Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

Στα κωλόμπαρα της Μιχαλακοπούλου! (Η’ - Νερό της βρύσης!)

Στα κωλάδικα μοναδικό κριτήριο είναι το χρήμα: το πόσα ξοδεύεις!
Κάποια στιγμή το μαγαζί είχε τιγκάρει, οπότε σκάει μύτη ένας Αλβανός. Αξύριστος, άπλυτος, απεριποίητος...
Το αφεντικό τον υποδέχεται με θερμή χειραψία στην είσοδο, τον φέρνει στον πάγκο και σηκώνει κάποιον γραβατωμένο για να κάτσει ο νεοφερμένος.
"Μα καλά, σηκώνεις εμένα για τον Αλβανό;", διαμαρτύρεται εκείνος.
"Γιατρέ μου, αν κέρναγες κι εσύ όσο ο Αλβανός...".
Πάντως, για να γίνεις αφεντικό σε τέτοια μαγαζιά πρέπει να ’σαι μάγκας.
Τα ωραιότερα κι εξυπνότερα κορίτσια, που φέρνουν και τα πολλά λεφτά, τα λεγόμενα "καλά εργαλεία", πρέπει να τα ελέγχεις πλήρως για να μη σου φύγουν.
Γι’ αυτό και τα έξυπνα αφεντικά, τέτοια "εργαλεία" τα πιάνουν γκόμενες. Έτσι, κερδίζουν κι εκείνοι (τζάμπα εκλεκτό πήδημα και το "εργαλείο" δεμένο στο μαγαζί) αλλά κι εκείνες. Έχουν λιγότερο άγχος, πληρώνονται καλύτερα, φεύγουν νωρίτερα τις νύχτες, το παίζουν και λίγο... αφεντικά.
Όσο για μας τους "πελάτες", μπορεί να είμαστε κομπλεξικοί και χαζοβιόλια, αλλά δεν μπορείς να μας πεις και εντελώς βλάκες.
Κανένας μας δεν τρέφει την αυταπάτη πως τα "ποτά" που πίνουν τα "κορίτσια" είναι αληθινά. Σκέτο νερό της βρύσης είναι, άντε, το πολύ, να ρίξουν και καμιά σταγόνα ποτό. 
Άχρωμο το νερό, άχρωμη κι η βότκα, το τζιν, το ουίσκι, η τεκίλα, άντε να τα ξεχωρίσεις...
Μερικές προσθέτουν πορτοκαλάδα ή λεμονάδα με πάγο κι όλα δείχνουν φυσιολογικά κι όμορφα...
ΤΕΛΟΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι χρειαζόμαστε τα κατάλληλα εργαλεία!

Άθη είπε...

Εεεμ...το τελευταίο ποστάκι της σειράς?...κρίμα...ε,έτσι είναι καλό μου..ο καθένας όπως μπορεί...'πορέυεται'....αναλόγως..το 'κατά δύναμιν' που λένε..και ό-λα τα σχετικά...έτσι είναι..κι έτσι ήταν πάντα...και το ίδιο κάνουν και τα κορίτσια...που δουλέυουν στα...μπαράκια...καλησπέρες...

Ψονθομφανήχ είπε...

Ναι, ήταν το τελευταίο της σειράς "κωλόμπαρα"!
Θέλετε να σας πάω μια βολτούλα στο Αγιονόρος;
Όχι για πολύ... για καμιά 30ριά μέρες.

Άθη είπε...

Καλημέρα...μα...τι λες βρε?...π ως θα αντέξουμε 30 ολόκληρες μέρες...στο Άγιον όρος?...δε λέω θαυμάζω α υτούς που ζουν εκεί πέρα,τους μοναχούς για την εγκράτειά τους και για την ασκητική ζωή που κάνουν..αλλά...μέχρι εκεί....παρά-πέρα....ε,ε γώ δ εν θα μπορούσα με τίποτε (μα με ΤΙΠΟΤΕ)όμως οκ? να ζήσω έ τσι...γιανά μη σου πω ότι μου είναι και τελίως αδιανόητο...καλημέρες...

Ψονθομφανήχ είπε...

Καλά, αν είναι έτσι, θα πάω μόνος μου και θα σας γράφω απομνημονεύματα...

Άθη είπε...

Εε...εμ...μα καλά ΤΙ στο καλό έχεις πάθει επιτέλους τελευταία καλό μου, και βάζεις τέλος στα διάφορα ποστάκια σου?...εεε,εμ..κι όμως α υτά που λες ε σύ ότι δ εν είναι και τόσο σημαντικά...για΄μας τις γυναίκες είναι..επειδή δ εν νοήται για ε μάς? οκ? να έχεις σχέση με κάποιον και να πηγαίνεις διακοπές ΜΟ-ΝΟΣ ΣΟΥ..οκ?....ή να κάνεις διάφορα πράγματα ΜΟ-ΝΟΣ ΣΟΥ...και ξ ε χωρ ισ τά από'αυτόν που υποτίθεται ότι Α ΓΑ ΠΑΣ...τότε τ ί στο καλό κάνεις μαζί του? και τ ί τον θέλεις στη ζωή σου?...α ν είναι κάποιος να υπάρχει στη ζωή σου μό-νο γιανά ικανοποιεί απλώς τις βιολογικές σου ανάγκες..ε,τι να πω...άστο καλύτερα...μ ην κάνεις τίποτε..υπάρχουν και τα μπουρδέλα..μ ην μπαίνεις κάν στον κόπο να κάνεις σ χέσ η ας το πω έτσι με κάποιον...(κι ε γώ εδώ που τα λέμε..δ εν θα έμπαινα ούτε καν στον κόπο να το σκεφτώ καν να κάνω ότιδήποτε με κάποιον όποιον τέσπα..ε άν μου΄δινε τέτοιου είδους ΄σημάδια'(εννοώ ότι το μό-νο που τον αφορά σε μια σχέση είναι α υτό και τίποτε άλλο εννοώ οι βιολογικές του ανάγκες κλπ,κλπ...δ εν είμαι ρομπότ,ούτε μηχανή που υπάρχω μό-νο γιανά μου βάζει ο άλλος (ο όποιος εκάστοτε ά λλ ος σύντροφος ή δ εν ξέρω πως αλλιώς να τον πω α υτόν τον ά λλον τέσπα) 'ειδικό πρόγραμμα' σεξουαλικής φύσεως πατώντας διάφορα κουμπιά...γιανά ικανοποιηθεί για λίγο και μετά 'άντε στο διάβολο,και που σε είδα και που σε ξέρω..'και τα σχετικά...και δ εν θα δεχόμουν ουδέποτε να μου φερθεί κάποιος έτσι (εννοώ σαν σε ένα ρομπότ που το 'ρυθμίζει' ανάλογα με τις ορέξεις του και μετά όταν τις ικανοποιήσει το 'απενεργοποιεί' και το κλείνει στη ντουλάπα,για την επόμενη φορά που θα το χρειαστεί)..εάν κάποιος μου φερόταν έτσι θα έπαιρνε πόδι με τη μία χωρίς δεύτερη σκέψη...χωρίς δέυτερη κουβέντα..και α υτό το έχω κάνει παλιότερα με πολλούς τέτοιους ηλίθιους που έτυχε να βρεθούν δυστυχώς στο δρόμο μου..τους έστειλα από εκεί που ήρθαν..καθότι είχαν α υτόν τον απαίσιο τρόπο που περιγράφεις εδώ και ακόμη πιο απαίσιο...ε,εμ...τι άλλο να πω..αυτή η συμπεριφορά είναι επιεικώς απαράδεκτη και καμία μα καμία γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της και έχει μια κάποια αξιοπρέπεια ΔΕΝ πρόκειται να την ανεχτεί πο-τέ μα πο-τέ όσο και αν προσπαθήσεις...δ εν θα τη δεχτεί πο-λύ απλά....α υτό...και καλό μεσημέρι...

Ψονθομφανήχ είπε...

Αθούλα, αυτό το σχολιάκι το προόριζες για το επόμκενο ποστάκι, οπότε το μεταφέρω εγώ εκεί...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ.ΛΙΓΟ ΑΠ΄ΟΛΑ

Ψονθομφανήχ είπε...

Αξεπέραστα!