Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Κι όμως, κύριοι! Υπάρχουν ακόμα δασκάλες του σεξ!

Το πρώτο πράγμα που σου κάνει εντύπωση πάνω της είναι τα τεράστια νύχια της. Την είδα να πίνει μόνη, έκατσα δίπλα της, την κέρασα ένα ποτό και χάζευα αμίλητος τις νυχάρες της. Είχε ήδη μεθύσει κι άρχισε το παραλήρημα:
"Μη νομίζεις που μ’ αρέσουν τα μεγάλα νύχια. Κι είναι βάσανο να τα διατηρείς. Αλλά ξέρω πως αυτά τρελαίνουν τους άντρες. Στο κρεβάτι τ’ αρσενικά γουστάρουν να τους τα μπήγεις στην πλάτη την ώρα που στον χώνουν, να τους τραβάς ξεγυρισμένες νυχιές και να τους αφήνεις σημάδια. Το νιώθεις μέσα σου πόσο σκληραίνει ξαφνικά, πόσο καυλώνουν απ’ τις νυχιές. Δεν ξέρω πώς λειτουργεί, αλλά ο πούτσος τους γίνεται ντούρος, σαν παλούκι.
Αλλά και στα προκαταρκτικά, σέρνω τα νύχια μου ελαφρά πάνω τους, ίσα που τους αγγίζω, και βλέπεις πώς τους σηκώνεται κι ανατριχιάζουν και σπαρταράνε και τους κυριεύουν ρίγη. Κι όταν αρχίζω το νυχοχάιδεμα στ’ αρχίδια και στον πούτσο τους, παθαίνουν κρίση, χτυπιούνται σαν επιληπτικοί. 
Αλλά το αποκορύφωμα είναι όταν τους βάζω κωλοδάχτυλο με νύχι. Λιγώνονται, φεύγουν γι’ άλλες πολιτείες, τα μάτια τους μπαϊλντίζουν και νομίζεις πως θα σου μείνουν στον τόπο. Μην ακούς αυτούς που δήθεν δε θέλουν ούτε την κωλοτρυπίδα να τους αγγίξεις, μην τυχόν και θιγεί ο ανδρισμός τους. Άκου που σου λέω... σ’ όλους αρέσει, όλοι οι άντρες είναι κρυφογκέι. Η πρώτη φορά είναι λίγο δύσκολη. Οι αναστολές βλέπεις. Αλλά μετά γλυκαίνονται και στο ζητούν οι ίδιοι επίμονα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. 
Και κάτι ακόμη, που ελάχιστες γυναίκες το ξέρουν. Ανάμεσα στην κωλοτρυπίδα του άντρα και στ’ αρχίδια του υπάρχει μια μεμβράνη, κάτι σαν ραφή που ενώνει τα δύο σημεία. Όταν τους σηκώνεται ο πούτσος, το σημείο αυτό πρήζεται κι αν τους βάλεις το δαχτυλάκι σου πάνω της... τους στέλνεις αδιάβαστους. Κι αν το πιπιλίσεις, θα λιώσουν από καύλα. Το καλύτερο είναι να τους τρίβεις το συγκεκριμένο σημείο τη στιγμή που σε γαμάνε. Τους πιάνουν κατευθείαν σπασμοί, τινάζονται ολόκληροι..."

1 σχόλιο:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Εγώ το λέω: εάν ο Αυγουστίνος Καντιώτης και οι διάφοροι υστερικοί, σημερινοί δικαιωματιστές είχαν δοκιμάσει στη ζωή τους -έστω μια φορά- ένα "γερό" προστατικό άρμεγμα θα είχαν "ηρεμήσει"· εκεί να δεις για πότε "φεύγουν" τα "δαιμόνια" κι οι "διάβολοι"!! Αλλά μάλλον -οι δεύτεροι ιδίως- δεν χαίρονται και "πολύ".... το σεξ!