Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Κόλπα για να τρέχουν πίσω σου όλες οι γκόμενες (Γ’ - Προς Θεού! Μη γίνεις ποτέ άντρας-φιλενάδα!)

Πρόσεχε να μην της γίνεις η "κουραστική υποχρέωση"! Μην την παίρνεις τηλέφωνο κάθε λίγο και λιγάκι, μην την πιέζεις να κάνει κάτι που δυσανασχετεί, γενικώς μην της πρήζεις τα ούμπαλα. Κάν’ της λίγα τηλεφωνήματα, ερωτιάρικα και σύντομα. 
Η γκόμενα δεν είναι ο κολλητός σου. Μην την πιάνεις απ’ τους ώμους λες κι είναι ο παλιός συμμαθητής σου απ’ το Δημοτικό. Να μπαίνεις κατ’ ευθείαν στο ψητό. 
Μην ακούς τι λένε οι ξενέρωτοι. Οι άντρες είναι είδος προς εξαφάνιση. Πλέον δεν υπάρχει γυναίκα που θα αντιδράσει όταν μετά το πρώτο ποτό βάλεις το χέρι μου πολύ χαμηλά στην πλάτη της, λες και θέλεις να μάθεις αν φοράει σλιπάκι, στρινγκ ή τάνγκα...
Κράτα καλά κρυμμένες πολλές πτυχές της ζωής και του χαρακτήρα σου. Το "άγνωστο" και το "μυστήριο" εξιτάρουν. Και ξεκαθάρισέ της απ’ την αρχή πως δεν γουστάρεις το πολύ μπίρι-μπίρι. 
Η γυναίκα δεν πρέπει να έχει καμία αυταπάτη επί του θέματος: ο άντρας προτιμάει να μπει στο ρινγκ με τον Μάικ Τάισον για έξι γύρους παρά να υποστεί τη γυναικεία μίρλα-γκρίνια επί μισάωρο. 
Κι αν σε πρήζει με γλυκανάλατες συζητήσεις να της κόβεις τη φόρα: "αδελφάκι μου έχω αρχίσει να πεινάω, τι θα φάμε;". Ας κάνει πως δυσαρεστείται! Κατά βάθος θα το εκτιμήσει. Η σωστή γκόμενα χαίρεται που έχει δίπλα της έναν άντρα-άντρα κι όχι άντρα-φιλενάδα...
Μάγκες μου, πρέπει να είστε συνεχώς αλλειμένοι με σκατά για να γλιστράτε. Μόνο έτσι θα ξεφεύγετε απ’ τις γκομενοπαγίδες! 
Κι όσο ξεφεύγετε απ’ τις παγίδες τους τόσο γίνεστε το απωθημένο κι η έμμονη ιδέα των γυναικών! Πόσες φορές πρέπει να το πω για να το εμπεδώσετε;
Να μην κοιμάστε ποτέ στο ίδιο κρεβάτι, να μην μένετε στο ίδιο δωμάτιο, κι αν μπορείτε να έχει ο καθένας το δικό του σπίτι. 
Με την γκόμενα βρισκόμαστε μόνο για να πηδήξουμε κι όταν δεν έχουμε τίποτα καλλίτερο να κάνουμε. Ακούγεται κυνικό αλλά είναι πολύ αληθινό. 
Άλλωστε η πολλή οικειότητα και εγγύτητα κάνει κακό. Η άλλη σε απομυθοποιεί και θα ’ρθει η στιγμή που θα σε περιφρονήσει. Άλλωστε το αξίζεις! Οπότε... από μακριά κι αγαπημένοι και με την αξιοπρέπειά σου!
Φίλε μην ξεχνάς το βασικό νόμο της φύσης και της ζωής: "ο καθένας για την πάρτη του!". Το ίδιο κάνουν κι οι γυναίκες. Δεν θα ερωτευτούν εσένα προσωπικά αλλά αυτά που φαντάζονται πως θα τους προσφέρεις στο μέλλον...
Κράτα τις συζητήσεις σε ανάλαφρο επίπεδο. Και πάντα να λες το αντίθετο απ’ αυτό που πιστεύεις. Να μερικά παραδείγματα:
- Αντί για "θέλω σεξ και μόνο σεξ χωρίς δεσμεύσεις", να λες "μου αρέσουν οι σοβαρές και μακροχρόνιες σχέσεις".
Αντί για "δώσε μου σεξ και θα παραστήσω το φίλο σου για μια βδομάδα", να λες "έχε μου εμπιστοσύνη"...
Όταν κάνεις σχέση μην αλλάζεις ζωή. Κράτα τις παρέες και τα χόμπι σου, συνέχισε να πηγαίνεις στο γήπεδο και στη γιόγκα, μην εγκαταλείπεις τη ρουτίνα σου. Φρόντισε να παραμείνεις ισορροπημένος και να μην εξαρτηθείς απ’ την παρέα και το μουνί της. 
Αν εγκαταλείψεις τις συνήθειές σου και προσαρμοστείς στα "θέλω" και στα γούστα της γκόμενας... την πάτησες άσχημα. Παθαίνεις εξάρτηση, αλλοιώνεται η προσωπικότητά σου και αυτομάτως γίνεσαι ανασφαλής και λιγότερο ενδιαφέρων στα μάτια της. Με άλλα λόγια, την παρακινείς να σου δώσει τα παπούτσια στο χέρι...

Δεν υπάρχουν σχόλια: