Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Κόλπα για να τρέχουν πίσω σου όλες οι γκόμενες (Α’ - Ξεκίνα με ποπ κορν!)

Αυτό που κατάλαβα ως τώρα είναι πως τις γυναίκες για να τις ισοπεδώσεις πρέπει να τις πολεμήσεις με τα ίδια τους τα όπλα: να είσαι κι εσύ απ’ έξω λουλούδι κι από μέσα ατσάλι!
Θέσε όρια, μη συμβιβάζεσαι, μη δείχνεις 100% δεδομένος.
Έχε το πάνω χέρι, μην τα δίνεις ποτέ όλα, να είσαι "αλήτης", γιατί αυτοί οι τύποι ελκύουν τις γκόμενες. Και προπαντός μη δείχνεις στερημένος. Γιατί η στέρηση και το τρέξιμο των σάλιων λειτουργούν ως γυναικοδιώχτες!
Μη λες πάντα "ναι", μη γίνεσαι χαλί να σε πατήσουν, μη περιστρέφεσαι γύρω τους συνεχώς, μη σκέφτεσαι πως πρέπει να σε εγκρίνει καμία τσούλα, ούτε πως πρέπει ν’ αποδεικνύεις συνεχώς κάτι...
Μη σκέφτεσαι συνεχώς την απόρριψη. Προσπάθησε να πουλήσεις τον εαυτό σου στη διπλάσια τιμή. Για να πιάσεις το 75%. Αν τον πουλήσεις στη μισή τιμή δεν θα πιάσεις μία.
Δείξε στη γυναίκα που γουστάρεις πως είναι επιλογή σου, όχι ανάγκη σου. Εσύ να οδηγείς. Ν’ ακολουθείς τους δικούς σου κανόνες. 
Μην προσπαθείς να διατηρήσεις μια σχέση με κάθε τίμημα. Παίξ’ το κι εσύ "δύσκολος", απαιτητικός, εκλεκτικός. Μη φαίνεσαι βόδι ή μπούφος...
Εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα. Άναψέ της πράσινο, αλλά απέφευγε τις υπερβολές. Αυτές δείχνουν απελπισμένο κάγκουρα και λιγούρη. 
Μη γίνεσαι υπερπροστατευτικός. Τους θυμίζεις τον μπαμπά τους και ξενερώνουν. Ούτε να σπεύδεις να τις ικανοποιήσεις κάθε πραγματική ή υποθετική επιθυμία τους. Γιατί τότε θα είσαι απλά το "καλό παιδί" αλλά θα "λείπει η χημεία"...
Μην είσαι επιδειξίας. Είναι γελοίο να δείχνεις τα μούσκουλα και τα μελάνια στο κορμί σου. Η φαντασία εξάπτεται μόνο απ’ τα κρυμμένα.
Όλο το μυστικό είναι στην αυτοπεποίθηση. Όταν λες "δέξου με όπως είμαι" δεν δείχνει αυτοπεποίθηση. Η αποδοχή δεν αρκεί. Πρέπει να σε θέλει σαν τρελή. Χρειάζεται πάθος και κάβλα η δουλειά.
Μην ανοίγεις απ’ την αρχή όλα τα χαρτιά σου. Κράτα τους άσους για το τέλος. Προχώρα σταδιακά. Ξεκίνα με ποπ κόρν και μπύρα στο παγκάκι, μετά πυτόγυρο στο πεζούλι, εκδρομούλα με ταπεράκι, ύστερα ταβερνάκι και στο τέλος το εστιατόριο πολυτελείας.
Έχω κάνει καντηλανάφτης και ξέρω πως η δυνατή φλόγα καίει γρήγορα το λάδι. Τσιτσίριξέ τες σταδιακά, σιγόψησέ τες για να είναι πάντα καλοφάγωτες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: