Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Είναι σκληρή του μούτσου η ζωή - Ναυτικές ιστορίες (Β’) Ε όχι και στο μπρούμυτο κατευθείαν!

Μια γυναίκα πέφτει στον καθένα! Έτσι δεν έλεγαν οι παλιοί? Ε, είπε κι αυτός κάποια στιγμή να παντρευτεί, να νοικοκυρευτεί. Όσο, βέβαια, μπορεί να νοικοκυρευτεί ένας ναυτικός.
Τη Βιβή τη γνώρισε όπως τη γέννησε η μάνα της. Μαθήτρια ακόμα, νοστιμούλα, δροσερούλα και παρθένα.
Τόσα χρόνια που τον έτρωγε η αλμύρα κι η λαμαρίνα, ξέδινε σε κάθε πόρτο. Επόμενο ήταν ν' αποκτήσει βίτσια και χούγια που δύσκολα μπορούσε να ικανοποιήσει ένα άβγαλτο κοριτσάκι.
Γι' αυτό κι ανέθεσε στη Βουλάρα, μια πρώην τσατσά, το ξεψάρωμά της.
Η Βουλάρα άρχισε αμέσως την κατήχηση: "Αν δεν δώσεις κώλο κορίτσι μου, άντρα δεν κρατάς την σήμερον ημέρα. Γιατί οι άντρες αυτό έχουν στο μυαλό τους, μ' αυτό τους κρατάμε. Εμείς τους το δίνουμε κι αυτοί δουλεύουν σα σκυλιά να μας ταΐσουν. Καλύτερα να τα κάνει ο άντρας σου με σένα παρά με καμιά ξένη. Ξέρεις εγώ πόσες φορές έκανα τα χούγια του μακαρίτη του άντρα μου? Κι ας μην μπορούσα ν' ανοίξω τα πόδια μου απ' την κούραση. Αλλά αυτός δούλευε και δεν είχε άλλη ευχαρίστηση στη ζωή του. Άκου με που σου λέω. Όταν με τον καιρό τον αγαπήσεις, θ' αγαπήσεις και τα χούγια του".
Την μεθεπόμενη Κυριακή έγινε ο γάμος, σε τρεις μέρες μπάρκαρε για πόρτα μακρινά.
Γύρισε μετά από έξι μήνες. Όταν πιάνανε λιμάνια δεν έβγαινε απ' το πλοίο. Παλιά τα 'τρωγε όλα στα μπαρ και στις πουτάνες κι έμπαινε και χρέος από πάνω.
Τώρα έγινε οικογενειάρχης. Αποφάσισε να τα φυλάει τα λεφτά του. Με το μαχαίρι θα τις έκοβε τις μαγκιές και τις πουτανιές...
Μόλις έπιασαν Περαία πήγε κατευθείαν στο σπίτι να βρει τη Βιβή. Της έδωσε τα δωράκια της, έκανε ένα μπανάκι, τσίμπησε κάτι πρόχειρο και φύγαν για τα μπουζούκια. Εκεί άρχισαν να τον ζώνουν τα φίδια.
Η Βιβή εμφανίστηκε μ' ένα φορεματάκι με το μισό βυζί έξω. Άρχισε να πίνει σα νεροφίδα κι είδε κάτι στο βλέμμα της που δεν μπορούσε να το ζυγιάσει ακόμα...
Τον αγκάλιαζε συνέχεια και τον έσφιγγε πάνω της.
Κι όταν γύρισαν αργά σπίτι ζαλισμένοι απ' το πιοτί, εκείνη βιάστηκε να πετάξει το φουστάνι της και να ξαπλώσει μπρούμυτα στο κρεβάτι.
"Έλα, άντρα μου, όπως γουστάρεις!".
Εκείνος δάγκωσε τη γλώσσα του και το άφησε να περάσει. Θα το συζητούσαν μια άλλη φορά.
Σα μπήκε μέσα της, ούρλιαξε σα δαιμονισμένη. Αποχαλινωμένη εντελώς άρχισε να λέει τα πιο βρώμικα πράματα.
Σίγουρα δεν ήταν η Βιβή που παντρεύτηκε!
Κάτι συνέβαινε κι έπρεπε γρήγορα να το μάθει.
Αν δεν ήταν πια "κυρία", δεν είχε κι αυτός λόγο να θαλασσοδέρνεται σα μαλάκας...

7 σχόλια:

Μαρία είπε...

Περιγράφεις το γνωστό πρόβλημα των αντρών. Αν η γυναίκα τους δεν μετατρέπεται σε "πουτάνα" στο κρεβάτι δεν την θέλουν. Κι αν χαλαρώσει κι αφήσει το σώμα της ελεύθερο να εκφραστεί πάλι δεν την θέλουν γιατί είναι "πουτάνα"!

BUTTERFLY είπε...

Σωστη η Μαρια!!!

Άθη είπε...

Εεεε,εμ...καλημέρες αγαπητέ και φίλοι...και..χαααααααααχαααααααααχαχααχαααααααααααααχααααααχαααααααχαχαχαχαχαχχαχααχαααααα!,ε,εμ...α υτά παθαίνει καλό μου..όποιος ΄μπλέκει' τρίτους στη ζωούλα του...!!τι ήθελε κι α υτός ο χριστιανός να ανακατέψει τη γυναικούλα του,με μια πρώην τσα-τσα!!???..ε,καλά να πάθει...ήθελε άλλα κόλπα..δ εν του άρεσε η γυναικούλα του όπως είναι..την ήθελε διαφορετική...ε,και..έμ...αποφασίστε επιτέλους τ ι θέλετε από ε μάς..τι ζητάτε!!το'χουμε ξανά-πεί αυτό άπειρες φορές α υτό εδώ μέσα ε άν δ εν αποφασίσετε επιτέλους τ ι στο καλό θέλετε ε σ είς από ε μάς και τι θέση, μας θέλετε να έχουμε στη ζωή σας...επιτέλους..ε,δεν μας βλέπω να βρίσκουμε πο-τέ μα ποτέ άκρη!!!ούτε στο σακί ούτε στο σακούλι...από τη μία,δ εν σας αρέσουμε επειδή δ εν ουρλιάζουμε σαν τις λυσσάρες,και σαν τις ξελιγωμένες τσουλάρες στο κρεββάτι και μας θέλετε να ξεσκιζόμαστε όχι σαν τις πουτάνες αλλά χειρότερα από α υτές στο σέξ...αλλά από την άλλη όταν τελικά καταφέρνουμε να βγάλουμε τον πιο βρώμικο ε αυτό μας στο σέξ και στο κρεββάτι (για τί μη νομίζετε πολλές από εμάς δ εν το έχουμε και κα θό λου όμως οκ? το πουτανίστικο και δε ν μας πάει και καθόλου άλλο αν ε σείς νομίζετε ότι ό-λες οι γυναίκες εί ναι που τά νες κατά βάθος όπως λέτε συχνά!!!λάθος δε ν είναι ό-λες τέτοιες!!!)...ε,δ εν σας αρέσει επειδή πάψαμε πια να είμαστε 'κυρίες'...ε,άμα πια...αποφασίστε επιτέλους...!!!τι θέλετε..να υσηχάσουμε κι ε μείς...καλημέρες...

akrat είπε...

αχ

πως φαίνονται οι στεριανοί...

έλα Κύμη, πάγαινε Γλώσσα να δεις τις γυναίκες των ναυτικών... τώρα τι κάνουν με τα ΦΒ δεν ξέρω και τα τσατ...

σεμνά πράγματα...

χοντραίνουν δεν βγαίνουν από τα σπίτια τους....

και τα παιδιά τους ταμαμ νοικοκύρικα πράγματα

Ψονθομφανήχ είπε...

Κορίτσια, οι άντρες είναι αλοιμένοι με γράσο (ή σκατά, δεν ξέρω) και δεν τους πιάνεις πουθενά!
Όταν η γυναίκα τους γεννήσει, γίνεται πλέον "ιερό πρόσωπο", "μάνα του παιδιού τους", όποτε τη σέβονται, και καλά, και δεν την ξαναπηδάν...

Έλα ρε Άκρατ, είναι τέτοιες οι Κουμιώτισσες;
Αν προσέχουν λίγο και τη σιλουέτα τους θα είναι τέλειες...

Δημητρης..gr είπε...

ο ερωτάς θέλει φαντασια και οχι απλά στύση τα αλλά ολα είναι για να τα διαβάζουμε πήδηξε μου το μυαλό και εγω το δικο σου μετά τα υπολοιπα είναι πάρα πολύ εύκολα ..Και πουτάνα και ολα τα αλλα είναι εύκολα μετα ..

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΟΝΙΜΟ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΠΕΡΝΕΙΣ