Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Η "δικιά μου Αθήνα" είναι πολύ ζόρικη! (Ε’) - Στα στέκια του έκστασι!

Λίγο μετά την κινητή τηλεφωνία, εμφανίστηκαν και τα ναρκωτικά ντιλίβερι! Κάνεις ένα "σωστό" τηλέφωνο και σε λίγη ώρα έχεις την κοκαΐνη που σου χρειάζεται για ν’ αρχίσει ή να κορυφωθεί το πάρτι!
Μη φανταστείτε πως ντίλερς είναι τίποτα χαρακωμένες σκατόφατσες. Η νέα μόδα είναι τα ναρκωτικά να μεταφέρονται από υγιή, όμορφα και χαμογελαστά κορίτσια υπεράνω κάθε υποψίας.
Το ίδιο παίζεται και στα κλαμπάκια. 
Οι πορτιέρηδες κάνουν αυστηρό έλεγχο κατά την είσοδο ώστε να μην μπουν ξένα ναρκωτικά. Το έκστασι έγινε αναπόσπαστο μέρος του κλάμπινγκ. Οπότε οι κλαμπάρχες, παίρνονταν στα χέρια τους τη διακίνηση των ουσιών στα μαγαζιά τους, έχουν μ’ έναν σμπάρο δυο τρυγόνια: και μαζεύουν όλο το ρευστό κι αποφεύγουν τις επικίνδυνες ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν μέχρι και θανάτους στις τουαλέτες τους...
Όμορφα και στιλάτα κοριτσάκια περιφέρονται στα κλαμπ μ’ ένα τσαντάκι-μπανάνα στη μέση, σαν αυτά που φοράνε οι σερβιτόρες. Σ’ αυτά χωράνε μέχρι κι εκατό χάπια. 
Το κλαμπ έχει μέσο, πληρώνει την αστυνομία, οι κοπελίτσες ελάχιστα κινδυνεύουν, καθαρίζει ο ιδιοκτήτης για πάρτη τους.
Το έκστασι είναι παράξενο ναρκωτικό. Σε πολλούς βγάζει μεγάλες ανασφάλειες. Όταν τα χάπια είναι παλιά ή ληγμένα σου φέρνουν κλάματα, εμετούς, νιώθεις να τρελαίνεσαι. Σου γαμάνε τη βραδιά.
Θα έλεγα πως είναι το "ναρκωτικό του σαββατόβραδου".  
Οι περισσότεροι αποφεύγουν να το παίρνουν μεσοβδόμαδα. Κουράζεται ο οργανισμός και δεν μπορείς να βγάλεις την επόμενη μέρα. 
Αλλά το Σάββατο του δίνουν και καταλαβαίνει. Αρχίζουν να τα παίρνουν απ’ το μεσημεράκι. Και συχνά παραβιάζουν τον χρυσό κανόνα του έκστασι: όχι αλκοόλ, όχι άλλες ναρκωτικές ουσίες και καταχρήσεις ταυτόχρονα!
Δεν αντιδρούν όλοι οι οργανισμοί το ίδιο σ’ αυτό το ναρκωτικό. Έχω δει πολλούς με διεσταλμένες κόρες και τα σαγόνια τους να τρέμουν. 
Οι περισσότεροι πληρώνουν το "τίμημα" την Τρίτη. Ο οργανισμός αργεί να αποβάλει τη συγκεκριμένη ουσία και μεσοβδόμαδα φτάνεις στο σημείο να μην μπορείς να σηκωθείς απ’ το κρεβάτι σου.
Άι σιχτίρ, δε λέει!
Μπαίνω στο κλαμπ απ’ την πίσω πόρτα. Στη μπροστινή, οι εικοσάρηδες κάνουν ουρές και παρακαλούν τον πορτιέρη να τους αφήσει να μπουν. Όλοι λένε το ίδιο ψέμα: γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη, τον ντι τζέι, το διοργανωτή του πάρτη...
Η πίστα είναι γεμάτη. Ο ήχος της τέκνο σου τρυπάει το στομάχι. Η Λένα μπαινοβγαίνει στις τουαλέτες. Κάνει μπαμ πως εκεί γίνεται το νταραβέρι. Δεν προσέχει η μαλάκω...
Σήμερα οι πιτσιρικάδες δεν πάνε κάπου να διασκεδάσουν αν δεν έχει ναρκωτικά!
Τελευταία κάνει θραύση το "σπίντ-μπολ". Είναι μια μίξη κοκαΐνης κι ηρωίνης. Το παίρνουν οι "τελειωμένοι". Δηλαδή αυτοί που πλέον θέλουν κάτι "πολύ δυνατό" για να φτιαχτούν.
Κάθομαι και χαζεύω τη γενιά-πειραματόζωο. Στο μέλλον θα μάθουμε τις πραγματικές παρενέργειες αυτών των ουσιών...

Δεν υπάρχουν σχόλια: