Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ερωτικός απολογισμός ενός 46άρη - Δ' (Οι γυναίκες δε θέλουν άντρα. Πολυεργαλείο θέλουν!)

Παλιότερα είχα μονίμως μια απορία: Γιατί όταν ήμουν ήδη ερωτευμένος με πλησίαζαν με ερωτική διάθεση αναρίθμητες γυναίκες; Κι όταν ήμουν μόνος και μαγκούφης δεν γύριζε καμία να με κοιτάξει;
Στην αρχή το θεωρούσα απλώς γκαντεμιά. Αργότερα κατάλαβα πως κάθε άλλο παρά τυχαίο ήταν το φαινόμενο.
Γιατί όταν είμαστε ερωτευμένοι περπατάμε σα να πετάμε στα σύννεφα. Χαιρόμαστε μ’ οτιδήποτε μας περιβάλλει. Εκπέμπουμε συνεχώς θετική ενέργεια. Κι αυτό μας κάνει πιο ερωτεύσιμους...
Στα νεανικά μου χρόνια ήμουν ρομαντικός κι αιθεροβάμων. Πίστευα στα αισθήματα, στη "χημεία" των ανθρώπων, στην ανιδιοτέλεια και στην ειλικρίνεια. Αλλά έβλεπα πως αυτά δεν με βγάζουν πουθενά. Ήμουν ο λούζερ, το αιώνιο κορόιδο.
Ώσπου μου άνοιξε τα μάτια μια βιζιτού απ’ την Τσεχία: 
"Αγόρι μου, ό,τι και να ’σαι, αν δεν έχεις λεφτά δεν είσαι τίποτα. Κανείς δεν σε υπολογίζει και κανείς δεν σε θέλει. Όταν έχεις λεφτά, αμέσως γίνεσαι ‘κάποιος‘. Κι όσο περισσότερα έχεις τόσο πιο σπουδαίο σε βλέπουνε, τότε ασχολούνται όλοι μαζί σου, ανακαλύπτουν τον εσωτερικό σου κόσμο και σου βρίσκουν αρετές και χαρίσματα που δεν έχεις. Όλα εξαρτιόνται απ’ το πόσο κονομημένος είσαι"...
Οι γυναίκες τα θέλουν όλα δικά τους.
Και να έχεις μια καλά αμειβόμενη δουλειά για να σε ξεπουπουλιάζουν, αλλά και να διαθέτεις άφθονο χρόνο να τους αφιερώνεις.
Θέλουν να είσαι σέξι, αλλά εσύ να το αγνοείς για να μην γίνεις γυναικάς.
Σε γουστάρουν αθλητικό με γερά μπράτσα, αλλά όχι και μποντιμπιλντερά.
Να οδηγείς σπορ διθέσιο αμάξι, αλλά να έχεις καβάτζα κι ένα μεγαλύτερο για να κουβαλάς τις φίλες τους και το σόι τους.
Να πιάνει το χέρι σου και να κάνεις όλα τα μαστορέματα του σπιτιού, αλλά να μην τα κάνεις και όλα άνω-κάτω.
Να τους προκαλείς αλλεπάλληλους οργασμούς όταν γουστάρουν οι ίδιες, αλλά να "πηγαίνεις να πνιγείς" όταν εσύ έχεις κάβλες αλλά εκείνες είναι κουρασμένες  ή στις "δύσκολες" μέρες τους.
Να είσαι ρομαντικός αλλά όχι και γλυκανάλατος.
Περιποιητικός αλλά και να μην τις κακομαθαίνεις.
Θέλουν να πιάνεις στον αέρα κάθε κρυφή επιθυμία τους, αλλά να μην είσαι και τόσο ξύπνιος, ώστε να σε έχουν του χεριού τους.
Τελικά οι γυναίκες δεν θέλουν άντρα αλλά πολυεργαλείο. Κι αν παρ' ελπίδα το βρουν, το μόνο που θα πουν είναι ένα... "καλός είναι μωρέεεε, αλλά δεν έχει αυτό το κάτι παραπάνω"!

8 σχόλια:

Άθη είπε...

Ε,εμ...καλησπέρες αγαπητέ...αλλά μή πως λέω μή πως..το...παρά-τραβάς λίιγο λίιιγο?/ή μή πως μήπως το..τραβάς από τα μαλλιά όσο πατάει ο ελάφαντας/ή η γάτα?...δε ξέρω...πάντως το παρά-τραβάς...όπως και να το δεί κάποιος το παρά-τραβάς...τι άλλο να πώ...εδώ α υτά που περιγράφεις τα ζητάνε να τα βρούν τα βλαμμένα,ανασφαλή,μαλακισμένα κοριτσάκια σε έναν άντρα...το βλαμμένα κοριτσάκια που τους έχουνε τριβελίσει,οι..επίσης ηλίθιες,βλαμμένες,και ανασφαλείς μανάδες τους το κεφαλάκι..με τον πανέμορφο και ζάμπλουτο (και τριμάλακα) επίσης γαμπρό...που θα ζεί να τις υπηρετεί..(αλλά μό-νο α υτές οκ?)....και μπλά-μπλά..τα'χουμε ξανάπεί..δε ν είναι η πρώτη φορά,που τα λέμε α υτα...μην επαναλαμβανόμαστε διαρκώς και γινόμαστε βαρετοί...)...ε,εμ..οι 'ψαγμένες' γυναίκες καλό μου και α υτές που τα'χουνε βρει με τον εαυτό τους..και που ξέρουν τι ζητάνε..κλπ,κλπ..μπλα,μπλα...ε,εμ..δ εν ζητάνε στη καμία τέτοιες παπαριές από έναν άντρα..και δεν ζητάνε α υτό το είδος άντρα το 'πολύ-εργαλείο'...όπως λες εδώ...οκ?...ή τον άντρα 'φυτό' τον άντρα '΄κωθώνι'....οι ψαγμένες γυναίκες που σέβονται καταρχήν τον ε αυτό το υς τον ίδιο πρωτίστως και ύστερα κι α υτόν που έχουν δίπλα τους..ε,ζητάνε πρωτίστως έναν καλό σ ύ ντρο φο...(που νομίζω καταλαβαίνουμε τι σημαίνει η λέξη σ ύ ντρο φος..)οκ?...κι ό-λα τ'άλλα....είναι..παπαριές γι'αυτές που λέω και παρά-πάνω.....οκ?...αυτά..και καλησπέρες....

Ψονθομφανήχ είπε...

Γειά σου ρε Αθούλα με τις μνημειώδεις αναλύσεις σου!

Γέλασα με τον όρο "τρισμάλακας γαμπρός"...

Ανώνυμος είπε...

Καταρχήν υπρθεματισε η αγαπητή Αθή και δεύτερον εσύ πιό απο τα προαναφερθέντα στο ποστακι σου προσόντα διαθετεις ώστε να σε επιθυμεί μια γυναίκα?

Ψονθομφανήχ είπε...

Τα δικά μου προσόντα θ’ αναπτυχθούν χωριστά σε άλλο ποστάκι!
Δεν θα τα υποβιβάσω αναφέροντάς τα σε ένα απλό και ταπεινό σχόλιο...

Evie είπε...

Αχα χα χα χαααααααα, να είσαι καλά με τέλειες χαρούμενες γιορτές! Καλά Χριστούγεννα!!!

Αυτή την φορά έχεις δίκιο στις γυναικείες απαιτήσεις!!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

Καλά να περάσετε κι εσείς οι Εσκιμώοι!
Εμείς εδώ χάμου έχουμε ηλιόλουστες μέρες Ευούλα...

Evie είπε...

Τι να τις κάνεις τις ηλιόλουστες ημέρες όταν το βράδυ δεν σε παίρνει ύπνος από την τουρτούρα μπρρρ άντε και με παλτό μέσα στο σπίτι. Ενώ εμείς εδώ χαμπάρι δεν παίρνουμε το κρύο, παντού γενναιόδωρα απλωμένη η ζέστη κι όλες τις ώρες της ημέρας, γι αυτό ντυνόμαστε ελαφρά.

Ψονθομφανήχ είπε...

σωστά μιλάς, αλλά πρόσφατα ανακάλυψα το "σύστημα ιγκλού", δηλαδή τον τρόπο που οι Εσκιμώοι της Αλάσκας κατορθώνουν να ζουν σε σπίτια από πάγο αλλά να αισθάνονται και ζέστη!
Βέβαια, τη νύχτα κομμένα τα γλωσσόφιλα γιατί κάνουν σταλακτίτες.
Μόνο τις μύτες μας τρίβουμε...