πάτωμα, μιλήστε τους βρόμικα, πάρτε τες βίαια στα όρθια, σα να είναι οι τελευταίες πουτάνες, οι χειρότερες σκύλες. Με δυο λόγια... πάρτε τους τον αέρα, σκίστε εσείς τη γάτα, δείξτε τους ποιος έχει το πάνω χέρι.
Οι γυναίκες αυτές έχουν βαρεθεί πολύ κάθε προβλέψιμο και σαχλό, ψάχνουν κάτι να τις συγκλονίσει! Τα άγρια αλογάκια θέλουν κι επιδέξιους καβαλάρηδες...
Μάθετε μπαλίτσα αγόρια μου!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: