Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021

Γκόμενες "ποζάτες" και "δεύτερες"!

Σήμερα θα μιλήσουμε για δυο τύπους γυναικών που νομίζω πως είναι διαχρονικοί  και δεν θα πάψουν να "παίζουν" ποτέ. 
Ο πρώτος είναι οι οιναίκες-"φονιάδες". Αυτές που για να ερωτευτούν έναν άντρα πρέπει ο τραπεζικός του λογαριασμός να έχει πολλά μηδενικά. Αλλά δεν μας τα τρώνε ευθέως. Τα μετατρέπουν σε ρούχα, παπούτσια, αυτοκίνητα, διακοπές κ.λπ.
Αν τις ρωτήσεις γιατί το κάνουν, θα σου που πως "οι περισσότεροι πλούσιοι δεν ξέρουν να ζήσουν"! Οπότε αναλαμβάνουν αυτές να τους διδάξουν. Με άλλα λόγια επιτελούν κοινωνικό έργο.
Κατά κανόνα είναι κούκλες, έξυπνες, με χιούμορ και πάθος. Αλλά κοστίζουν. Θεωρούνται πολύ ακριβό χόμπι. Στο ζευγάρι αυτές πρέπει να είναι οι όμορφες. Γιατί ο πιο όμορφος έχει το πάνω χέρι σε κάθε σχέση. 
Όχι πως οι άντρες που έχουν μαζί τους νταλαβέρια κακοπέφτουν. Αν εξαιρέσεις τον κίνδυνο της οικονομικής κατάρρευσης, καλοπερνάνε. Άσε που ανεβαίνει κατακόρυφα το κοινωνικό τους κύρος. Γιατί, πώς να το κάνουμε? Αλλιώς μετράει ένας που κυκλοφορεί με πανάκριβο αυτοκίνητο και ακόμα πιο πανάκριβο κορίτσι...
Απ' την άλλη υπάρχουν και οι λεγόμενες "λαϊκογκόμενες". Οι επονομαζόμενες και "δεύτερες". Είναι η θηλυκή εκδοχή του κλαρινογαμπρού και του βαρβατουάρ. Είναι οι γκόμενες που όλοι θέλουμε να πηδήξουμε, αλλά κανείς να τις κυκλοφορήσει. Οι "δεύτερες" είναι το απωθημένο μας. Γιατί είναι αυτές που ποτέ δεν θα αποδέχονταν οι γονείς μας.
Συνήθως κάνουν εκπληκτικό σεξ αλλά μην εκπλαγείς αν αμέσως μετά γύρουν πάνω σου και σε ρωτήσουν "νταξ?". Όμως με αυτές ποτέ δεν θα κομπλάρουμε. Δεν μας κάνουν τεστ άι-κιού, δεν μας ξεπαραδιάζουν, δε νοιάζονται για την επαγγελματική μας καριέρα και τα κονέ μας στην εξουσία και, προπαντώς, πέφτουν εύκολα. 
Το μόνο δύσκολο μαζί τους είναι πως δεν μπορείς εύκολα να τις ξεφορτωθείς. Είναι κτητικές, ζηλιάρες και εκδικητικές. Ίσως το μόνο που πιάνει είναι να τους πούμε πως είμαστε γκέι!

2 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Παίζει να 'χω συναντήσει τις εξαιρέσεις, εγώ, διότι δεν εμπεριέχονται -αυτές που αναφέρομαι- σε κανένα από τα προηγούμενα δύο είδη....

Ψονθομφανήχ είπε...

Υπάρχουν υποκατηγορίες....