Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Ινδία: η "Χώρα των Αγίων" (ΣΤ') - Στο μισθολόγιο της CIA κι ο Μεγάλος Μάντης του Θιβέτ!

Η Νταραμσάλα είναι μια γραφική κωμόπολη στους πρόποδες των Ιμαλαϊων.
Εδώ, την εποχή των μουσώνων, Αύγουστο μήνα, ρίχνει εφτά φορές περισσότερο νερό απ’ ό,τι στην Αθήνα το Δεκέμβρη.
Τη Νταραμσάλα δεν θα την ήξερε ούτ’ η μάνα της αν δεν είχε μετατραπεί σε έδρα της εξόριστης κυβέρνησης του Θιβέτ με άδεια της ινδικής κυβέρνησης.
Στις αρχές Μαρτίου 1959 ο κινέζικος στρατός είχε εισβάλει στο Θιβέτ και περικύκλωσε το παλάτι Νορμπουλίνγα της Λάσα που κατοικούσε ο Δαλάι-Λάμα.
Χιλιάδες λαού είχαν σπεύσει να προστατέψουν τον πολιτικο-θρησκευτικό τους ηγέτη.
Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ φορτισμένη, κι ο Λάμα ζήτησε να συμβουλευτεί το Μεγάλο Μάντη του Θιβέτ.
Τώρα, θα μου πείτε, τι δουλειά είχε ένας βουδιστής ηγέτης με τους μάγους και τους μάντεις!
Κι όμως, στο Θιβέτ, μέσω του Βουδισμού, επιβιώνουν πολλά στοιχεία της παλιάς σαμανικής-μαγικής του θρησκείας.
Αλλά μη νομίζεται πως οι μάγοι είναι προνόμιο μόνο των ξένων ηγετών.
Και σε μας, ο πολύς Ελευθέριος Βενιζέλος ήταν συχνός θαμώνας των πνευματιστικών τραπεζών, πολύ της μόδας την εποχή του μεσοπολέμου στα αθηναϊκά σαλόνια της αριστοκρατίας.
Και μετά τον πόλεμο, ο πρωθυπουργός Νικόλαος Πλαστήρας εφάρμοζε πιστά τις συμβουλές ενός μάγου-"καφετζού"!
Ώσπου τον παγίδευσαν οι Αμερικάνοι, έβαλαν τον "πρωθυπουργικό μάγο" να πείσει τον Πλαστήρα να προκηρύξει εκλογές το 1952, όπου κέρδισε πανηγυρικά ο αντίπαλός του Παπάγος!
Μάγο σύμβουλο είχε κι ο Μητσοτάκης αλλά κι ο Αντρέας επί Δήμητρας, τα θυμάστε τα χαϊριας μας...
Αλλά εμείς ας επιστρέψουμε στο Μεγάλο Μάγο του Θιβέτ.
Φόρεσε, που λέτε, κατά το εκεί τελετουργικό, το χρυσό του κράνος βάρους 60 κιλών (!!) κι έπεσε σε έκσταση.
Ξαφνικά, πετάγεται όρθιος κι άρχισε να κουνά σα δαιμονισμένος το κεφάλι του πέρα-δώθε, λες και φορούσε ένα πούπουλο κι όχι το ασήκωτο καζάνι.
"Φύγε, φύγε, απόψε κι όλας, κινδυνεύεις εδώ!", είπε στο Δαλάι-Λάμα.
Και πριν ξαναλιποθυμήσει έδωσε αναλυτικές οδηγίες για τη διαδρομή που έπρεπε ν’ ακολουθήσει ο Δαλάι φεύγοντας απ’ τη Λάσα μέχρι την Ινδία.
Έτσι κι έγινε!
Ο Δαλάι με τη συνοδεία του, και φορώντας πολιτικά παντελόνια αντί το πορτοκαλί ράσο, πέρασε μέσα από απάτητα μέρη, ώσπου έφτασαν επιτέλους στη Νταραμσάλα.
Εκεί έμαθαν ότι οι ακριβείς οδηγίες του Μεγάλου Μάντη ήταν κατ’ ουσίαν υπαγορευμένες από έναν πράκτορα της CIA!

10 σχόλια:

Άθη είπε...

Αααααχαααααααααααχαααααααααααχαααααααααααχαααααααχααααααααααααχαααααχαχαα!ε,κοίτα να δείς κάζο,που το'παθε ο καημενούλης ο Λάμα!!!!πωωωπωωππωωω!..ε,εμ...α υτά παθαίνει όποιος μπλέκει,με μέντιουμ,μάγους χαρτορίχτρες,μάγισσες,αστρολόγους και δ εν συμμαζέυεται...φιλάκια και ωραίο το ποστάκι....

http://youtu.be/wvmUCQhp9XM

Ψονθομφανήχ είπε...

Εγώ πάω σε χαρτορίχτρες να μου πουν που ξημεροβραδιάζεσαι!

Είσαι μεγάλη γυριστρούλα λένε οι πληροφορίες μου!
Όπου διαδήλωση του ΠΑΜΕ κι εσύ μέσα...

Άθη είπε...

Εεεεε,εχμ...ναί..οι...πληροφορίες σου...μάλλον θα πρέπει,να του κόψω το...λαρύγγι νομίζω,σ'αυτό το...'πουλάκι'που στα είπε α υτά...!!!αλλά ας κοιτάμε πρώτα τα δικά μας..και μετά των αλλονών..λέω ε γώ...σε διαδήλωση του ΠΑΜΕ δ εν έχω τύχει να πάω,μέχρι στιγμής αλλά τέσπα..μό-νο σε κινητοποιήσεις του συλλόγου μας (των Αμέα εννοώ) πηγαίνω απο΄κεί και πέρα πουθενά αλλού δ εν αξιώθηκα να πάω έ ως και τώρα...στο μέλλον άγνωστο δ εν ξέρω...τι θα κάνω..μπορεί και να πάω...

Ψονθομφανήχ είπε...

σε είδαν, λέει, και στην εκδήλωση για τα 95 χρόνια του ΚΚΕ!

'Αθη είπε...

Εεε,εμ...καλημέρες καταρχή ιδιωκτήτα,και φίλοι..ε,μάλλον α υτοί που με..'είδαν'έχουν τεράστιο βαθμό μυωπίας,αστιγματισμού,πρεσβυωπίας κι ό-λα α υτά μαζί τέσπα...ή..έχουνε παρακρούσεις...παρά-ακούνε,και παρά-βλέπουν ε γώ έχω να πάω σε κινητοποίηση από τη μέρα που κατέβηκα κάτω..και βράχηκα..έγινα μούσκεμα από τη βροχή και αρρώστησα...από τότε..όπως κι ένας φίλος μου που αρρώστησε τρίς χειρότερα από'μένα με βαριά γρίπη κι έμεινε στο κρεββάτι με πυρετό,βήχα,καταρροές και δ εν συμμαζέυεται δ εν ξέρω κι εγώ για πόοοσες μέρες...από'κείνη τη μέρα μέχρι πρόσφατα...πήρε μέχρι και άδεια από τη δουλειά του....απο'κεί και πέρα...τι λέει ο πάσα ένας....καλημέρες...

Ψονθομφανήχ είπε...

κακοήθειες αθούλα μου, κακοήθειες...

Άθη είπε...

Μωρ'καλά λέω ε γώ ότι θέλει 'ξερίζωμα'το λαρύγγι του πουλακίου που ήρθε και στα...'σφύριξε'ό-λα α υτά...και κάπου α υτό είναι και λίγο εκτός πραγματικότητας καθότι ΚΑΝΕΙΣ από όσους μιλάω εδώ μέσα ΔΕΝ με έχει δεί,ΠΟ-ΤΕ κατ'ιδίαν ΔΕΝ ξέρει π ως είμαι εξωτερικά,εμφανισιακά...κλπ,κλπ..(εκτός από ΜΟΝΟΝ έναν διαδυκτιακό φίλο φυσικά τον οποίο ΔΕΝ συνάντησα πο-τέ κατ'ιδίαν κι εκτός νέτ,αλλά που όμως είναι ο ΜΟΝΟΣ που έχει δεί φωτό μου!!!)αλλά ντάξει εκεί είχα,δεί κι εγώ δικιά του και γι'αυτό από τους υπόλοιπους που είναι αρκετοί ΔΕΝ έχει κανείς δεί ΠΟΤΕ φωτό μου δ εν με ξέρει,δεν με έχει συναντήσει πο-τέ πουθενά κλπ,κλπ..ούτε καν ο καλύτερός μου διαδυκτιακός φίλος που ξέρεις ποιός είναι ΔΕΝ με έχει δεί 5χρόνια τώρα,που μιλάμε μέσω νέτ ούτε για μιά φορά 5ολόκληρα χρόνια λέμε που μιλάμε..δεν έχουμε ειδωθεί πο-τέ ούτε για μιά φορά ούτε κατ'ιδίαν ούτε πουθενά..κι ε σύ μου λες ότι με..'είδαν'στην εκδήλωση του ΚΚΕ???...εδώ γελάνε..απο'δώ μέσα σου είπα με έχει ΔΕΙ ΜΟ-ΝΟ Ε ΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ σε μια πο-λύ παλιά φωτό μου..και νομίζω θα είναι ίσως και ο μοναδικός..μπορεί να μ ην υπάρξει κάποιος άλλος...άγνωστο...π ως είναι δυνατόν να λένε πως εί δαν μια κοπέλα που δ εν ξέρουν ούτε καν πω ς είναι εμφανισιακά...μη τρελλαθούμε...

Ψονθομφανήχ είπε...

λες να ναι κάποιος πράκτορας της ΣΙΑ;

Άθη είπε...

Εεεεχμ...πλακίτσα.....πλακίτσα...χοοοοοοχοοοχοοοοχοοοχοοοοχοοοχοοοοχοοοοο!!

Ψονθομφανήχ είπε...

αφού το ξέρεις ρε Άθη, τρελαίνομαι να σε πειράζω!

(αυτά τα "εεεεχμμ" πολύ μου έλειψαν!)