Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023

Καλά Χριστούγεννα!

 


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα χρεοκόπησε γιατί για δεκαετίες ξόδευε περισσότερα απ' όσα εισέπραττε σαν κράτος και γιατί κατέβαλε, αναλογικά με τις δυνατότητες της οικονομίας της, τις πλουσιότερες συντάξεις στην Ευρώπη.
Οι "μπαρουφολόγοι" του αντιμνημονίου υποστήριζαν πως χρεοκόπησε λόγω των μνημονίων που της επέβαλαν με πλαστά στοιχεία, προκειμένου χώρες όπως η Γερμανία να τις υπεξαιρέσουν πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Οι αντιμνημονιακοί λαϊκιστές όπως ο Αλέξης Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και ο Καμένος υιοθέτησαν τη στρατηγική της μετωπικής σύγκρουσης ποντάροντας πως η Γερμανία του Σόιμπλε θα υποχωρήσει και θα συνεχίσει να δανείζει την Ελλάδα χωρίς όρους, προκειμένου να αποφευχθεί μια κρίση και διάλυση της ζώνης του Ευρώ.
Την επομένη του δημοψηφίσματος όμως οι αγορές αντέδρασαν ήπια έως και θετικά απέναντι στο ενδεχόμενο ενός Grexit και εκεί τελείωσε και η αντιμνημονιακή "μπαρουφολογία". Ο Βαρουφάκης απομακρύνθηκε και οι Τσίπρας, Καμένος ψήφισαν το τρίτο μνημόνιο μαζί με όσους μέχρι χθες αποκαλούσαν "γερμανοτσολιάδες" και "μερκελιστές".
https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3758070/i-parakatathiki-tou-soimple/

Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς αερολογίες και θεωρίες συνωμοσίας.
Για δέστε εδώ οι ρωμιοί αντιδραστικοί:
https://imgtr.ee/image/KontraNewsI-2.IS1dc2
https://imgtr.ee/image/Epikouros18.IS13ZA

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Εσύ γλύτωσες αφού είσαι εκτός Ελλάδος!!! Μη μιλάς..

Ανώνυμος είπε...

Ανίατη περίπτωση ψεκασμένου.
Δες το Bug (2006), ότι πρέπει για σένα.