Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Τι έμαθα τόσα χρόνια απ' τη ζωή μου... (ΜΘ’)

 
Όταν ένα λάθος επαναλαμβάνεται...
είναι απόφαση!

15 σχόλια:

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Άρα ο Γιάννος το έχει πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να μας αλλάξει γνώμη, γι' αυτό σταμάτησε να γράφει.. Σοφή απόφαση!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Μπορώ τώρα να κοροϊδέψω με την ησυχία μου τον Χαζάρο Τζελένσκι...

Ψονθομφανήχ είπε...

και τώρα τι κάνουμε χωρίς βαρβάρους;

Έχω την εντύπωση πως ο Γιάννος εξαφανίστηκε τη στιγμή
που εμφανίστηκε ο Κασελλάκης.
Τυχαίο;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Γιατί όμως;
Τώρα δεν θα έπρεπε να βρίζει τον Κασσελάκη;

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε και την εξέλιξη της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης, λέγοντας πως απέτυχε επειδή ο κόσμος της εργασίας κατάλαβε ότι οι προωθούμενες ρυθμίσεις είναι προς το συμφέρον του.
«Η ΓΣΣΕ δεν απεργεί σήμερα. Ποιος απεργεί; Η ΑΔΕΔΥ των δημοσίων υπαλλήλων που δεν αφορά το νομοσχέδιο γιατί απέργησε; Ουδείς γνωρίζει. Απεργεί η ΟΛΜΕ. Γιατί απεργεί; Έτσι, γιατί ακούσανε ότι κάπου έγινε απεργία και είδαν φως και μπήκαν» είπε<
https://www.iefimerida.gr/politiki/kontra-georgiadi-kke-sti-boyli

Ειδικότερα, ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε πως «την απεργία της ΑΔΕΔΥ από το σύνολο των 350.000 εργαζόμενων την ακολούθησαν μόλις 100 εργαζόμενοι, στην ΟΙΕΛΕ σε 9.000 εργαζόμενους έχουν απεργήσει 30 εκπαιδευτικοί».
https://www.iefimerida.gr/politiki/georgiadis-kke-pafilis-adedy-rompa

Αντέδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ: Αντιπερισπασμός η κίνηση Γεωργιάδη
Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Γαβρήλος απάντησε στον Άδωνι Γεωργιάδη ότι, απ' όσα αναφέρονται στην ανάρτηση των εργαζομένων του ρ/σ «Στο Κόκκινο», δεν προκύπτει κανενός είδους bullying και τον κατηγόρησε ότι χρησιμοποίησε την ανακοίνωση αυτή ως αντιπερισπασμό για την κριτική που δέχεται σχετικά με το νομοσχέδιό του.
https://www.iefimerida.gr/politiki/adonis-epitheorisi-ergasias-rs-sto-kokkino-kataggelies

«Ο λόγος ακριβώς που ψηφίζουμε το σχετικό άρθρο του νομοσχεδίου είναι για να σταματήσουν να υπάρχουν τα φαινόμενα που σημειώθηκαν χθες έξω από την Cosco που απεργεί, έκλεισαν την είσοδο των εγκαταστάσεων και δεν επέτρεψαν στους εργαζόμενους να εργαστούν» ανέφερε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης.
Χθες σημειώθηκε σε δύο φάσεις σφοδρή αντιπαράθεση του Άδωνι Γεωργιάδη με το ΚΚΕ στη Βουλή για το εργασιακό νομοσχέδιο. «Από 350.000 εργαζόμενους της ΑΔΕΔΥ απήργησαν μόλις 100» είπε χθες ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κ. Παφίλη να του απαντά, μεταξύ άλλων, ότι «με αυτά που λέτε θα σας κάνουμε ρόμπα». Εν τω μεταξύ, νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε πει ότι η χθεσινή απεργία απέτυχε, με τον Χρήστο Κατσώτη, του ΚΚΕ, να φωνάζει εκνευρισμένος «υπουργός-νούμερο».
https://www.iefimerida.gr/politiki/agria-kontra-georgiadi-pafili-tyrannia-kke

«Ακούστε, κ. Παφίλη, είμαι δημοκράτης και εσείς κομμουνιστής. Όμως επειδή είμαστε κανονικοί δημοκράτες και κομμουνιστές, μπορούμε να συνεννοηθούμε. Και στα δικά σας και στα δικά μας καθεστώτα οι νόμοι είναι για να τηρούνται. Ψηφίζεται νόμος σήμερα που λέει όποιος πάει να κλείσει είσοδο σε επιχείρηση θα συλλαμβάνεται και θα πηγαίνει αυτόφωρο. Κάντε ό,τι θέλετε, σας λέω τι θα κάνει το κράτος, υπάρχουν νόμοι» είπε ο κ. Γεωργιάδης, και πρόσθεσε:
«Σήμερα ψηφίζεται νόμος που λέει ότι όποιος πάει να κλείσει μια επιχείρηση στα πλαίσια απεργίας θα συλλαμβάνεται. Εσείς λέτε ότι είστε καραμπουζουκλήδες και δεν σας αρέσει. Κάντε ό,τι θέλετε. Ο νόμος θα εφαρμοστεί και οι καραμπουζουκλήδες θα συλλαμβάνονται.
Σήμερα το ελληνικό κράτος ψηφίζει έναν νόμο και θα εφαρμοστεί και θα είμαι εγώ που θα παίρνει τους εισαγγελείς, αν κάποιος κάνει τα στραβά μάτια στην εφαρμογή του νόμου. Χθες πήγατε στο λιμάνι και κλείσατε την είσοδο, πήγατε και στο Viko. Μέχρι χθες μπορούσατε να το κάνετε. Από αύριο που θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο δεν θα μπορείτε».
https://www.iefimerida.gr/politiki/pafili-georgiadi-kontra-kke-apergies

Ε ρε γέλια με τους αντικαθεστωτικούς αναρχοκομμουνιστές. Θέλουν έναν Άδωνι να τους ψήσει το ψάρι στα χείλη.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Τι είναι όλο αυτό;

Ψονθομφανήχ είπε...

Κι εμείς νομίσαμε πως μας έχασε και χαρήκαμε!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Η γοητεία του Κασσελάκη είναι απαράμιλλη! Θα υποκύψει κι αυτός... Ο "Τσίπρας" ήταν ο γκόμενος των Αμπελοκήπων.. Τι να φτουρήσει μπροστά στον ζιγκολό των Εβραίων;

Ανώνυμος είπε...

"Τι είναι όλο αυτό;"

Είσαι η επιτομή του ανόητου. Κλασσικός φραπεδόμαγκας ρωμιός.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

ΚαπουτσινόΜαγκας!!!

Ανώνυμος είπε...

επί χρόνια τους άκουγα να με κατηγορούν ότι είμαι δημιούργημα των media, ότι βγαίνω συνεχώς στην τηλεόραση κλπ και ότι αυτοί είναι άνθρωποι της ποιότητας, των κοινωνικών αγώνων, της λαϊκής πάλης και ότι μόνον σε μας τους αστούς μετράει η τηλεόραση και η επικοινωνία κλπ Να ο ένας να ανεβάζει κάδρα του Βελουχιώτη, ο άλλος σε κάθε ευκαιρία να μιλά για κάποιους από τους αγωνιστές της Αριστεράς του παρελθόντος, που είχαν άπαντες ως πρότυπο κλπ. Εμείς οι αστοί παρασυρόμασταν από τις εύκολες διαφημιστικές εκστρατείες διότι δεν είχαμε περιεχόμενο, μας κέρδιζε πάντα η εικόνα ενώ αυτοί ήταν οι «ψαγμένοι», οι «άνθρωποι της ποιότητας κλπ»…και σήμερα τελικά εξέλεξαν για αρχηγό τους έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανέναν απολύτως αγώνα της Αριστεράς, που δεν ήταν μαζί τους σε καμμία πορεία, δεν ξέρει κανέναν απολύτως από τους ήρωες τους, δεν έχει δώσει καμμία απολύτως μάχη για τις ιδέες τους. Έναν στην ουσία άνθρωπο που τους είναι παντελώς άγνωστος. Απλά είχε ωραία τηλεοπτική παρουσία, προσεγμένη εικόνα και τους έδωσε την αίσθηση, μέσα από μία τέλεια διαφημιστική εκστρατεία, ότι θα «κερδίσει τον Μητσοτάκη»…μπροστά στην ανάγκη τους να δουν ξανά κυβερνητικές καρέκλες όλα μα όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια πήγαν περίπατο
https://www.iefimerida.gr/politiki/georgiadis-gia-kasselaki-sas-piran-ton-syriza-mesa-apo-ta-heria

Πολύ σωστός.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Είναι όμως ωραίο παιδί!!!
Είναι γκέι και...... έχει σκύλο, συγγνώμη "παιδί" ήθελα να πω!!!
Και γαμώ τους συνδυασμούς...

Ψονθομφανήχ είπε...

μπροστά του ο Κούλης είναι απλή οδοντόκρεμα!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=YQOOD8d9JZo
Σφάξτους Άδωνι, σφάξτους.

https://www.youtube.com/watch?v=nLRFv7entkQ
Βλακάκος.

"μπροστά του ο Κούλης είναι απλή οδοντόκρεμα!"
Μακακία έγραψες ως συνήθως.

Ανώνυμος είπε...

«Ανεβαίνει πάνω στην εξέδρα με τον σύζυγό του και λέει πως έχει να προσφέρει πολλά στη χώρα. Ένα λεπτό… Αν ο Μητσοτάκης ανέβαζε την κ. Μαρέβα και έλεγε το αντίστοιχο τι θα έλεγαν στον ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε στη συνέχεια.
«Φαντάζεστε να είχα εγώ κάθε μέρα στο υπουργείο την Ευγενία; Είναι λογικό; Εντάξει… Την είδατε μια, την είδατε δύο. Θα κυβερνάμε κάθε μέρα το υπουργείο με την Ευγενία;», συνέχισε την τοποθέτησή του ο κ. Γεωργιάδης.
«Λέει “θα τα αλλάξω όλα” και την επομένη διόρισε δεξί του χέρι τον Νίκο Παππά και αριστερό του τον Παύλο Πολάκη. Και αναρωτιέμαι, είναι καινούργια πρόσωπα ο Παππάς και ο Πολάκης;», πρόσθεσε ο ίδιος.
https://www.iefimerida.gr/politiki/georgiadis-kata-kasselaki-tailer

Σωστός και πάλι.
Σφάξε Άδωνι, σφάξε.