Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

Οδός "Αγαμήτου", αριθμός 0!


Εδώ και κάμποσες μέρες ζω Αγαμήτου και Απάρτου γωνία!
Και μπήκαμε και στην εποχή που ερωτεύονται οι γάιδαροι!
Στο μετρό και στα λεωφορεία πιάνω θέση δίπλα στα κοριτσόπουλα και φαντασιώνομαι πως τα πασπατεύω, τα γλείφω, τα περιποιούμαι γενικώς. Προσπαθώ να ρουφήξω όλες τις μυρωδιές που εκπέμπει το κορμάκι τους...
Τελικά είμαι πολύ παράξενο τρένο. Είτε θα είμαι βουτηγμένος στην πρόστυχη ζωή, είτε θα αυνανίζομαι μέχρι τυφλώσεως, είτε θα ξεχνάω πως έχω κάτι ανάμεσα στα μπούτια μου...
Έχω ανάγκη να περάσω μια περίοδο χωρίς γυναίκα. Να κάνω αγρανάπαυση. Δεν θέλω να ξαναερωτευτώ σύντομα. Γιατί εγώ όταν ερωτεύομαι μοιάζω μ' αμάξι χωρίς φρένα.
Κατ' αρχήν αποφάσισα να μην ξαναμπλέξω με παντρεμένες. Αυτές οι καριόλες έρχονται μαζί μου μόνο και μόνο για να κερατώσουν και να εκδικηθούν τον άντρα τους.
Από δω και πέρα αποφάσισα να διεκδικήσω πιο ποιοτικές σχέσεις. Να ξεχωρίσω την ηδονή απ' τον οργασμό.
Θα προσπαθήσω να αναβαθμιστώ. 
Ως τώρα το μόνο που με ένοιαζε ήταν πώς θα γδυνόμασταν στα γρήγορα για να εκσπερματώσω και να ικανοποιηθώ εγώ. Εντάξει, δεν νιώθω τύψεις γιατί και οι γυναίκες που νταραβεριζόμουν ήταν τα ίδια σκατά με μένα κι ακόμα χειρότερες. Θεωρούσαν τον εαυτό τους γάτα που έχει να κάνει μ' ένα ζαλισμένο ποντικάκι (εμένα) που το έχουν του χεριού και του μουνιού τους..
Οι κολλητοί μου με λένε πλέον "χαλβά", αλλά εγώ είμαι σε φάση που θέλω να περάσω απ' τον σαρκικό στον πλατωνικό έρωτα. 
Θέλω πρώτα να πηδηχτούν τα μυαλά μας. Γιατί ο γκουρού μου λέει πως αυτή είναι η μεγαλύτερη καύλα. Πρώτα να ενωθούν τα μυαλά και μετά τα κορμιά που ταιριάζουν και δένουν και λερώνουν τα σεντόνια και μένει η στάμπα, το σημάδι πως πέρασαν από κει δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πραγματικά...
Θέλω να ξεκόψω απ' τους κολλητούς που χασικλώνονται και αποβλακώνονται. 
Κι απ' τις γυναίκες της αρπαχτής. Που ζουν στην υποκρισία και στο ψέμα. Που πρώτα σε ξεζουμίζουν και μετά σου ρίχνουν την απόρριψη. Τελικά, με λίγες γυναίκες μπορείς να νιώσεις άντρας. Με τις περισσότερες νιώθεις μαλάκας-θύμα-ταξιτζής!
Το ξέρω πως η ζωή μου είναι σκληρή και χρειάζεται μια γυναίκα για να μαλακώσει. Αλλά όχι και όποια να 'ναι. Ψάχνω μια να επικοινωνούμε πνευματικά. Όχι σαν την άλλη που της πήγα στα γενέθλιά της δώρο ένα βιβλίο και μου είπε "φίλε, έπαιξες κι έχασες"!
Από το περιβάλλον μου δέχομαι αντιφατικά μηνύματα. Ο ένας μου λέει: "Ψάξε να βρεις γυναίκα, με τον αυνανισμό δεν κερδίζεις τίποτα". Κι ο άλλος: "Μακριά από γυναίκες. Εσένα δεν μπορεί να σε δει γυναίκα με καλό σκοπό"!
Είμαι πολύ μπερδεμένος.
Πλέον δεν θεωρώ κάθε καραπούτανο λιμάνι ασφαλείας για ν' αράξω.
Αλλά κάνοντας τέτοια στροφή βρέθηκα έξω απ' τα νερά μου. Σα να παίζω σ' ένα γήπεδο άγνωστο και αχαρτογράφητο...

13 σχόλια:

BUTTERFLY είπε...

Πρώτα να ενωθούν τα μυαλά και μετά τα κορμιά που ταιριάζουν και δένουν και λερώνουν τα σεντόνια και μένει η στάμπα, το σημάδι πως πέρασαν από κει δυο άνθρωποι που αγαπήθηκαν πραγματικά...

Τι ομορφο!!!!....

Ψονθομφανήχ είπε...

ναι, αυτό μου βγήκε κάπως ποιητικό!

Ανώνυμος είπε...

Έχεις σκεφθεί να μεταναστεύσεις;
Ευκαιρία λόγω κρίσης.

Ψονθομφανήχ είπε...

Όχι, δεν μου πέρασε καν απ' το μυαλό.
Θεωρώ την Αθήνα ως την ωραιότερη πόλη
του κόσμου και δεν μπορώ να ζήσω ούτε βδομάδα
μακριά της.

Εκείνο που σκέφτηκα είναι πως τώρα με την
κρίση είναι ευκαιρία να φύγουν από δω οι
Γραικοί, να έλθουν μετανάστες και πρόσφυγες
και να αλλάξει η σύνθεση του πληθυσμού.
Αυτό θα ήταν μια πολύ καλή εξέλιξη!
Δεν την αντέχω άλλο τη γραικίλα...

Άθη είπε...

Εεε,εμ...γειάσου αγαπητέ...ε,τι να σου πώ...έχουμε ξανάπεί εκατοντάδες φορές εώς και τώρα ότι ΔΕΝ τα φταίνε ΟΛΑ σ'αυτή τη ζωή οι γυναίκες...κάτι έχετε κάνει κι εσείς...οκ? δεν μπορεί να φταίμε εμείς ακόμη, και για το ότι, η Τρόϊκα αποφάσισε ξανά, να κόψει μισθούς και συντάξεις ε, έλεος πια βρε συ Ψόνθο...ε,εμ...α υτό που λες ότι, ψάχνεις ΔΕ πρόκειται να το βρείς ΠΟ-ΤΕ όμως?...και στο υπογράφω...αν θες...και υπόψιν ΔΕ στο λέω, αυτό γιανά σε απογοητέυσω οκ?...στο λέω επειδή έχω, πρωσοπική πείρα α πό αυτό κι εγώ πίστεψα εκατοντάδες φορές ότι βρήκα το κατάλληλο άτομο, για'μένα...αλλά έπεσα πο-λύ έξω...ε,τι να κάνουμε...έτσι είναι οι ανθρώπινες σχέσεις...μπορεί να βρείς κάποτε α υτό που ζητάς...μπορεί όμως να μη ν το βρείς ίσως και πο-τέ όσο κι αν ψάξεις....ή μπορεί να το βρείς μετά από πάααρα πολύ κόπο, και κούραση...ή μπορεί να το βρείς και πανέυκολα...εξαρτάται...πάντως είναι απίστευτα δύσκολο να βρείς κάτι τέτοιο όπως α υτό που ζητάς εσύ...κάποιον που να 'επικοινωνήσεις' μαζί του πρώτα 'εγκεφαλικά' και ύστερα και σε άλλα επίπεδα, και μεταξύ αυτών και το σεξουαλικό...γιανά μη πω και ακατόρθωτο...οι άνθρωποι τη σήμερον αγαπητέ (και κυρίως τα βλαμμένα της ηλικίας μου) ΔΕΝ δίνουν και τόση ή καθόλου σημασία στην 'ψυχική-εγκεφαλική επικοινωνία' πρωτίστως...δυστυχώς δίνουν σημασία σε άλλα πράγματα κατώτερης σημασίας..όπως ένα από αυτά είναι μόνο η απόλαυση της σαρκικής επαφής...ή ικανοποίηση των βιολογικών αναγκών τους πρωτίστως...κοινώς βλέπουν τους άλλους σα μηχανές 'σεξουαλικής ηδονής', ή σαν ζώα?.....κάπως έτσι...ε, κι όπως καταλαβαίνεις δ εν πρόκειται να βρείς ποτέ α υτό που ζητάς αν μπλέξεις με ένα τέτοιο άτομο...παρ'αυτά σου έυχομαι ολόψυχα κάποτε να βρείς α υτό που ζητάς, και να είσαι πάντα ευτιχισμένος μαζί του...καλό μεσημέρι...

Ψονθομφανήχ είπε...

Αθούλα, καλύτερα να το βρω ποτέ παρά να το
βρω "πολύ αργά".
Γιατί τότε είναι που θα πω... "κι εσύ κι ο γρύλος σου"!

Ανώνυμος είπε...

Ανθή δεν αποφασίζει η Τρόικα. Αυτοί δανείζουν προσωρινά, προκειμένου να μην χρεοκοπήσει το Ελλάντα και ταυτόχρονα να δώσουν χρόνο ώστε να γίνουν μεταρρυθμίσεις που θα έχουν ως τελικό αποτέλεσμα 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα που θα επιτρέψει στο κράτος να ξαναβγεί στις αγορές. Τα νούμερα θέλουν να βγαίνουν, αυτό είναι όλο. Δεν δανείζουν για να συντηρείται το ακριβοπληρωμένο δημόσιο και οι συνταξιούχοι πολυτελείας, τα έχετε μπερδέψει εσείς οι ρωμιοί.

"Σημειώνει ότι η μία μετά την άλλη, οι ελληνικές κυβερνήσεις αρνούνταν ότι τα μέτρα και οι μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να προωθηθούν ήταν δικά τους, αλλά υποστήριζαν ότι επιβάλλονταν από την τρόικα. Η Κριστίν Λαγκάρντ σημειώνει ότι το ΔΝΤ δάνεισε στην Ελλάδα χρήματα της διεθνούς κοινότητας, ακόμη και από φτωχότερες χώρες του κόσμου και της Ευρωζώνης, προκειμένου η χώρα που «μαγείρεψε» τα οικονομικά της στοιχεία, να κάνει τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις."
http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=791610

Διάβασε μερικές φορές την έκθεση του Τόμσεν, αναφέρει πολύ σημαντικά πράγματα:
http://www.imf.org/external/lang/greek/np/blog/2016/021116g.pdf

Γιατί ο Έλληνας απαιτεί Πολιτικές που δε μπορούν να εφαρμοστούν:
http://libcafe.ning.com/profiles/blogs/6377782:BlogPost:10229

http://www.capital.gr/story/3117625
http://www.capital.gr/story/3115901/otan-reei-aima-sto-dromo

Ανώνυμος είπε...

Όσον αφορά τον πτωχούλη του θεού ;) έχω να πω να δει πως συμπεριφέρονται οι μετανάστες αφού συμπληρώσουν 1 έτος στο Ελλάντα. Δεν διαφέρουν σε τίποτα από τους ρωμιούς. Η γραικύλα είναι αρρώστεια με πολύ υψηλή μεταδοτικότητα και νοσηρότητα. Αν την πολεμήσεις είναι σαν να ρίχνεις κηροζίνη στην φωτιά. Μόνο όταν της γυρνάς την πλάτη την εξασθενείς. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην βγει προς τα έξω και μεταδοθεί στους ευρωπαίους. Δύο επιλογές έχεις: είτε μεταναστεύεις, τόσα κράτη βρέχονται από την Μεσόγειο, είτε αυτοαπομονώνεσαι, αλλά θα πληρώσεις το ανάλογο τίμημα..

Ψονθομφανήχ είπε...

Πολύ σωστό αυτό το τελευταίο περί μεταδοτικότητας
της γραικίλας!
Γι’ αυτό λέω να στείλουμε όλους τους Γραικούς σε Αμερική και
Γερμανία.
Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: και τις χώρες αυτές θα διαλύσουν
και τους εδώ μετανάστες δεν θα χαλάσουν...

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να γίνει και το άλλο. Να κλείσουν τα σύνορα με την βοήθεια του στρατού και όποιος είναι ρωμιός να μην μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας, η οποία θα μπει σε καραντίνα από τους ευρωπαίους για να μην μολυνθούν. Ταυτόχρονα θα μπορεί να μπαίνει όποιος θέλει. Έτσι μηδενίζεις την πιθανότητα να αρχίζουν να μεταναστεύουν οι γραικοί οικογενειακώς, όπως δηλαδή οι μουσουλμάνοι, διότι μέχρι τώρα μετανάστευαν ατομικώς, συνήθως πτυχιούχοι.
Καλό;

Ψονθομφανήχ είπε...

Δεν μου αρέσει αυτό το σενάριο...

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως δεν γίνεται αυτό που μας αρέσει..

Ανώνυμος είπε...

http://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3121619/giati-i-ellada-einai-katadikasmeni