Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Τριάντα χρόνια στην "ανθρωποχαβούζα" της Αθήνας (5) - Χρειάζονται ντίλντο οι λεσβίες?

Το Νοέμβρη του 1968 ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης της Χούντας είχε καλέσει τους δημοσιογράφους να τους ανακοινώσει "κάτι πολύ σημαντικό".
Στα πλαίσια μιας "Επιχείρησης Αρετής" είχαν συλληφθεί σε σπίτι της Καλογρέζας 30 ομοφυλόφιλοι που, σύμφωνα με τον υπουργό, "ετοιμάζονταν να προβούν σε όργια".
"Ανώμαλους τύπους" τους χαρακτήριζε ο υπουργός, για να καταλήξει με το περίφημο "όλοι στον Καιάδα"!
Ήταν η εποχή που τα μπαρ θεωρούνταν "κέντρα διαφθοράς" και "στίγμα για την Πολιτεία".
Στη μεταπολίτευση τα πράγματα χαλάρωσαν αρκετά.
Κι άρχισαν να ξεφυτρώνουν και τα πρώτα στέκια νεαρών-ζιγκολό που πρόσφεραν ολιγόλεπτη παρέα σε ηλικιωμένους ομοφυλόφιλους.
Το γνωστότερο στέκι ήταν το μπαρ "Σκρίνιο" στην Πλάκα, που το 'χε ο πρώην ηθοποιός Μποζώνης, κάτω από μια μπουάτ.
Είναι απορίας άξιο πώς αυτά τα νεαρά αγόρια μπορούν να κάνουν σεξ με τους πατσόγερους.
"Τις περισσότερες φορές προσπαθώ να πιάσω κουβέντα μαζί τους", μου λέει ένας τέτοιος νεαρός. "Οπότε περνάει η ώρα και του λέω... κοίτα να δεις, πρέπει να φύγω. Εννοείται πως τα λεφτά τα 'χω πάρει μπροστάντζα".
Δεν φαντάζεστε πόσες ιστορίες έχουν να διηγηθούν. Π.χ. ο Δημήτρης έκανε ένα βράδυ πιάτσα στην Ομόνοια. Τον πλησίασε μια κουνίστρω που παρίστανε την παθητική αδελφή. Τον πήρε σπίτι της αλλά εκεί με την απειλή μαχαιριού τον πήδηξε ασάλιωτα...
Οι λεσβίες στα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης είχαν τα δικά τους στέκια. Τα γνωστότερα ήταν τα μπαρ "Ζώδια" στην Πλάκα και "Σνομπ" στο Κολωνάκι. Στο τελευταίο συνιδιοκτήτρια ήταν η διάσημη και δημοφιλής καλλιτέχνιδα Νινή Ζαχά.
Δεν έχω γνωρίσει και πολλές λασβίες. Αλλά όσες ξέρω δεν βάφονται ποτέ. Θεωρούν τους άντρες εγωιστές, χωρίς κατανόηση και κτηνώδεις. Μερικές έγιναν λεσβίες και μέσω των φεμινιστικών αγώνων. 
Εντύπωση μου έκανε πάντα το γεγονός πως οι άντρες ερεθίζονται ιδιαίτερα με λεσβιακές πορνοταινίες.
Είναι προφανές πως θεωρούν τις γυναίκες απλά ερεθιστικά αντικείμενα που τους οδηγούν στη σεξουαλική ετοιμότητα. 
Οι άντρες νομίζουμε πως οι γυναίκες "απλά παίζουν μεταξύ τους" και θεωρούμε δεδομένο πως για να ικανοποιηθούν πρέπει στο τέλος να μεσολαβήσει το αντρικό όργανο! 
Ίσως γι' αυτό και οι περισσότερες λεσβιακές πορνοταινίες τελειώνουν δείχνοντας τις λεσβίες να χρησιμοποιούν τεχνητά πέη (ντίλντο) για να έρθουν σε οργασμό! 
Άντρες σκηνοθετούν τις ταινίες και σε άντρες απευθύνονται. Οπότε πρέπει και οι "πελάτες" να νιώσουν αναντικατάστατοι και να κολακευθεί η ματαιοδοξία για το όργανό τους...

2 σχόλια:

Άθη είπε...

Ε,εμ...γειάσου καλό μου...ε,πά-ντα υπήρχαν οι ομοφυλλόφυλοι,οι λεσβίες τέσπα υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι,με κάπως διαφορετικές ερωτικές επιθυμίες από τις δικές μας...ααα! καλά η χούντα,είχε κάνει πολλάααα και διάφορα...που ντάξει..δεν ήταν και τόσο αναγκαίο να γίνουν..ε, ε δώ καλό μου (όπως βλέπαμε σε ένα ντοκυμανταίρ με τους γονείς μου, από τα πολλάαα που έδειξει η τηλεόραση της βουλής (μό-νο δυστυχώς) για την 41η επέτειο από την εξέγερση..) είχε βάλει 'μαχαίρι' και λογό-κρισία μέχρι και σε ταινίες,προγράμματα της τιβί,τραγούδια που στην ουσία δ εν θα έπρεπε να μπεί 'μαχαίρι' ε κεί ήταν εντελώς γελοίο..)και θα άφηνε τους γκέϊ και τις λεσβίες?...ε,φυσικά και όχι...θα τους έπαιρνε η μπάλα κι α υτούς...λογικά..ε,εμ όσο για το αντρικό μόριο...ε,εμ..ναί είστε όντως α να ντικα τάστατοι όπως λες...κι πιστέυω ότι οι λεσβίες όσο κι αν λένε ότι,ικανοποιούνται με άλλους τρόπους και μεταξύ τους...ε,ντάξει...κανένας άλλος τρόπος δ εν είναι καλύτερος από το αντρικό μόριο...ό,τι άλλο και να κάνεις...είναι ΄οδοντόπαστες'...που λένε...ε,το ξέρετε πως είστε αν α ντι κα τάστατοι γι'αυτό μας έχετε καβαλήσει, το...'καλαμάκι' για τα καλά και μας κάνετε τη ζωή κόλαση πολλές φορές!!!αλλά τέσπα....καλό μεσημέρι...φιλάκια....

Ψόνθο είπε...

Αθούλα, έτσι όπως τα λες ανατρέπεις το ρητό "το μουνί σέρνει καράβι" και το αντικαθιστάς με το "καβλί καβαλάει καλάμι"!
Ώστε όλα τ’ άλλα είναι απλές οδοντόπαστες...