Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Τα μυστικά της επιτυχίας μου!

Είναι αυτό που λέμε "ψαρωτική γκόμενα".
Όχι πολυλογού και κουτσομπόλα. Λίγα λόγια και σταράτα.
Ξέρει τι θέλει, πώς να το πάρει και τι να το κάνει...
Μ’ αυτήν δεν παίζουν τα στερεότυπα. Είναι ειλικρινέστατη: "Δεν είμαι και πολύ του καφέ ξέρεις. Πάμε στα θρι σταρς;".
Έχει απίστευτα πόδια κι ο κώλος της είναι σκέτο καθαρτήριο πυρ!
Όταν τελειώσαμε, άναψε τσιγάρο και μου ’πε... "Λοιπόν, σ’ ακούω, τι θέλεις να με ρωτήσεις; Πώς πέρασα κι αν σε γουστάρω;".
"Και τα δύο", της λέω.
"Δεν είσαι και του πεταματού, αλλά ένα σου λέω: δεν αντέχω τους άντρες που μου ζαλίζουν τον έρωτα. Κι εσύ είσαι φαφλατάς. Τα βαριέμαι κάτι τέτοια. Αν δεν κόψεις το μπίρι-μπίρι σε σχόλασα!"
Η γνωριμία μου μαζί της ήταν επεισοδιακή.
Έπινα το καφεδάκι μου στην Κιμωλία στην Πλάκα. Ξαφνικά βλέπω μια θεά να ρχεται προς το μέρος μου να χώνει κάτι στη χούφτα μου και να πηγαίνει κατευθείαν στην τουαλέτα.
Κοιτάζω επιφυλακτικά αυτό που μου ’βαλε στο χέρι. Ήταν το κιλοτάκι της! Το πλησίασα στο πρόσωπό μου και το μύρισα. Πήρα μια βαθιά τζούρα και το ’χωσα βιαστικά στην τσέπη μου. Έφυγα σφαίρα για την τουαλέτα. Δεν θα συνεχίσω γιατί το μαγαζί είναι σοβαρό και σούπερ...
Βγαίνοντας απ’ την τουαλέτα μάς βλέπουν δύο κοριτσάκια, μάλλον φοιτητριούλες.
"Δεν είν’ αυτό που νομίζετε", τους λέω, "δεν έγινε τίποτα απολύτως, αλλά όπως και να ’χει το πράγμα καλησπέρα σας"...
Θέλω να σας περάσω ένα αισιόδοξο μήνυμα. Όλ αυτά συνέβησαν σε μια περίοδο που είχα αρχίσει ν’ απελπίζομαι. Μάζεψα αμέτρητες χυλοπίτες κι άρχιζα να το παίρνω απόφαση πως δεν περνάει πλέον η μπογιά μου.
Κάθε μέρα ήταν ίδια κι απαράλλαχτη με την προηγούμενη.
Άπραγος κι άφραγκος, περίμενα να συμβεί κάτι συγκλονιστικό ν ανατρέψει τη ζωή μου, να της δώσει λίγο χρώμα, άρωμα, γεύση.
Μάγκες μου, το μυστικό της ζωής είναι να μην χάνεις την ελπίδα σου. 
Να σκέφτεσαι και να συμπεριφέρεσαι σα να πρόκειται την επόμενη στιγμή να γίνεις πλούσιος και να σε καψουρευτεί η Μις Υφήλιος που θα’ χει ψυχούλα ρίο μάρε και μάτια μόνο για σένα.
Να τρέφεσαι σωστά, να προσέχεις τη σιλουέτα σου, να ψιλογυμνάζεσαι, να περπατάς, να διαβάζεις, ν’ ακούς μουσική, να κυκλοφοράς πολύ και σε διαφορετικά μέρη, να έχεις επιθετική κοινωνικότητα, να είσαι αριστερός-αντιρατσιστής-αντιφασίστας, να γράφεις ποιήματα (έστω και μάπες), να μην κάνεις παρέα συντηρίκλες και θρησκόληπτους, να μην αγοράζεις εφημερίδες του Ψυχάρη και του Αλαφούζου, να μην τον παίζεις πάνω από μια φορά τη μέρα και να πίνεις ελληνικές μπύρες και καφέ σκέτο-τούρκικο
Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας...

4 σχόλια:

Άθη είπε...


Γειάσου αγαπητέ...εεε,εμ...ναί ε? σαν πολλάααα πάρα πολλάα δεν πρέπει να κάνεις γιανά σου κάτσει, η 'Μίς υφήλιος?' ή αντίθετα ο κος Τέλιος? εννοώ για τις γυναίκες...ε, ντάξει ρε σύ...αν είναι να...'ξεθεωθείς' στην προσπάθεια γιανά ενδιαφερθεί για'σένα η 'Μις υφήλιος'....που ΔΕΝ υπάρχει, πιθανότητα να το κάνει ούτε μια στο τετράκις εκατομμύριο...(καθότι αυτές είναι και αφάνταστα ψιλομύτες και δεν κοιτάνε τον κάθε τυχαίο..και το αντίθετο για τους άντρες...ε, ντάξει...και ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥ ΤΌΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΕΛΙΟΣ? (εννοώ από άποψη εμφανισιακή) ή η ΜΙΣ ΥΦΗΛΙΟΣ?...ντάξει..συμβιβάσου και με κάτι που 'ρεαλιστικό' πιο 'γήινο'...ή πιο...'λιγότερο τέλιο' ας το πω έτσι!! στη τελική!!!....τι να το κάνεις καλό μου αν κάποια είναι η Μις υφήλιος/, ή κάποιος είναι ο κύρος Τέλιος (όπως λες) αλλά όταν ανοίγει το 'στοματάκι' της/, του/, να σου'ρχεται, να φύγεις με χίλια από κοντά της/,του?/, ε, έτσι είναι..τι να το κάνεις...καλό καλοκαιράκι εύχομαι...και καλό κουράγιο με τη γαμό-ζεστη που έπιασε τόσο απότομα...χαιρετώ...

Ψονθομφανήχ είπε...

Βρε Αθούλα, δεν βάζω πολύ δύσκολα.
Δηλαδή τόσο δύσκολο είναι να πίνεις ελληνικές
μπύρες και να τον παίζεις μόνο μια φορά τη μέρα;

Heliotypon είπε...

Το κυλοτάκι στη χούφτα!!! Αυτό πρώτη φορά το ακούω ως καμάκι γυναικείο και είναι εκπληκτικό! Κρίμα που δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο. Το φαντάζεσαι να βάλεις το μποξεράκι σου ή το σλιπάκι στη χούφτα της; 'Ασε που πρέπει είναι είναι η γυναίκα του Γαργαντούα για να χωρέσει, αλλά το επόμενο θα είναι να δεις ένα σφοντύλι κατ' επάνω μεριά....

Ψονθομφανήχ είπε...

Καλά, εμείς να της βάλουμε στη χούφτα ένα απλό
προφυλακτικό με γεύση βατόμουρο...