Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Η Σώτη Τριανταφύλλου φαίνεται πως γέρασε κι έχει "ξεφύγει" εντελώς!

Η κυρία Σώτη ξαναχτύπησε απ' τις στήλες της Athens Voice.
Τα 'βαλε με την πολυπολιτισμικότητα, που την αποκαλεί "τερατωδία"!
Κάποια στιγμή ένιωσα πως αναστήθηκε ο δικτάτορας Παπαδόπουλος και σχολιάζει την επικαιρότητα!
Η Σώτη "Παπαδοπούλου" διαμαρτύρεται γιατί η "πολυπολιτισμικότητα εμποδίζει την αφομοίωση και την ενιαία εθνική ταυτότητα"! Λες και το ζητούμενο της σύγχρονης κοινωνίας είναι πως θ' αφομοιώσουμε και πώς θα κάνουμε σαν τα μούτρα μας (εμείς, τα ιδανικά πρότυπα του ανθρώπινου είδους), όσους είχαν την τύχη ή την ατυχία να βρεθούν στα μέρη μας...
Προφανώς η κυρία Σώτη θεωρεί τους Έλληνες "φάρους του πολιτισμού και των ανθρώπινων αξιών" για ν' ανησυχεί τόσο πολύ που οι μετανάστες δεν δείχνουν και τόσο πρόθυμοι να γίνουν ένα μ' εμάς, να μπουν στο χωνευτήρι βρε αδελφέ, και να υιοθετήσουν τα ιδανικά του σύγχρονου νεο-έλληνα/Ελληνάρα!
Η Σώτη ζει κυριολεκτικά στην καρακοσμάρα της. Θεωρεί δεδομένο (εντελώς άσχετη η γυναίκα) πως οι μετανάστες αρνούνται να μάθουν τη γλώσσα μας, πως ζουν ασυμβίβαστα με τις δυτικές δημοκρατικές αρχές και πως απομονώνονται με συνέπεια να προκαλούν ρατσιστικά αισθήματα στους ντόπιους!
Μπίνγκοοο! Για το ρατσισμό δεν φταίει ο Ελληνάρας-"εγγονός του Μεγαλέξανδρου", αλλά ο καημένος ο μετανάστης που δήθεν απομονώνεται.
Φυσικά, ισχύουν ακριβώς τα αντίθετα:  οι μετανάστες μας παλεύουν να μάθουν μια απ' τις δυσκολότερες γλώσες του κόσμου και κάνουν το κάθε τι για να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Αλλάζουν τα ονόματά τους, μέχρι και στις κολυμβήθρες μπαίνουν για να γίνουν ... ελληνορθόδοξοι!
Η Σώτη, που μάλλον δεν γνώρισε κανέναν μουσουλμάνο μετανάστη στην Ελλάδα, προσπαθεί να κάνει ανεπιτυχείς παραλληλισμούς με τη δήθεν γαλλική πραγματικότητα. Πονηρό κόλπο! 
Κυρία Σώτη, στη χώρα μας κανένας μουσουλμάνος δεν αρνήθηκε να συμμορφωθεί με το Σύνταγμα και τους Νόμους μας. Κι αν κάποιοι το κάνουν, αυτό θα αντιμετωπιστεί ως νομική παράβαση κι όχι ως αφορμή πολιτισμικής απόρριψης ή καλλιέργειας μίσους.
Δεν θέλω καν να σχολιάσω καθαρά ρατσιστικές απόψεις της, όπως, π.χ., πως η ανεργία και η εγκληματικότητα οφείλονται σε πολιτισμικά χαρακτηριστικά των μειονοτήτων.
Ή ότι οι μειονότητες παραμένουν προσκολλημένες σε βάρβαρα ήθη! Έχω συμμετάσχει σε άπειρες γιορτές μεταναστών από Αφρική και Ασία και πουθενά δεν διαπίστωσα κανιβαλισμό, βρεφοκτονίες, κλειτοριδεκτομές, λιθοβολισμούς μοιχαλίδων ή καύσεις χηρών!
Δεν συγκράτησα τα γέλια μου διαβάζοντας πως σε περίπτωση σύρραξης, οι μετανάστες της Ελλάδας θα ταχθούν με τις χώρες καταγωγής τους! 
Δηλαδή, ρε συ Σώτη, σκέφτεσαι να μας βάλεις να πολεμήσουμε με το Πακιστάν, τη Νιγηρία ή τη Γεωργία?
Μα σε ποια χώρα ζεις επιτέλους βρε Σώτη? Έχεις ξεμωραθεί εντελώς?
Αλλά η κυρα-Σώτη, παρότι φαίνεται ν' αντιγράφει άλλες διάσημες κυράδες όπως η Φαλάτσι, έχει και μια πρωτοτυπία: συνήθως οι φασίστες πρώτα χτυπούν τους μετανάστες και μετά την Αριστερά! Ε, αυτή, ξεκίνησε πρώτα να επιτίθεται στην Αριστερά και μετά έβγαλε και το ρατσιστικό της...

9 σχόλια:

Μαρία είπε...

Βρε μπας και τη γουστάρεις και προσπαθείς να κερδίσεις την προσοχή της;

Ανώνυμος είπε...

Εχεις διαβασει κανενα αρθρο της? Ποιο ασχετος πεθαινεις. Δεν το κλεινεις το μπλογκ να βγεις λιγο εξω να σε χτυπησει ο ηλιος κ ο αερας.
Γελασαμε παλι

Ψονθομφανήχ είπε...

Μαράκι, έτσι ακριβώς έκανα στο Δημοτικό: όποια συμμαθήτρια γούσταρα, πήγαινα και τις τράβαγα τα μαλλιά για να με προσέξει!

Βρε Ανώνυμε, κάθε άρθρο της στην Άθενς Βόιζ το διαβάζω!
Και το ποστάκι αυτό είναι κριτική στο τελευταίο της άρθρο σ’ αυτό το φρι πρες...
Πάντως χαίρομαι που σας κάνω και γελάτε...

Ανώνυμος είπε...

Τό πόσο μεγάλο μπουρδέλο είναι αυτό τό κωλοκράτος φαίνεται καί από τό ότι αυτό τό άτομο πλασάρεται καί ώς διανοούμενη !
γιώργος-λευκάδα

Ψονθομφανήχ είπε...

Το "φαινόμενο Σώτη" χρήζει επιστημονικής-ψυχιατρικής μελέτης Γιώργο μου...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτά που λες, μια παρατήρηση μόνο, στο άρθρο της αναφέρεται πιο πολύ σε ευρωπαϊκό επίπεδο και όχι κυρίως για την Ελλάδα.

Ψονθομφανήχ είπε...

Ναι, κυρίως αναφέρεται στη Γαλλία, αλλά αυτό το θεωρώ πουστίτσα εκ μέρους της.
Πρώτον, γιατί δεν το λέει σαφώς πως όσα παραθέτει δεν αφορούν την Ελλάδα.
Και δεύτερον, χρησιμοποιεί το παράδειγμα ξένων χωρών για τις οποίες εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λεπτομέρειες.
Δηλαδή δημιουργεί εντυπώσεις "εκ του ασφαλούς"!

kimon είπε...

Ρε σώτη σκέφτηκες τι θα απογίνουν τα γερόντια της ελλάδας χωρις φιλιππινέζες-γεωργιανές-πακιστανές κλπ...προφανώς θα αναλάβεις εσύ το ξεσκάτισμα ως σώτη....

Ψονθομφανήχ είπε...

Αν αναλάβει η Σώτη να ξεσκατώνει τους γέρους και να κάνει και σε μας "τσιμπουκάκι-καρεκλοτό-πισωκολλητό", δέχομαι να τις διώξουμε τις μετανάστριες...