Κυριακή 28 Μαΐου 2023

Και τώρα ... "Νίκη"!

 

Ξαναμπαίνουμε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο. Άρα ο ιστολόγος έχει ηθική υποχρέωση να ξαναβγεί από το λαγούμι του, να εκδηλωθεί και να γύρει την πλάστιγγα (ως ψώνιο που είναι) προς την ορθή κατεύθυνση.
Κάθε εκλογική αναμέτρηση έχει το δικό της διακύβευμα. Έστω κι αν απέχει μόλις έναν μήνα από τις προηγούμενες. 
Ποιο είναι το κυρίαρχο ζητούμενο στην παρούσα φάση; Το να μην κυβερνήσει ο Κούλης είναι πλέον ουτοπικό. Οπότε αρκούμαστε να τον ψαλιδίσουμε, να τον τσαλακώσουμε, να μην τον βάλουμε πανκυρίαρχο σουλτάνο στο σβέρκο μας!
Συνεπώς ξεκινάνε και τα πρώτα συμπεράσματα: Δεν απέχουμε, δεν ψηφίζουμε Ν.Δ., ούτε και μικρά κομματάκια που δεν έχουν καμία ελπίδα να μπουν στη Βουλή. Κάπως έτσι καταλήγουμε σε μια προεπιλογή επτά κομμάτων.
Ακολουθεί το δεύτερο κοσκίνισμα. Μπουχτίσαμε με τον καθεστωτισμό. Το κατεστημένο μας κούρασε και μας αηδίασε. Πλέον επιλέγουμε κόμματα αντισυστημικά. Και αυτά κινούνται στον Παραδοσιακό και Πατριωτικό Χώρο. Οπότε καταλήγουμε στα εξής τρία κόμματα: ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και Νίκη.
Ναι, καλά ακούσατε. Όσο κι αν ακούγεται σαν ανέκδοτο, το ΚΚΕ πλέον είναι μια γνήσια παραδοσιακή και πατριωτική δύναμη. Ευτυχώς που διαλύθηκε η ΕΣΣΔ. 
Βέβαια, οι ξενόδουλοι ποτέ δεν θα λείψουν από τούτον τον τόπο. Τους ξέρετε... Είναι αυτοί που πλέον παίρνουν γραμμή από Βρυξέλλες και Ουάσιγκτων.
Σας δίνω το ελεύθερο να ψηφίσετε όποιο από τα τρία αυτά κόμματα θέλετε. Εγώ επιλέγω Νίκη. 
Ξέρω... τα ράσα, οι ρωμιοσύνες και οι ορθοδοξίες είναι σκέτη παπάτζα! Ένα άδειο πουκάμισο. Απλές συγκολλητικές ουσίες για να παραμένει στοιχειωδώς ενωμένος ένας λαός που ρέπει στο αλληλοφάγωμα.
Αλλά για σκεφτείτε το λίγο. Στην εποχή μας ο αντισυστημισμός και ο ριζοσπαστισμός εκπροσωπούνται από τις παραδοσιακές αξίες. Αυτές που θέλουν να εξαλείψουν οι συστημικοί οπαδοί της παγκοσμιοποίησης. 
Το καταλαβαίνω. Πολλά από όσα προτάσσει η Νίκη είναι κάπως παλιομοδίτικα, ίσως και γραφικά. 
Αλλά γιατί ρε φίλε σε ενοχλεί τόσο το... πατρίς-θρησκεία-οικογένεια;  Δηλαδή προτιμάς τους τύπους με τα μούσια ως τον αφαλό, που δηλώνουν ότι ανήκουν στο 1685ο φύλλο και απαιτούν από τη Βουλή να τους αναγνωρίσει το δικαίωμα να τεκνοποιούν απ' τον κώλο;
Υ.Γ. 1: Στις 21 Μαϊου σας είχα δηλώσει πως ψήφισα Ελληνική Λύση. Εννοείται πως ήταν ψήφος απελπισίας κι όχι ελπίδας. Φανταστείτε πόσο απελπισμένος είναι αυτός που ψηφίζει έναν φαλακρό που διαφημίζει το φάρμακο κατά της φαλάκρας...
Υ.Γ. 2: Αν μέχρι την κάλπη αλλάξω απόφαση, θα σας ενημερώσω εγκαίρως.

34 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

".... να τους τεκνοποιούν από τον κώλο"; Γίνεσαι, όμως, χυδαίος!!!

Ανώνυμος είπε...

Τη μία μακακία μετά την άλλη αμολάς. Μα καλά δεν χορτάσατε τόσες φάπες τις τελευταίες μέρες, θέλετε και άλλες; Ε θα φάτε και άλλες. Κατά φαντασία αντικαθεστωτικοί και αντιστυστημικοί δήθεν. Βρε μπουρδολόγοι είστε.

https://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s
Γίνεσαι χυδαίος XD

Ψονθομφανήχ είπε...

Γιάννη, εσένα αντέγραψα!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Μην τα ρίχνεις σ' εμένα!!
Είχες την ελεύθερη βούληση ν' αρνηθείς να μ' αντιγράψεις!!!
Είσαι απόλυτα υπεύθυνος για τα λεγόμενά σου!!!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ο Νατσιός δεν έχει σβάστικα στο μπράτσο!!!

Ε.Φ. είπε...

Δεν προκαλεί απέχθεια η ιδέα "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια", αλλά τα καθεστώτα που ταυτίστηκαν με το σύνθημα κατά τη διάρκεια του προηγούμενου αιώνα. Όποιος το χρησιμοποιεί, δύσκολα αποφεύγει να θεωρηθεί υμνητής εκείνων των εποχών.

Ψονθομφανήχ είπε...

Γιάννη, η Εύα με εξαπάτησε! Δηλαδή εσύ!
Προτείνω να ζητηθεί το δημόσιο ξεγύμνωμα του Νατσιού ώστε να διαπιστωθεί αν και πού εχει τη σβάστικα τατουάζ!

Ε.Φ. ισχύει αυτό που λες. Είναι μια προκατάληψη (μπλοκάρισμα της σκέψης) που πρέπει να απαλλαγούμε. Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που σκόπιμα καλλιεργούν τέτοιους αρνητικούς συσχετιμούς για να μας κρατάνε μαντρωμένους...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ε.Φ. μετά από άλλα 30 χρόνια και αν συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, έννοιες όπως ο "ανθρωπισμός" κι η "διαφορετικότητα" θα καλλιεργούν κι αυτά αρνητικούς συσχετισμούς στους ανθρώπους της τότε εποχής, με τη σημερινή ταύτισή τους με κόμματα όπως Σύριζα, ΝΔ, Πασόκ....

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Είναι καιρός, πλέον, ν' απαλλαγούμε από τα αφελή και εν πολλοίς "παρωχημένα" σχήματα, τα οποία υιοθέτησαν κι απέρριψαν, αντίστοιχα, οι "πολλοί" ελέω της επταετίας... Φτάνει πια μ' αυτά τα συμπλέγματα!! Ό,τι και να συνέβη με την 21η Απριλίου, δοκιμάστηκε η μεταπολίτευση και απέτυχε, είναι χρεωκοπημένη ιδεολογικά και ηθικά!! Δεν μπορούμε να λουζόμαστε, εσαεί, τους "ίδιους" και τους "ίδιους", επειδή ο θείος μου ή ο θείος του φίλου μου του μπακάλη, είχε μπει στο μάτι των μπάτσων επί δικτατορίας για "ύποπτα" φρονήματα!!! Πάμε παρακάτω... Να ξεκολλάμε σιγά σιγά... (Έπρεπε να είχαμε ξεκολλήσει μια δεκαετία τουλάχιστον!!)

Ανώνυμος είπε...

Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης: «Δεν έκοψα εγώ τις γέφυρες με τον Νίκο Ανδρουλάκη» - «Ακούω ίδιες σαχλαμάρες» από την αντιπολίτευση
https://www.ethnos.gr/Politics/article/263362/ekloges2023mhtsotakhsdenekopsaegotisgefyresmetonnikoandroylakhakoyoidiessaxlamaresapothnantipoliteysh

Πέστα Κυριάκο, με τους μπετόβλακες που έχεις μπλέξει.
Άντε, άντε.

Ε.Φ. είπε...

Εφόσον δεν ξέρουμε καλά τη σημασία των λέξεων και τις ιδέες που κουβαλούν, δίνουμε στις λέξεις θετικό ή αρνητικό πρόσημο κρίνοντάς τες με βάση το αν συμπαθούμε αυτόν που τις λέει. Σε αυτή τη βάση έννοιες όπως ο "ανθρωπισμός" κι η "διαφορετικότητα" θα καλλιεργούν κι αυτά αρνητικούς συσχετισμούς στο μέλλον και θα χειροκροτούμε τους φασίστες που καταδικάζουν τον ανθρωπισμό και την διαφορετικότητα ταυτίζοντας τις έννοιες με αντίπαλα κόμματα. Ήδη συμβαίνει αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Απολογούνται οι «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» για την αρπαγή του γυμνασιάρχη στο Αιγίνιο Πιερίας
https://www.iefimerida.gr/ellada/apologoyntai-oi-thematofylakes-toy-syntagmatos-gia-tin-arpagi-toy-gymnasiarhi

XD
Θεματοφύλακες βλακείας. Ζουν ανάμεσά μας! Βλέπε: Νικολουδάκης, Ε.Φ. και το κακό συναπάντημα.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας: Ένοχοι οι 11 «Θεματοφύλακες του Συντάγματος» που απήγαγαν γυμνασιάρχη -«Γραφικοί και επικίνδυνοι»
https://www.iefimerida.gr/ellada/katapeltis-o-eisaggeleas-gia-thematofylakes-toy-syntagmatos

XD

Η υποψήφια βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Ελένη Χρονοπούλου πρόσφερε θέαμα με την παρουσία της σε δύο πάνελ, όπου κλήθηκε να μιλήσει για το οικονομικό πρόγραμμα του κόμματός της. Θόλωσε, διάβαζε από ένα χοντρό τετράδιο που είχε μπροστά της για σκονάκι, μπέρδεψε τις αυξήσεις με τις μειώσεις, γενικώς εμφανίστηκε πρόχειρη και μη σχετική με το αντικείμενο. Δεν γνώριζε, π.χ., ότι δεν έχουν υπερκέρδη 150 εταιρείες που ανέφερε, παρά μόνο οι ενέργειας, που ήδη φορολογούνται. Το χειροτέρεψε όταν δικαιολόγησε τα λάθη της λέγοντας ότι έκανε σαρδάμ. Το κλου ήταν ότι μιλούσε με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με τη βεβαιότητα που χαρίζει συνήθως η άγνοια.
Είναι δυσάρεστο, πάντως, ότι το ΠΑΣΟΚ μιμείται τον ΣΥΡΙΖΑ, που ξέρει μόνο έναν τρόπο να ασκεί πολιτική: Με νέους φόρους στη μεσαία τάξη και αναδιανομή. Δεν προτείνουν πώς να δημιουργήσουν πλούτο για την Ελλάδα, ξέρουν μόνο από φορομπηχτικές πολιτικές. Όσοι νομίζουν στην Αριστερά πως οι φόροι στην Ελλάδα είναι αρκετά χαμηλοί, άρα επιδέχονται σοβαρών αυξήσεων -είτε για τους μισθωτούς, είτε για τους ελεύθερους επαγγελματίες, είτε για τις επιχειρήσεις (μικρές ή μεγάλες)- είναι βέβαιο πως ζουν σε παράλληλο σύμπαν από τους υπόλοιπους σκληρά εργαζόμενους Έλληνες.
Ένα νέο πρόσωπο έκανε χθες πρεμιέρα στα κανάλια, στο πλαίσιο της στροφής του ΣΥΡΙΖΑ προς τη σοβαρότητα: ο Διονύσης Τεμπονέρας, επικεφαλής της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και εργατολόγος. Σε εκπομπή στον ΣΚΑΪ επιτέθηκε στην κυβέρνηση διότι, όπως είπε, χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες και αγρότες θα μείνουν χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, επειδή έχουν χρέη στον ΕΦΚΑ. Η εμφάνισή του προκάλεσε ντελίριο χαράς στο συριζαϊκό σύμπαν. «Τους έγδαρε ο Τεμπονέρας», «Τον ξετομάριασε ο Τεμπονέρας», «Έπαιξε μπάλα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ», «Εξαιρετικός ο Τεμπονέρας» κ.λπ.
Δυστυχώς για τον Τεμπονέρα, όσα είπε δεν ισχύουν. Με τις δηλώσεις του μάλλον έφτιαξε τη μέρα του Κωστή Χατζηδάκη. Όπως εξήγησε ο πρώην υπουργός Εργασίας, η κυβέρνηση έχει φέρει το 2022 ευεργετική διάταξη ακόμη και για τους κακοπληρωτές, που μπορούν να έχουν πλέον πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Τη διάταξη Χατζηδάκη (Δεν πληρώνεις εισφορές, χρωστάς πολλά, πλήρωσε μόνο τα 50 ευρώ εισφορά) την υπερψήφισε τότε και ο ΣΥΡΙΖΑ, οπότε ο Τεμπονέρας έκανε διπλό φάουλ. Προς νεόκοπα στελέχη της αντιπολίτευσης: Ελάτε την άλλη φορά πιο διαβασμένοι!
https://www.iefimerida.gr/elamefora/ti-lene-ta-prota-gkalop-i-gkafa-tis-hronopoyloy

Πάλι γελάσαμε με τους ψεκασμένους ζαίους.

Ανώνυμος είπε...

https://www.capital.gr/arthra/3718547/zitountai-politikoi-epaggelmaties/

Σωστός πάλι ο Τζήμερος, με λογικά επιχειρήματα και παραδείγματα. Καμία σχέση με τις φιλολογικές μπουρδο-αρλούμπες του ψεκασμένου συντάκτη περί Νίκης..

Από τα παλιά:
https://www.youtube.com/watch?v=yO2RL5U-IWw
https://www.youtube.com/watch?v=Rrz3FOpe_to

Ε.Φ. είπε...

Ευτυχώς ο λαός απαλλάχτηκε από τη συνδικαλισμένη μισθωτή εργασία και είδε τις αποδοχές του να ανεβαίνουν και τις τιμές αγαθών (πχ ενέργεια) και υπηρεσιών να πέφτουν.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια έλεγε και ένας ζαίος πριν τις εκλογές: οι τιμές ανεβαίνουν, η κυβερνήση πέφτει.
Βέβαια ξέχασε να πει ότι αυτό συμβαίνει και στις άλλες χώρες.
Τον είδαμε τον κομμουνισμό και τους ξέρουμε τους κομμουνιστές: δεν έχουν ιδέα από οικονομία.
Καλά κρασιά.

Ανώνυμος είπε...

Είστε έτοιμοι για περισσότερες φάπες στοχαστές του γλυκού νερού; Πάμε λοιπόν!

Σύμφωνα με πηγή του Capital.gr, το κόμμα φέρεται να έχει τις ρίζες του σε ένα κίνημα αντιεμβολιαστών και υπερσυντηρητικών ανθρώπων, προερχόμενων κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα, που συνδέεται με καινούριες παραεκκλησιαστικές οργανώσεις που έχουν αναδειχθεί από το διαδίκτυο.
Επιπλέον, αυτά τα υπερσυντηρητικά κομμάτια της Εκκλησίας φέρεται να σχετίζονται και με ρωσικά συμφέροντα. Είναι γνωστό ότι οι σχέσεις μεταξύ της Εκκλησίας της Ρωσίας και της Εκκλησίας της Ελλάδας δεν είναι και οι καλύτερες λόγω του ουκρανικού ζητήματος. Υποψήφιοι του κόμματος "Νίκη” έχουν, εξάλλου, εκφράσει ανοιχτά φιλορωσικές θέσεις, με αναρτήσεις τους.
https://www.capital.gr/politiki/3718838/to-omixlodes-topio-guro-apo-to-komma-niki-poioi-kai-giati-to-stirizoun/

Εταιρεία με ημερομηνία 30 Μαΐου και με την επωνυμία "MONTEKAVO AE" η οποία θα δραστηριοποιείται στην εκμετάλλευση και διαχείριση ακινήτων, σύστησε ο Βίκτωρας Ρέστης, κυριολεκτικά στο πάρα πέντε της διαδικασίας, προκειμένου να διαχειριστεί το ακίνητο - φιλέτο της Εκκλησίας της Ελλάδος, το Ορφανοτροφείο στη Βουλιαγμένη. Στην εταιρεία συνέταιρος είναι η δικηγόρος του και έμπιστή του συνεργάτης, Δήμητρα Μαράντη, ενώ ο πιο στενός του συνεργάτης και υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα ΝΙΚΗ, Ανδρέας Βορύλλας, είναι το ένα από τα τρία μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
https://www.capital.gr/epixeiriseis/3718835/b-restis-kai-upopsifios-tou-kommatos-niki-sunergates-gia-to-fileto-tis-bouliagmenis-to-eggrafo/

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, κατά την ταπεινή μου γνώμη, δεν είναι επικίνδυνος απλά γιατί δεν αντιλαμβάνεται πώς λειτουργεί η οικονομία και η δημοκρατία αλλά γιατί στην πρώτη δυσκολία, δεν υπάρχει αμφισβήτηση ότι δεν θα υπερασπιστεί τη δημοκρατία, τα συμφέροντα της χώρας και τις αξίες της Δύσης, αλλά -όπως έκανε και το 2015- θα πάει με αυτούς που του εγγυώνται τη νομή των προνομίων της εξουσίας...
Επιπλέον, κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν διαπίστωσα λιγότερη διαφθορά ή κομματοκρατία... Το αντίθετο, θα έλεγα...
Πιστεύετε πως είναι τυχαίο, πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτευσε σε ψήφους στις φυλακές, τους καταυλισμούς των Ρομά και τη Ροδόπη όπου η Τουρκία ελέγχει σημαντικό μέρος του εκλογικού σώματος;https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3718736/giati-tosi-empatheia-me-ton-tsipra/

Στο μικροσκόπιο της Εισαγγελίας μπαίνει ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου των συμφωνιών του Ελσίνκι Παναγιώτης Δημητράς και άλλων μη κυβερνητικών οργανώσεων.
Έπειτα από έρευνα που διέταξε ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος, Χαράλαμπος Βουρλιώτης συντάχθηκε πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο ο Παναγιώτης Δημητράς φέρεται να ελάμβανε χρηματοδοτήσεις από ευρωπαϊκούς και άλλους φορείς για την υποστήριξη των σκοπών των ΜΚΟ, αλλά να τις έχει διαθέσει σε άλλους σκοπούς.
https://www.iefimerida.gr/ellada/dimitras-mko-logariasmoi

Μπουμπούκια παντού!
Ουστ ψεκασμένε μπουρδολόγε.
ΥΓ: Διαβάστε ολόκληρα τα κείμενα, γιαυτό βάζω και τους συνδέσμους.

morfeas είπε...

Eκ των ύστερων να πω οτι..
Ποσο τους εχω βαρεθεί ο Νου σας δε το βάζει..
οτι κι αν ριξω στο κουτί...
Παντα το Ιδιο Βγάζει(!)

Ανώνυμος είπε...

Ο Παναγιώτης Δημητράς υπήρξε διευθυντής του Παρατηρητηρίου του Ελσίνκι και πλέον έχει τον ρόλο του εκπροσώπου της οργάνωσης στην χώρα μας. Με αυτή του την ιδιότητα, αλλά και με αυτή του δικηγόρου, έχει υποβάλλει κατά δήλωση του περίπου 5.000 μηνύσεις, κατά των ελληνικών αρχών, δικαστικών λειτουργών, δημοσιογράφων και άλλων, για ζητήματα που αφορούν στο μεταναστευτικό, όπως οι επαναπροωθήσεις.
Όμως ο ρόλος του έχει χαρακτηριστεί από τις αρχές ύποπτος και μάλιστα στα τέλη του περασμένου έτους η εισαγγελία της Κω άσκησε τόσο στον ίδιο όσο και σε άλλα μέλη ΜΚΟ ποινική δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διευκόλυνσης μεταναστών. Σύμφωνα με τις αρχές μέλος άλλης ΜΚΟ επικοινωνούσε με τους λαθροδιακινητές για να μεταφέρουν με “ασφάλεια” πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα και στη συνέχεια τους έδινε το τηλέφωνο του Δημητρά, για να εξασφαλίσουν μεταξύ άλλων και νομική υποστήριξη, ώστε να μπορέσουν να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης από την στιγμή που πατήσουν σε ελληνικό έδαφος.
Σύμφωνα με το πόρισμα της Αρχής καταπολέμησης μαύρου χρήματος, ο Παναγιώτης Δημητράς, μέσω ΜΚΟ, στις οποίες ήταν επικεφαλής, έπαιρνε χρηματοδοτήσεις για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μεταναστων αλλά και ανθρώπων που δεν είχαν πρόσβαση στις κρατικές δομές.
https://www.iefimerida.gr/ellada/dimitras-pos-xeskepastike-minytis-xeplyma-hrimatos

Εν ολίγοις ο παππούλης έκανε χοντρές μπίζνες με το μεταναστευτικό!

Μεταναστευτικό: Το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση... υπέρ του Π. Δημητρά και μετά την κατέβασε
https://www.iefimerida.gr/politiki/syriza-yper-p-dimitra-katebase-anakoinosi

Μητσοτάκης από Κόρινθο: Το «Πρόεδρε, έλα με φόρα» έγινε «Πρόεδρε, έλα με φόρους»
https://www.iefimerida.gr/politiki/mitsotsakis-apo-korintho-i-hora-hreiazetai-akoma-mia-tetraetia-nd-gia-na-mporesei-oristika

Σωστός ο Κυριάκος.
XD

Ανώνυμος είπε...

Μετά την ταπεινωτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, την αναιμική άνοδο του ΠΑΣΟΚ και το κυριαρχικό ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, θα περίμενε κανείς ότι αυτή η στρατηγική θα αναθεωρούνταν, τουλάχιστον κατά ένα μεγάλο μέρος. Κι όμως, αυτό δεν συμβαίνει. Όχι, χωρίς έκπληξη, όλοι οι παρατηρητές επαγγελματίες και μη, βλέπουν τον μεν ΣΥΡΙΖΑ να συνεχίζει το προ εκλογών τροπάρι περί φορολόγησης υπερκερδών, περί μείωσης αφορολόγητου γονικών παροχών και φόρου κληρονομιάς κ.λπ., το δε ΠΑΣΟΚ να τον ακολουθεί κατά πόδας, με ιδιαίτερα όμοιες προτάσεις, το ίδιο ανερμάτιστες, ακοστολόγητες και χωρίς καμία ουσιαστική συμβολή στην επίλυση ουσιαστικών κοινωνικών προβλημάτων. Λες και θέλουν να ηττηθούν βαρύτερα αυτήν την φορά... Φυσικά, αυτού του είδους η συμπεριφορά, είναι σε ένα βαθμό αναμενόμενη από τον αιώνια παραμυθολόγο (sic) ΣΥΡΙΖΑ!
Ειλικρινά, θεωρώ πως αυτή η στάση και των δύο στο μέλλον θα γίνει αντικείμενο βαθιάς και εκτεταμένης μελέτης από ψυχιάτρους και ψυχολόγους. Απλούστατα διότι πρόκειται για ένα φαινόμενο, καθαρά ψυχιατρικής φύσης! Έναν κάποιου είδους μαζοχισμό, ίσως! Πραγματικά, δεν γνωρίζω, αλλά είναι βέβαιο πως έχουμε γίνει μάρτυρες ενός ιδιαίτερα έντονου και εμφανούς ψυχιατρικού φαινομένου! Οπότε τον λόγο έχει η επιστήμη...
https://www.capital.gr/o-petros-lazos-grafei/3719068/apantisi-tha-dosei-mono-i-epistimi/

Ανώνυμος είπε...

Η Έφη Αχτσιόγλου συμπαρουσίασε πρόσφατα το βιβλίο του Αριστείδη Μπαλτά «Η Αριστερά ως σήμερον, ως αύριον και ως χθες - Ένα φάντασμα πλανιέται...», στον Κήπο του Αρχαιολογικού Μουσείου. Σε ανάρτησή της κατέθεσε μάλιστα και κάποιες σκέψεις με αφορμή το βιβλίο, που μου φάνηκαν σαν ιδεολογική πλατφόρμα. Θέλοντας, λοιπόν, να καταλάβω πώς θα ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ με την Αχτσιόγλου αρχηγό, αν (ποτέ) αποχωρήσει ο Τσίπρας, αποφάσισα να... αγοράσω το βιβλίο (26 ευρώ παρακαλώ). Ένα βαρύ πόνημα, 600 σελίδων, θεωρία περί Αριστεράς, από τον Μαρξ ως σήμερα. Έμπλεξα με τσιτάτα Λένιν, αναλύσεις για τον καπιταλισμό, ύμνους για τον Δεκέμβρη 2008 (όταν κάηκε η Αθήνα), φιλορωσικές θεωρίες για το Ουκρανικό. Εν ολίγοις, ο Μπαλτάς δείχνει να εμπνέεται από το «φάντασμα του κομμουνισμού», το οποίο για να αμυνθεί μετονομάστηκε σε «ριζοσπαστική Αριστερά» (ΣΥΡΙΖΑ), αλλά οφείλει να ανυψώσει ξανά το φρόνημα και να μη διαβρωθεί σε «συστημική πολιτική δύναμη». Αυτοί οι άνθρωποι παραμένουν αμετανόητοι κομμουνιστές, ήταν το πρώτο συμπέρασμά μου. Εξακολουθούν να πιστεύουν ότι κατέχουν την απόλυτη αλήθεια και, κυρίως, παραμένουν προσκολλημένοι στη μαρξιστική ανατροπή του «συστήματος».https://www.iefimerida.gr/elamefora/i-ahtsiogloy-thelei-marxismo-o-seriatos-ston-syriza-ti-metraei-o-gkrinmpergk-sti-nd

τρΕλλάς

Ε.Φ. είπε...

26€ για 600 σελίδες είναι πολύ καλή τιμή! Αλλά, κουραστικό το διάβασμα και η σκέψη...
Μπορείς ωραιότατα, χωρίς κόπο, να βασιστείς στην (πετυχημένη κατά την πλειοψηφία) επικρατούσα θεωρία και αντίληψη που συνοψίζεται σε 4 απλές λέξεις: "Κάθε εμπόριο για καλό".

Ανώνυμος είπε...

Ο Αρειος Πάγος έκοψε ξανά το κόμμα Κασιδιάρη -Δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές του Ιουνίου
https://www.iefimerida.gr/ekloges/ekloges-2023-o-areios-pagos-ekopse-xana-komma-kasidiari

Κλαψ! Κλάμα οι ζαίοι.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζηδες σε δράση:
https://www.youtube.com/watch?v=_Z3EQWFzaow
https://www.youtube.com/watch?v=0vWo-4374ho
https://www.youtube.com/watch?v=uwJkxcAQ1EM

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Επί Κυριάκου Μητσοτάκη, η Νέα Δημοκρατία "κατάφερε" κάτι, το οποίο προ του '20 θα θεωρούνταν "αδιανόητο"! Μέσα σε έναν κομματικό σχηματισμό συστέγασε οπαδούς της ατζέντας των ΛΟΑΤΚΙ με ανθρώπους, οι οποίοι επέδειξαν κι επιδεικνύουν, προκλητικότατα, ναζιστικές ρητορικές και πρακτικές!!! Αυτή η ιδεολογικοπολιτική χίμαιρα και κυρίως "πόσοι" και "πόσες" την έχουν καταπιεί αμάσητη· είναι απορίας άξιον από μόνο του!!!

Ανώνυμος είπε...

Και μετά ξύπνησες και έφαγες την κρεμούλα σου.
Κατακαημένη διανόηση. Μα πόσο καμένος και βλάκας μπορεί να είναι κάποιος.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

"Δουλεύοντας στη γραμμή του Μητσοτάκη" (παράφραση του όρου: "δουλεύοντας στη γραμμή του Φύρερ" -working towards the Fuhrer-)

Ανώνυμος είπε...

XD
Τί ονειρεύεται ο καρπαζοεισπράκτορας.
Βρε δεν είσαι διανοητής, μπουρδολόγος είσαι.
ΥΓ: Και μετά ξύπνησες και έφαγες την κρεμούλα σου.

Ανώνυμος είπε...

Περισσότερο γέλιο με τα αριστερά γκρουπούσκουλα:

Αυτός είναι ένας πυροβολημένος! Πυρά Πολάκη εναντίον Σαραντάκου
https://www.youtube.com/watch?v=urydVh7c5zM

Δεν απαντάω τίποτα! Απίστευτος διάλογος Καφαντάρη Καρανικόλα!
https://www.youtube.com/watch?v=EiI0j50YIt0

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

H Novartis!

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία που σε δέρνει σταλινοφασίστα.
https://www.youtube.com/watch?v=xWT8qGGxlMA
- Εσείς είστε κομμουνιστής;
- Ναι εγώ είμαι, ναι.

Στο μεταξύ αυτός ο απίστευτος τύπος είναι ευρωβουλευτής του τΣύριζα αυτή τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

Στις πρώτες δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα μετά τη συντριβή, κάτω από τις κόσμιες διατυπώσεις, διακρινόταν έντονο το στοιχείο τής οργής. Μας είπε ότι φοβάται για την κοινωνία. Ότι ανησυχεί για τη δημοκρατία.
Το θλιβερό είναι πως η οργή του κυρίου Τσίπρα στις ψυχές των οπαδών του εξαλλάχθηκε ραγδαία σε μίσος. Μίσος προς τον ελληνικό λαό. Διαβάζω τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "...Καταλήγω με σιγουριά πως οι εκλογές στην Ελλάδα είναι ένα θορυβώδες event μασκαράτας..." "...Η χώρα είναι βαθιά, απροσπέλαστα δεξιά..." "Είμαστε η χώρα με τον χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης στον πλανήτη!" Και αλλά, ακόμα πιο φαρμακερά, στο μοτίβο του "ψόφος!" των πάλαι ποτέ "Αγανακτισμένων". Με εξωφρενικότερο όλων το "μακάρι να γίνει πόλεμος, εμείς θα πολεμήσουμε υπέρ των Τούρκων!"
https://www.capital.gr/xristos-xomenidis/3720635/ta-pente-stadia-tou-penthous/

Στην Ξάνθη λένε ότι ο κ. Φερχάτ έδωσε γη και ύδωρ στο Τουρκικό Προξενείο προκειμένου να εκλεγεί βουλευτής. Το «Πρώτο Θέμα» αποκάλυψε χθες ότι ο ψευδομουφτής της Ξάνθης έστελνε SMS στους μουσουλμάνους της Ροδόπης υπέρ των δύο υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε ότι «Ο Τούρκος ψηφίζει Τούρκο», ενώ σταυρωμένα ψηφοδέλτια μοιράζονταν σε τζαμιά. Κινήσεις που αποδεικνύουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, την προσπάθεια παρέμβασης της Άγκυρας στη Θράκη και γενικότερα στα πολιτικά δρώμενα της χώρας, ώστε να προωθούνται πρόσωπα που ενστερνίζονται απόλυτα το αφήγημα και τις επιδιώξεις της Τουρκίας για την περιοχή.
https://www.iefimerida.gr/elamefora/i-psifos-sti-rodopi-kaiei-ragisan-oi-kardoyles-tis-zois-politikoi-kai-athens-pride

Αϋφαντής (πρώην διπλωματικός σύμβουλος Τσίπρα): Το 2014 υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε με παρέμβαση της τουρκικής πρεσβείας
https://www.iefimerida.gr/politiki/ayfantis-2014-ypopsifia-toy-syriza-aposyrthike-me-parembasi-tis-toyrkikis-presbeias

Μπουμπούκια.

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο αυτό του Γιώργου Αϋφαντή προκάλεσε την αντίδραση της Κουμουνδούρου.
Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ ανέφεραν ότι «ο κ. Αϋφαντής έχει εδώ και αρκετά χρόνια απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, όχι τόσο για τις απόψεις του αλλά κυρίως για τη συνωμοσιολογική διάσταση των θέσεών του στα θέματα εξωτερικής πολιτικής και για την ασυνάρτητη συμπεριφορά του».
Οι ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρονταν ότι στη θητεία του, ο κ. Αϋφαντής, ως πρέσβης στην Τεχεράνη, είχε υποστεί πειθαρχική δίωξη, επί υπουργίας Κοτζιά, για ζήτημα οικονομικών ατασθαλιών με τις βίζες. «Ενδεχομένως, λοιπόν, η σπουδή του να επιτεθεί σήμερα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ να έχει να κάνει όχι μόνο με τις απόψεις του, αλλά και με την προσωπική του πικρία», υποστήριξαν από την Κουμουνδούρου.
Ο κ. Αϋφαντής, ο οποίος έχει διατελέσει διπλωματικός σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, απάντησε με νέα δήλωσή του, κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του ότι διακινούν «αισχρές συκοφαντίες» για δήθεν ατασθαλίες με βίζες.
Όπως υποστηρίζει, ο ίδιος αποκάλυψε «τον Μάη του 2016 κύκλωμα εμπορίας θεωρήσεων στην Τεχεράνη, με μαύρο τζίρο 7 εκατομμύρια ευρώ κατ' έτος, το οποίο δρούσε με την στήριξη υψηλά ισταμένων στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΕΞ επί 3 τουλάχιστον χρόνια, πριν φθάσω εγώ εκεί και αναλάβω Πρέσβυς της Ελλάδας». Αφήνει, μάλιστα, αιχμές, λέγοντας πως «ξεχνούν ότι αντί να "διαπραγματευθώ" (= να κουκουλώσω με το αζημίωτο) το θέμα, διαβίβασα όλα τα αδιάσειστα τεκμήρια που εντόπισα για την δράση του κυκλώματος κατ' ευθείαν (όχι μέσω Κοτζιά!) στην τότε Εισαγγελέα Διαφθοράς Ράικου, η οποία και απέστειλε Αντεισαγγελέα της Υπηρεσίας της στην Πρεσβεία» και σημειώνει: «Το γεγονός ότι με όρους διαφάνειας κατήγγειλα και εξάρθρωσα το κύκλωμα προφανώς ενόχλησε κάποιους στην Αθήνα. Πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι μετά την δική μου εξυγιαντική παρέμβαση, ο Yπουργός Κοτζιάς άσκησε πειθαρχική δίωξη εναντίον μου;».
Για να καταλήξει ο κ. Αϋφαντής: «Τέλος, "ξεχνούν" το σπουδαιότερο οι περιφερόμενοι, καθ' έξιν συκοφάντες του ΣΥΡΙΖΑ: ότι το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΥΠΕΞ με αθώωσε πανηγυρικά και αμετάκλητα τον Μάρτιο του 2019 από τις βαρύτατες όσο και ανυπόστατες κατηγορίες με τις οποίες με δίωξε πειθαρχικά ο Υπουργός Κοτζιάς επί Πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα...».
https://www.iefimerida.gr/politiki/ayfantis-syriza-kotzias-tsipras

Μπουμπούκια οι ζαίοι.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media, και οι δύο «διαμαρτυρόμενοι» είναι μέλη της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.
Μάλιστα ο νεαρός που φωνάζει «ντροπή» στην ΠτΔ είναι ο νεαρός με την αφάνα που κρατούσε το 2014 την ντουντούκα στην Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν εκείνη ήταν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
https://www.iefimerida.gr/politiki/sakellaropoyloy-epeisodio-kalamata
https://www.iefimerida.gr/politiki/proedros-dimokratias-epeisodio-melos-syriza

Γελάσαμε πάλι με τα κομματόσκυλα.
Λίγο ακόμα γέλιο:
https://www.youtube.com/watch?v=NGKAb4RuODc