Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Ή γίνεσαι Γκουσγκούνης ή χωρίζεις!

Ας μην κοροϊδευόμαστε. Ο έρωτας δεν χωράει στις μακροχρόνιες σχέσεις. Ή το πάθος θα έχεις ή την αγάπη. Και τα δύο αποκλείεται. Γιατί η αγάπη απαιτεί οικειότητα. Κι η οικειότητα σκοτώνει το πάθος.
Στις μακροχρόνιες σχέσεις πολλοί άντρες κάνουν σεξάκι σχεδόν αποκλειστικά για να χαλαρώσουν και να μπορέσουν να κοιμηθούν. Σα να πίνουν ένα καραφάκι τσίπουρο ένα πράμα. Όσο για τις γυναίκες... το βρίσκουν εξαναγκαστικό. Είναι το ίδιο θλιβερό σα να μην κάνουν καθόλου σεξ!
Η ζευγαροποίηση οδηγεί στη βαρεμάρα. Όπως λέει κι η κινέζικη παροιμία... εκεί έξω και την πιο ωραία γυναίκα κάποιος την έχει βαρεθεί! 
Η συμβίωση εξαλείφει από τη σχέση το μυστήριο, απομυθοποιεί τους πάντες και τα πάντα. Η ρουτίνα και τα καθημερινά προβλήματα σκοτώνουν τη μαγεία. Και έρωτας χωρίς μαγεία απλά δεν υπάρχει...
Αποφάσισα να τη χωρίσω μόλις εμφανίστηκε μπροστά μου με κάτι ψιλοκομμένα αγγουράκια στο μέτωπο και στα μάτια της. Η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν να ξαναβρώ το πάθος με μια απ' τις άγνωστες γυναίκες που γνωρίζω στο δρόμο, στα καφέ και στο σούπερ μάρκετ. 
Αλλά έκανα δεύτερες σκέψεις. Πού να τρέχεις τώρα? Έγινα και λίγο τεμπελάκος... Μάλλον πρέπει να βρω κάποιον τρόπο να ξαναζωντανέψει η επιθυμία με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Έτσι όπως τη βλέπω με το τσεμπέρι και το ξεσκονόπανο, μου θυμίζει τη μάνα μου. 
Αρχίζω να κάνω έναν κατάλογο με τα κόλπα για να την ξαναδώ ως γκόμενα! 
Θα κλείσω τραπέζι για δύο σε ένα στριπτιζάδικο. Ίσως κάτι ξυπνήσει μέσα της κι αρχίσει να με ξαναδιεκδικεί. 
Κι αμέσως ν' αρχίσουμε τους σεξουαλικούς πειραματισμούς. Η σχέση μας είτε θα γίνει πορνογραφική είτε δεν πρόκειται να επιβιώσει. Θα μπω και σε τίποτα πορνοσάιτ να πάρω ιδέες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: