Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014

Τριάντα χρόνια στην "ανθρωποχαβούζα" της Αθήνας (6) - Η θλιμμένη πουτάνα της ζωής μου...

Αν θες να βρίσεις μια γυναίκα, μην την πεις ποτέ "πουτάνα"!
Πες την "οχιά", "αδίστακτη", "ύπουλη", πες στην όπως θες, αλλά όχι "πουτάνα".
Γιατί αν την πεις "πουτάνα", κατά βάθος μέσα της θα ευχαριστηθεί...
Κάθε άνθρωπος είναι γεννημένος για κάτι! Η Λ., λοιπόν, γεννήθηκε πουτάνα!
Το ’δειξε πριν ακόμα πάει στο Δημοτικό!
Ένας εργάτης μαστόρευε κάτι στον κήπο του σπιτιού της και της είπε πως έχει να της δείξει μια κούκλα ομορφότερη απ’ τη δική της.
Εκείνη τον πλησίασε στο υπόστεγο κι αυτός της έδειξε το πέος του. Το κοίταξε σα μαγνητισμένη. "Αυτή η κούκλα είναι ζωντανή", του είπε. "Δεν μοιάζει με τη δική μου".
Εκείνος έβγαλε απ’ την τσέπη του ένα κατοστάρικο (τότε ήταν ακόμα οι δραχμές) και της είπε: "Το βλέπεις; Αν μου πιάσεις την κούκλα θα στο δώσω". Κι εκείνη του την έπιασε και πήρε το κατοστάρι.
Την άλλη μέρα πήγε η ίδια και του ζήτησε το κατοστάρικο. Κι εκείνος της είπε "Πάρε διακόσιες και χάιδεψέ την μου". Κι η Λ. τη χάιδεψε, κι η κούκλα έγινε κατακόκκινη κι άρχισε να κλαίει, κι εκείνη το ’βαλε στα πόδια μην τυχόν και της πάρει πίσω τις διακόσιες δραχμές που του ’κανε την κούκλα του να κλάψει...
Στο Δημοτικό  το ένστικτό της, ένστικτο εκκολαπτόμενης πουτάνας, την οδήγησε σωστά στον επιστάτη. 
Η κούκλα του ήταν πιο μεγάλη απ’ του εργάτη στον κήπο. Την έπιασε και με τα δυο της χέρια, τη χάιδεψε, κι εκείνη άρχισε πάλι να κλαίει. Και η κούκλα τούτη έκλαψε πολύ ώρα, σπαρταρούσε στα χεράκια της απ’ το κλάμα. Εννοείται πως το διακοσάρι το πείρε προκαταβολικά. 
Οι άντρες είναι άντρες, δεν πρέπει να τους εμπιστεύεσαι. Μόνο προκαταβολικά πρέπει να σε πληρώνουν...
Στο Γυμνάσιο συνειδητοποίησε πόσο ερεθιστικό είναι να σε χαϊδεύει ένα "αθώο" κοριτσάκι. Έπαιρνε το πουλί του γυμναστή, του μιλούσε, το νανούριζε, το ακουμπούσε στο μαγουλάκι της, το έβαζε κάτω απ’ την μασχάλη της, το μάλωνε. Και φυσικά είχε ανεβάσει και την ταρίφα στο πεντακοσάρι.
Στα δεκαέξι της είχε πλέον κατασταλάξει. Η πουτανιά είν’ το καλύτερο επάγγελμα. Ούτε σπουδές ούτε τίποτα. Το μόνο ταλέντο που πρέπει να ’χεις είν’ να τα παίρνεις. Κι απ’ αυτό είχε άφθονο η Λ.
Εκείνη την εποχή αποφάσισε να βγάλει την παρθενιά της στο σφυρί. Γνώρισε μια "κρυφή" στο Παγκράτι, κι εκείνη τη συνέστησε σ’ έναν πλούσιο βιομήχανο. Τα λεφτά ήταν πολλά, αλλά κι η μίζα της "μεσίτριας" ψηλή.
Στα 18 της ανακάλυψε πως το πολύ παραδάκι είν’ στα βίτσια. Και μπήκε στο κύκλωμα χωρίς δισταγμό. Μαστίγια, νεκροφιλίες, κοπρολαγνίες, παρτούζες... Και τα λεφτά πάντα μπροστάτζα!
Στα σαράντα της εγκατέλειψε την ενεργό δράση, βρήκε 5-6 φιντανάκια κι άνοιξε το δικό της κρυφό μπουρδέλο, ένα "στούντιο" στη Βουλιαγμένης.
Εκεί τη γνώρισα κι εγώ.
Είχε ένα μονίμως θλιμμένο βλέμμα.
Το βλέμμα της απόμαχης πουτάνας...

6 σχόλια:

Άθη είπε...

Καλησπέρα αγαπητέ και φίλοι...ε,εμ...ναί,τι να πείς...κάποιοι άνθρωποι το δείχνουν από μικροί ποιά είναι, η...'κλίση' τους ας το πω έτσι..η έξη τους ίσως...ε,και κάποιοι δείχνουν ότι έχουν ας το πω έτσι ποιό..'φυσιολογικές' 'ροπές'...κάποιοι άλλοι όμως ό χι..ε,εννοώ δείχνουν ότι έχουν μέσα τους την τάση την..έξη τέσπα προς κάτι ποιό λιγότερο, φυσιολογικό προς κάτι ποιό 'βρώμικο' ας το πω έτσι όπως η ηρωϊδα της ιστορίας σου...τι να κάνουμε έτσι είναι, η φύση του καθενός..αλλά ντάξει σ'αυτά που λες στην αρχή...για το θέμα ε άν α ρέσει ή ό χι σε μια γυναίκα να την αποκαλούν 'πουτάνα'θα'ταν καλύτερα να μ η γενικέυεις πιστέυω..και να μ ην βάζεις ό-λες τις γυναίκες σε ένα τσουβάλι!δ εν είναι ό-λες οι γυναίκες ίδιες όσο κι αν εσύ θες να πιστέυεις ότι είναι!....λυπάμαι..δ εν είναι! τι να σου κάνω!....απλά δ εν είναι!...ό-λες το ίδιο...α υτά καλησπέρες...

Ανώνυμος είπε...

«Κούκλα» το λένε τώρα;

Evie είπε...

Λυπητερή ιστορία, όχι νορμάλ όπως η δουλειά που διάλεξε καθώς και η συμπεριφορά της.
Μια η δυο εξαιρέσεις δεν είναι αποτέλεσμα γενικεύσεως, μην τα παραλέμε τώρα... τα δάκτυλά μας δεν είναι φτιαγμένε όλα τα ίδια..... πόσο μάλλον για τις ίδιες δουλειές!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

Αθούλα, τα πράγματα είναι κάπως απλά: τσουβαλιάζω όλες τις γυναίκες, τις θεωρώ ανεξαίρετα «πουτάνες» κι έτσι αποφεύγω τον κόπο να ψυχολογώ και να ψάχνω τον χαρακτήρα της καθεμιάς χωριστά. Κι έτσι κερδίζω χρόνο, κόπο κι ενέργεια. Το ζήτημα είναι καθαρά πρακτικό...

Ανώνυμη, «κούκλα» το έλεγαν στην προ ευρώ εποχή...

Κοίτα Ευούλα, κι η πουτανιά έχει διαβαθμίσεις. Κατ΄εμέ, «πουτάνες» είναι κι οι γυναικες που κάνουν, π.χ., γάμους συμφέροντος...

akrat είπε...

βρε αθεόφοβε πρωί πρωί από το ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΖΑΝΟΒΑ τα έκλεψες βρε? χαχα καλή εβδομάδα

Ψονθομφανήχ είπε...

Όχι ακριβώς. Το έκλεψα απ' την ίδια την αυτοβιογραφία του.
Ο Καζανόβας εκτός από μεγάλος γυναικοκακτητής και αποπλανητής ήταν και περιβόητος πορτοφολάς. Αυτό λίγοι το ξέρουν. Αν και ασχετο, το αναφέρω για την ιστορία...