Δευτέρα 23 Μαΐου 2022

Καιρό είχα να γνωρίσω μια τόσο γοητευτική γυναίκα...

 

Την έφερε σπίτι μου μια γνωστή. Με παρακάλεσε να τη φιλοξενήσω για δύο μέρες. Ήταν αχτένιστη και τα ρούχα της έμοιαζαν σα να κοιμόταν με αυτά για έναν μήνα. Στην πραγματικότητα αυτό γινόταν. Ταξίδευε με ασταμάτητα οτοστόπ από την βόρεια Ευρώπη ως εδώ. Κι είχε στην πλάτη της έναν αρκετά μεγάλο σάκο...
Ήταν μια παράλογα όμορφη τύπισσα. Η ενέργεια που έφερε στο δωμάτιο ήταν καθηλωτική. Η ατμόσφαιρα έγινε ξαφνικά ηλεκτρισμένη, στέρεη και χειροπιαστή. Να την πιάσεις και να την κόψεις φέτες σαν ψωμί. Θα μπορούσε να ήταν αστέρας του σινεμά, παρά το μαύρο της χάλι και τα τσαλακωμένα ρούχα. Δεν είχε συνείδηση πόσο γοητευτική ήταν. Συμπεριφερόταν εντελώς απλά και ανεπιτήδευτα...
Μου είπε πως έγραφε ποιήματα. Έβγαλε απ' το σάκο ένα μπλοκάκι κι άρχισε να μου διαβάζει τις τελευταίες της δημιουργίες. Το στιλ της είχε κάτι από μπίτνικς και Κατερίνα Γώγου. Ξέρετε τώρα... "Ω φάντασμα, γύρνα πίσω", "Είδα τα καλύτερα μυαλά της γενιάς μου διαλυμένα απ' την τρέλα, υστερικά, γυμνά και πεινασμένα" κ.λπ.
Της άνοιξα κουβέντα για τον αγαπημένο μου Μπουκόφσκι. Τον έβρισκε πολύ "δήθεν" και "σεξιστή". Αρχίσαμε να διαφωνούμε. Ο καθένας υποστήριζε με σθένος τις απόψεις του χωρίς όμως να δημιουργηθεί ίχνος έχθρας ανάμεσά μας. Τα στόματά μας συνέχισαν να μιλούν, αλλά τα μυαλά και τα κορμιά μας άρχισαν να ερωτοτροπούν.
Είχε γυρίζει ήδη τον μισό κόσμο. Ξεπάγιασε στην Ανταρκτική και ζεματίστηκε στις ζούγκλες. Είχε ζήσει όλους τους καιρούς και τους έφερε μαζί της σπίτι μου. 
Με τρόπο εντελώς απροσποίητο και φυσικό έβγαλε τα ρούχα της. Ένιωσα δίπλα μου έντονη την αίσθηση της νεανικής ενέργειας. Της πρότεινα να κοιμηθεί στο κρεβάτι μου κι εγώ στον καναπέ. Δεν το δέχθηκε. Έβγαλε τον υπνόσακο και τον έστρωσε στο δωμάτιο του καθιστικού. 
Πήγα κι εγώ για ύπνο. Αποφάσισα να μην σκέφτομαι συνέχεια εκείνο το ζεστό κορμί που ήταν ξαπλωμένο στο πάτωμά μου...

64 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η απαγόρευση εισόδου στη Ρωσία για 963 Αμερικανούς ήρθε ως αντίποινα στις κυρώσεις που έχουν επιβάλει οι ΗΠΑ σε βάρος της Μόσχας για την εισβολή στην Ουκρανία, αλλά στην ανθρωπιστική και στρατιωτική βοήθεια που προσφέρει η Ουάσιγκτον στο Κίεβο.
Στη λίστα περιλαμβάνεται η πρώην υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ από πλευράς Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον, αλλά, όπως αναφέρει η Washington Post, απουσιάζει ένα κορυφαίο όνομα: ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ. Από τα βασικά στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ, μόνο ένας μπήκε στο στόχαστρο του Κρεμλίνου: ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.
Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και οι προκάτοχοί του επίσης δεν συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του Κρεμλίνου. Σε αντίθεση με μια σειρά από στελέχη των κυβερνήσεων Μπάιντεν και Ομπάμα, εκατοντάδες Δημοκρατικούς και Ρεπουμπλικανούς βουλευτές, επιχειρηματίες από τον κόσμο της τεχνολογίας αλλά και ανθρώπους των ΜΜΕ – ούτε ένας όμως από το δίκτυο Fox News. Μεταξύ των υπολοίπων της λίστας και ο Rich Eychaner: επιχειρηματίας και ΛΟΑΤ ακτιβιστής.
https://www.capital.gr/forbes/3636056/poioi-briskontai-sti-mauri-lista-tou-poutin

Ο νοών νοείτω.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Είσαι ακούραστος πάντως!

Ψονθομφανήχ είπε...

προπαγανδιστης της κακιας ωρας είναι!

Ανώνυμος είπε...

Προπαγανδιστής βλακείας είσαι ψόνθο.
Ξύπνα ώρα για ύπνο!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αφού είναι ώρα για ύπνο πώς θα "ξυπνήσει"; Ανατέλλει ο ήλιος από τη δύση;

Ψονθομφανήχ είπε...

Για τους δυτικολάγνου ο ήλιος απ τη δύση ανατέλει

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Εδώ βλέπουμε τον Μπάιντεν να ξύνεται όπως η κατσίκα στη γκλίτσα του τσοπάνη!! Που θα πάει η κατάσταση και το αν θα γίνει παγκόσμιος πόλεμος είναι ζήτημα χρόνου... Ποιοί θα βγάλουν, όμως, τα κάστανα από τη φωτιά;;; Μα εμείς φυσικά!!! Ούτε ο Μπάιντεν, ούτε ο Μακρόν, ούτε ο Πούτιν, ούτε κανείς άλλος....

https://www.alfavita.gr/kosmos/382011_apo-tin-oykrania-stin-taiban-kai-sto-bathos-kina-stin-anatoli-kai-ohi-sti-dysi-blepei?fbclid=IwAR0CNP-85aM8DCn3X-ALWs8yXQGITvUwZptfKtz583SbH-ysmOGizHm3Av8

Ανώνυμος είπε...

Τώρα αυτό με τον Μπάιντεν πού κολλάει.
Κομμουνιστογενής αριστερά της ρωμιοσύνης..

Ανώνυμος είπε...

Λαβρόφ: Η Δύση κήρυξε «ολοκληρωτικό πόλεμο» κατά της Ρωσίας
https://www.iefimerida.gr/kosmos/labrof-dysi-kiryxe-oloklirotiko-polemo-kata-rosias

Ο ρωσοβλάκας δεν έχει ιδέα τί σημαίνει ολοκληρωτικός πόλεμος (total war). Αν γινόταν κάτι τέτοιο θα είχαν εξαφανιστεί από τον χάρτη.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Εμένα αυτό που με "ανησυχεί" περισσότερο είναι ότι δεν έχω νέα από τον Σόρος και τους μεγαλοεπενδυτές.... Εάν μπορούσα θα τους μάζευα όλους μαζί, θα τους έβαζα σ' ένα μέρος και θα τους άφηνα να φαγωθούν!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.iefimerida.gr/kosmos/stimeni-episkepsi-poytin-se-stratiotiko-nosokomeio

Σταλινοφασίστες, τί να πεις..

Ανώνυμος είπε...

«Η όποια συμφωνία με τη Ρωσία δεν αξίζει τίποτα», ανέφερε ο Ποντολιάκ σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram. «Είναι δυνατόν να διαπραγματευτεί κάποιος με μία χώρα που ψεύδεται συνεχώς με κυνικό και προπαγανδιστικό τρόπο;».
«Η Ρωσία έχει αποδείξει ότι είναι μια βάρβαρη χώρα που απειλεί την παγκόσμια ασφάλεια», δήλωσε ο Ποντολιάκ. «Έναν βάρβαρο μπορεί να τον σταματήσει κανείς μόνο με τη βία».
https://www.iefimerida.gr/kosmos/oykrania-den-mporei-empistosyni-symfonia-me-rosia

Εμάς τους προοδευτικούς αριστερούς μας ενδιαφέρει μόνο ο σατανικός Σόρος, α όλα κι όλα.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Τους αριστερούς ενδιαφέρει ο Σόρος; Το άκουσα κι αυτό!! Μέχρι τώρα νόμιζα πως μόνο οι ακροδεξιοί "ενδιαφέρονταν"... Πάλι καλά...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ο Bill Gates "ενδιαφέρει" τη Νεοφιλελέρα... Όλα κι όλα!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ο Σόρος, ο Ψόρος και ο Μουσκ... Η αγία τριάδα του φιλελετεχνομεσσιανισμού!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ο Πούτιν χάνει τον πόλεμο απ' ότι ακούω... Δυστυχώς οι άμαχοι την πλήρωσαν... Αυτό είναι θλιβερό! Μα για όνομα.... Δεν μπορώ να αντικρίσω από την άλλη μεριά και τη "Δύση" που υπερασπίζεσαι ως τον "αρχάγγελο" της υπόθεσης!!! Όλη η παρακμή κι η ελεεινή υποκουλτούρα προσωποποιημένη.... Σκουπίδια Καρντάσιανς, Survivor....., παρανοϊκοί δικαιωματιστές κλπ.... Να χέσω τέτοιο "πολιτισμό"!!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

"Είσαι τα λεφτά που βγάζεις"
Αυτή είναι η "Δύση", καλέ μου....
Ωραίο πολιτισμό υπερασπίζεσαι!!! Το ότι το ένα "σκατό" είναι "νερουλό" και το άλλο "σφιχτό", δεν αλλάζει το γεγονός πως και τα δύο είναι σκατά!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Θα μιλήσει και η Δύση για βαρβατότητα.... Που όσοι τη ζούμε, τη βιώνουμε στην καθημερινότητα και στις προϋποθέσεις που δημιούργησε, όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Να χαρώ εγώ "δημοκρατία" που μέχρι πρότινος όποιος για τους δικούς του λόγους δεν ήθελε να κάνει εμβόλιο ή δεν συμφωνούσε με τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του covid ήταν: "ψεκαζμένοζ, συνωμοσιολόγος, μεσαιωνιστής, αντιεπιστημονικός"....... Πω πω πω!! Ζέχνει η δημ(ι)οκρατία, από τα μπατζάκια σας τρέχει!!!! Το ότι μια μερίδα υποστηρίζει τυφλά τον Πούτιν οφείλεται και σ' αυτό!! Ας προσέχανε (οι δυτικολάγνοι)!!! Θα μας βγει κι "υπερασπιστής της δημοκρατίας" ο Σβαμπ και τα λοιπά τεχνοκρατικά σκουπίδια της "σχολής"του που τον υποστηρίζουν.....

Ανώνυμος είπε...

Ακροδεξιοί=αριστεροί.

Το πρόβλημα δεν είναι οι δυτικολάγνοι, αλλά η βλακεία που σε δέρνει.
Ανίατη περίπτωση αριστερού συνωμοσιολάγνου. Δεν βγάζει άκρη λογικός άνθρωπος.
Τις ίδιες συνωμοσιολαγνικές μπούρδες που διέδιδαν τα αριστερά ρωστοτρόλ εν μέσω πανδημίας διέδιδαν και οι ακροδεξιοί στις ΗΠΑ. Ακριβώς τις ίδιες. Φάε μια κρεμούλα καλύτερα κατά φαντασία αντάρτη.

https://www.youtube.com/watch?v=Xsqa_LcHwnM

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Κι αφού είμαι ανίατη περίπτωση τι ασχολείσαι και απαντάς και μας τα' χεις ζαλίσει τόσες μέρες "ανώνυμο" τρολοπροφίλ του Κούλη, Φιλελέρα;;;;
Άντε ξεκουμπίσου επιτέλους....
Τράβα να γλύψεις κάνα κώλο και μάθε να μιλάς μη σε πάρει και σε σηκώσει...
Υποκείμενο!
Α στο διάολο μεσημεριάτικα...
Ζώον όρθιο...
(Τα θελε ο κώλος σου, τα θελες κι εσύ!!)

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Κι άλλη φορά να βγαίνεις με το αληθινό σου όνομα, μπας και μάθεις να μην είσαι χέστης! (Πράγμα δύσκολο για του είδους σου... μπάρμπα της δεκάρας)

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα δεν είναι το αληθινό μου όνομα, αλλά η βλακεία που σε δέρνει.
Υποθέτω ότι καταδικάζεις τις επεμβάσεις των ΗΠΑ σε Ιράκ, Σερβία, Αφγανιστάν κ.λπ.
Ε τότε γιατί δεν κάνεις το ίδιο και για την αυταρχική εισβολή του Πούτιν στην Ουκρανία. Σου φταίει ο Κυριάκος και η δύση για τα lockdown και όχι η πανδημία.. Άβυσσος η ψυχή του ρωμιού.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

"Κυριάκος"....
Κολλητός σου είναι;
Πώς και τέτοιες οικειότητες;;
Πω ρε γαμώτο...
Μέχρι κι εδώ μας κατασκοπεύουν τα τρολ των 0,60€....

Ανώνυμος είπε...

Καλά κρασιά..

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αυτό λέω κι εγώ...
Καλά κρασιά!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Έρχεσαι με μια "ανεξήγητη" επιθετικότητα, μας απευθύνεσαι λες και μας γνώριζες από χθες (;;;)..... και περιμένεις να σου δωθούν διαφορετικές απαντήσεις; Με τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και τη διάθεση που μεταδίδεις στους άλλους, αυτή και θα σου "γυρίσουν" πίσω!! Αφού κόπτεσαι τόσο, όπως λες, για τον Ουκρανικό λαό, γιατί δεν πας να τους βοηθήσεις εμπράκτως;

Ανώνυμος είπε...

Ερωτησούλες, το καταφύγιο των μπουρδολόγων χωρίς επιχειρήματα. Ρε άνθρωπε προσγειώσου επιτέλους στην πραγματικότητα, όχι το παράλληλο σύμπαν που πλατσουρίζεις. Μάθε να διαβάζεις, δες τί γράφω, δεν είμαι συνωμοσιολόγος, φάπες ρίχνω.
Σου φταίει για όλα ο Μητσοτάκης διότι αυτό προτάσσει η κομματική γραμμή, ιδού η ανεξαρτησία της σκέψης σου και η δημοκρατικότητά σου. Το ότι ο Τσίπρας εκλέχτηκε με σταλινικό ποσοστό το προσπερνάς διότι αυτό επιτάσσει η κομματική γραμμή. Δεν είσαι ανεξάρτητος, καρπαζοεισπράκτορας είσαι μεταξύ καρπαζοεισπράκτορων που την έχουν δει αντάρτες. Όσο πιο πολλοί είστε, τόσο πιο ισχυρό γίνεται το παράλληλο σύμπαν σας. Οι ουκρανοί πολεμάνε για τις ζωές τους, οι ρώσοι τους ισοπεδώνουν τις πόλεις, τους σκοτώνουν, τους εκτελούν ως αμάχους, τους βασανίζουν, τους βιάζουν και τους εκτοπίζουν και εσύ μουρμουράς για τον Σόρος και τον Βασιλάκη τον Πύλη. Μα πόσο μακάκας είσαι. Είσαι μακάκας; Ε μην είσαι μακάκας:
https://www.youtube.com/watch?v=PyB5RaMh8zQ

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Σε παράλληλο σύμπαν πλατσουρίζεις εσύ από τη στιγμή που σου "κόλλησε" στο μυαλό ότι υποστηρίζω Τσίπρα!!! Δεν μπορείτε να σκεφτείτε χωρίς κομματικές ταμπέλες κάποιοι....

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Άντε πάμε -πάλι- από την αρχή: "κατανοώ" δεν σημαίνει "επικροτώ". Η παραδοχή πως η μια πλευρά δεν είναι καθαρό μαντηλάκι, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τις ευθύνες της άλλης προκειμένου περί της έναρξης του πολέμου! Ο αυταρχισμός του Πούτιν δεν θα με "προτρέψει" να προτιμήσω τον επερχόμενο και πιο ύπουλο "αυταρχισμό" των τεχνοκρατικών, "δημοκρατικών" κυβερνήσεων! Απεχθάνομαι κάθε είδους λογοκρισία και έλεγχο της πληροφορίας. Στο τελευταίο συμπίπτω πλήρως με τα "παραδοσιακά" δημοκρατικά ιδεώδη! Δεν έχω σχέσεις με κανενός είδους κομματόσκυλο.... Ανοίγω μάτια χωρίς να δίνω φάπες.....

Ανώνυμος είπε...

Όταν γράφεις για τα μέτρα της πανδημίας ως κατασταλτικά και όταν δεν καταδικάζεις τα ρωσο-όρκ καταλαβαίνω τί αλλοπρόσαλλος κεφτές είσαι.
Χάιντε Χάιντι!

ΥΓ: Και πού να δεις τί καταστολή θα φας όταν οι κυβερνήσεις θα αναγκαστούν λόγω των εξελίξεων να πάρουν μέτρα καταστολής των ανθρώπινων ενεργειών για να αντιμετωπίσουν την παγκόσμια περιβαλλοντική κρίση. Και τότε πάλι θα σου φταίει ο Μητσοτάκης, η δύση και ο καπιταλισμός. Θα φας καταστολή και θα πεις και ένα τραγούδι αέναε μπουρδολόγε.
Συγκρατήσου διότι ο ομοιδεάτης σου σου σβήνει σχόλια, χε, χε, χε.

Ανώνυμος είπε...

*μέτρα καταστολής των ανθρώπινων δραστηριοτήτων

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Δεν παλεύεσαι εσύ ρε γμτ...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ποιός ξέρει τι "είδους" Κακομοίρης είσαι στην "πραγματική" ζωή, που κάθε μια από τις δυο λέξεις που χρησιμοποιείς είναι βρισιά και δη κυκλοφορείς και με "ανώνυμο" προφίλ!!! Μιλάμε για πολύ κάψιμο, όχι αστεία.....

Ανώνυμος είπε...

Αγωνιστή μου με όνομα εσύ.
Και να ήξερες ποιος είμαι, πάλι φάπες θα έτρωγες, δεν αλλάζει κάτι.
ΥΓ: θα τρως φάπες.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Όχι φάπες, πίτσες!!
Σύμφωνα πάντα με το προσφιλές λεξιλόγιο των βολεμένων κομματόσκυλων της Νέας Κοπροκρατίας!!!
Υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, "ευαισθητούληδές" μου εσείς!!!

Υ.Γ. Θα τρως πίτσες!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σχοινάς: Οι δικτάτορες βλέπουν το ευρωπαϊκό μοντέλο ως απειλή για τους ίδιους
https://www.iefimerida.gr/politiki/shoinas-diktatores-eyropaiko-montelo-os-apeili

Ανώνυμος είπε...

Ο αλήτης λέει και τί έγινε αν βγούμε από τη Σένγκεν!
https://www.youtube.com/watch?v=-NBKIpWmGt0

Νικολουδάκη όσο δεν καταδικάζεις την ρωσική αυταρχικότητα και όσο μιλάς για έλλειψη δημοκρατίας στα υγειονομικά μέτρα κατά της πανδημίας είσαι κατακριτέος και για πολλές φάπες. Και εσύ και οι ομοιδεάτες σου. Αυτή είναι η ουσία, τα υπόλοιπα είναι υπεκφυγές και αρλούμπες. Μάθε να διαβάζεις και μάθε να σκέφτεσαι αστέρι μου.
ΥΓ: Θα τρως φάπες.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Άνθρωπε χωρίς όνομα, όσο δεν καταδικάζεις τον "επεκτατισμό", τον "αντιγερμανισμό" και τον "ρατσισμό" των Συμμάχων (στρατόπεδα προστατευτικής κράτησης Αμερικανών πολιτών Γιαπωνέζικης καταγωγής) και όσο μιλάς για έλλειψη δημοκρατίας όσον αφορά τα "εξυγιαντικά μέτρα" του Ράιχ κατά της "διεθνούς εβραϊκής συνωμοσίας" και "πανούκλας" είσαι κατακριτέος και για πολλές...... ρούχλες!!!!
Έχω δίκιο διότι συμπίπτει με το επίσημο αφήγημα...

Υ.Γ. Θα τρως ρούχλες και κακά!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

*για να μην αναφερθώ στον βομβαρδισμό της Δρέσδης και του Αμβούργου (περί "αντιγερμανισμού")

Ανώνυμος είπε...

Προσωπικά καταδικάζω τις αδικίες μην ανησυχείς και τον αμερικανικό επεμβατισμό όπου υπάρχει (στην περίπτωση του Ιράν έχουν δίκιο, κανείς δεν θέλει οι μουλάδες να αποκτήσουν πυρηνικά και απορώ που οι ευρωπαίοι δεν συνδράμουν απόλυτα τους αμερικανούς σε αυτό). Περιμένω από εσένα να καταδικάσεις λεκτικά τη ρωσική αυταρχικότητα. Δεν είμαι όμως συνωμοσιολάγνος και οπαδός fake news, οπότε τα περί πανδημίας ανήκουν στη σφαίρα της βλακείας που σε δέρνει.
Πάλι αρλούμπες και υπεκφυγές αραδιάζεις, μάθε να διαβάζεις και μάθε να σκέφτεσαι, σταμάτα να στριφογυρίζεις και να ανακυκλώνεις το σκατό σου.
ΥΓ: Θα τρως φάπες.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Πώς φαίνεται ότι δεν διαβάζεις πίσω από τις γραμμές! Διότι αν το κανες θα είχες αντιληφθεί ότι ήδη καταδίκασα τον ρωσικό επεκτατισμό, βάσει των λεγομένων μου, παραπάνω: "κατανοώ" δεν σημαίνει "επικροτώ". Η παραδοχή πως η μια πλευρά δεν είναι καθαρό μαντηλάκι, δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζω τις ευθύνες της άλλης προκειμένου περί της έναρξης του πολέμου..."

Ανώνυμος είπε...

"κατανοώ" δεν σημαίνει "επικροτώ"
Είσαι για πολλές φάπες.
Πέσμας για Δρέσδη και Νυρεμβέργη τώρα. Άντε χάσου ρε.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ε ναι... Θέλει στοιχειώδη ευφυΐα για να το καταλάβεις! Να στο πω συλλαβιστά; Ε-Υ-Φ-Υ-Ι-Α....... Ελπίζω κάτι να κατάλαβες.... φανατικέ!! Ένα ολόκληρο πρωί χαράμισα με την πάρτη σου.... Τζάμπα χρόνος! Άντε καληνύχτα και χαιρετισμούς στον "Θαυμαστό Καινούργιο Κόσμο"....

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Συνέχισε να κρύβεσαι κι έχει πλάκα πάντως.... Διότι εγώ έχω καταλάβει ποιός είσαι!! Χαχαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ιράν: Νέες συγκεντρώσεις μετά την κατάρρευση του κτιρίου στην Αμπαντάν - Εξελίσσονται σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.
Στην πόλη λιμάνι Μπουσέχρ, διαδηλωτές ακούγονται να φωνάζουν «Θάνατος στον δικτάτορα», μια αναφορά στον Χαμενεΐ.
«Λένε ψέματα ότι είναι η Αμερική, ο εχθρός μας είναι εδώ», λένε οι διαδηλωτές.
https://www.iefimerida.gr/kosmos/iran-diadiloseis-katarreysi-ktirioy-ampantan

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αμολάει πορδή ο Μπουρλάς κι η Γκλάξον Σμιθ Κλάιν!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αγαπάω τη Νεοφιλελέρα διότι είμαι σκέτη Λέρα (με Λ κεφαλαίο) και καυλώνω με Χαρδαλία!!
Υ.Γ. Ο Χαρδαλίας είναι Ζώον!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι Αρχές δέσμευσαν τη μυθική περιουσία του Γιώργου Τράγκα
Η περιουσία του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος πέθανε πρόσφατα λόγω επιπλοκών του κορωνοϊού, ανέρχεται στα 100 εκατομμύρια ευρώ.
https://www.iefimerida.gr/ellada/tragkas-desmeysi-perioysias-apodohi

Χα, χα, ο πουτινόφιλος καραγκιόζης που πρωτοστατούσε στο αντιεμβολιαστικό κίνημα και τις διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για τα μέτρα της πανδημίας. Ακούς τρισμακάκα Νικολουδάκη, ανήκεστο γίδι.

https://el.wiktionary.org/wiki/ανήκεστος

ΥΓ1: Ο Hard-αλιάς είναι ο κακός ε. Βρε τί κωλόζωο είσαι του λόγου σου. Μπρος στη Μακρόνησο να συναρμολογείς παρθενώνες πίθηκε.
ΥΓ2: Ε όχι και βρίζω τον πίθηκο..

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Η "δημοκρατία" της Μακρονήσου και των στρατοπέδων συγκέντρωσης... Ρε Ψονθομφανήχ, τι λέει αυτό;;
Ποιός το έστειλε να μας τρελάνει;;;;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Καυλώνει με Hard-αλιά διότι έδωσε "νόημα" στη σιχαμερή ζωή του με τις απαγορεύσεις και την αστυνόμευση! Απόδειξη τού πόσο "σιχαμένη" εξακολουθεί και τη θεωρεί: μπαίνει, ανωνύμως, και βρίζει σε ξένα posts!!! Πω πω... Τι έχει βγάλει από τον πρωκτό του αυτός ο Κούλης κι η παρέα του, 2 χρόνια τώρα!!! Σόδομα και Γόμορρα..... Καλά τον έβριζαν, τότε το '65.. Όχι γκαντέμης, εγκληματίες είναι κι αυτός και όλο του το σόι!! (Μητσοτακέικο) Ουστ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα φας καταστολή μπουρδολόγε. Ακούς εκεί τα υγειονομικά μέτρα παγκοσμίως να είναι αντιδημοκρατικές απαγορεύσεις. Ουστ ημιμαθή πανίβλακα, αν ήταν κυβέρνηση ο Τσίπρας ακριβώς τα ίδια μέτρα θα έπαιρνε, ουδέν παράλογο εδώ.
Ο Κούλη είναι υπερβολικά μαλακός με τους ρωμιούς. Βρε βάλε την αστυνομία μέσα στα πανεπιστήμια να τα καθαρίσει από τους μπουρδολόγους και τους κατά φαντασία αντάρτες. Καταστολή στους ρωμιούς μέχρι να βάλουν μυαλό και να γίνουν άνθρωποι, να νιώσουν στο πετσί τους τον βούρδουλα.
Βάλε τον ζουρλομανδύα και άντε τράβα στη Μακρόνησο να συναρμολογείς παρθενώνες κατά φαντασία αγωνιστή. Ζεις σε παράλληλο σύμπαν, που σημαίνει: θα τρως φάπες.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Χα, χα... άντε στην τρύπα σου Νεοπαγανιστή, (Αρχι)Κουράδα του ΥΣΕΕ!!!
Τρελάρα....

Ανώνυμος είπε...

«Όταν ήμουν στο Μαξίμου δεν ήμουν happy traveler, καθόμουν μέχρι τις 3 και 4 το πρωί για να βρω λύσεις σε ασφυκτικές συνθήκες.
https://www.iefimerida.gr/politiki/tsipras-den-koimamai-fobamai-ti-tha-paralaboyme

Τρεις κι... ο κούκος στην ομιλία Τσίπρα στο Ηράκλειο
https://www.iefimerida.gr/politiki/treis-ki-o-koykos-stin-omilia-tsipra-sto-irakleio

«Διαβάζω ότι κάποιοι έχουν αϋπνίες τελευταία, φανταστείτε πόσο θα χάσουν τον ύπνο τους το βράδυ των εκλογών».
https://www.iefimerida.gr/politiki/mitsotakis-synedrio-onned

XD

26 απολαυστικά λεπτά από τα παλιά για τα πεπραγμένα του Πινόκιο (Τσίπρας) και της φασιστεράς:
https://www.youtube.com/watch?v=1iDEDmsBveo
Enjoy!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Έλα... νεοπαγανιστή... ξεκουμπήσου! Ξεμασκαρεύτηκες.. άντε! Στα τσακίδια!! Γαμώ το Δία σου γαμώ!!!

Ανώνυμος είπε...

Νικολουδάκη αλλοπρόσαλλε αερο-μπουρδολόγε βγάλε τον ζουρλομανδύα από τη ναφθαλίνη και φόρεσέ τον!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Χα, χα, χα.. Σατανά!

Ανώνυμος είπε...

Καλοχώνευτες οι νέες φαπούλες, αλλά δεν καταλαβαίνεις εσύ, είσαι αστέρι εσύ.
Στους φασίστες και στα αριστερά γκρουπόυσκουλα όταν τους συναντάς πρέπει να τους σπας το κεφάλι. Δεν σκαμπάζουν από κοινή λογική αυτοί.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Να τους σπας το κεφάλι με "δημοκρατικές" διαδικασίες!
Γεια σου ρε Γιάννο με την κοινή λογική σου!!!
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Χέστηκε στην κάλτσα του ο Στωικός!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Έχεσε με στωικότητα....

Ανώνυμος είπε...

Βρίσε, βρίσε, μπορεί να βρεις το αδύνατό μου σημείο.
Καλά κρασιά δηλαδή.
Στο μεταξύ θα τρως φάπες με ρυθμό πολυβόλου.
Δες τα σχόλιά κου και δες τις δικές σου πορδές.
Ο νοών νοείτω.
Τσα! Φαπούλες!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Έλα από Ελλάδα μεριά και θα σου πω εγώ ποιός θα ρίξει την τελευταία φάπα! ΑρχιΧέστη!! Ή μάλλον όχι φάπα, κλωτσιά στα μούτρα θα φας!!! Άντε γαμήσου Ευπραξιάδη εσύ κι όλο σου το σόι!!!