Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Χωρισμός με γουρνοτσάρουχο και τάμπλετ!

Άρχισα να νταραβερίζομαι μαζί της στις αρχές του καλοκαιριού. Τις προάλλες είχαμε μια μικροεπέτειο κι είπα να το γιορτάσουμε κάπως χαϊλίδικα. Την πήρα και πήγαμε σε μια ψαροταβέρνα στην Πειραϊκή, απ’ τις κυριλάτες κι ακριβές.
Μόλις ήρθε το γκαρσόνι εκείνη παρήγγειλε αστακό. Δεν με πείραξε αυτό, όσο το άλλο. Μόλις ήρθε το τέρας, έφαγε δυο μπουκίτσες και το άλλο το άφησε.
- Γιατί καλό μου δεν τρως; Μήπως δεν είναι καλά ψημένος να το πούμε στον σεφ;
- Όχι μωρέ, απλά δεν πείναγα απόψε.
Μόλις τ’ ακούω, γυρίζει το μάτι μου, σκύβω, βγάζω το αριστερό ολ σταρ, φοράω το αρβανίτικο γουρνοτσάρουχο, αυτό με τη παχιά φούντα, και της δίνω κλοτσιά στον κώλο να εξαφανιστεί.
Μετά φωνάζω τον σερβιτόρο, του επιστρέφω τη σαμπάνια με τα παγάκια, παραγγέλνω ένα κιλό σπατανέικη ρετσίνα, βγάζω απ’ τον σάκο το μικρό λαπτοπάκι ("τάμπλετ" το λένε;) κι αρχίζω να της  γράφω συμπληρωματικό μέιλ:
"Κάργια, δεν σε άντεχα άλλο γιατί:
α) Το ’πνιγες το κουνέλι. Με ήθελες συνέχεια απίκο. Όπου κι όταν κι αν εσύ γούσταρες. Δεν μπορούσα να περάσω μια μέρα χωρίς να μου ανεβάσεις την πίεση...
β) Δεν το έκλεινες ποτέ το ρημάδι. Έτρεχα να κρυφτώ στην τουαλέτα μπας και γλιτώσω το μπίρι-μπίρι κι εσύ ερχόσουν και μου τα ’ψελνες απ’ την κλειδαρότρυπα.
γ) Έκανες την κλωστή τριχιά και μάλιστα προκαταβολικά. Το πιο ασήμαντο πράγμα ήταν για σένα ζήτημα ζωής και θανάτου.
δ) Το ’παιζες αρειοπαγίτισσα Θάνου και με τρέλαινες κάθε φορά στην ανάκριση. Γιατί έπρεπε εγώ να πληρώσω για όλα τα παιδικά σου τραύματα και όσα σου έκαναν οι πρώην σου; Δεν μπορώ να σου δίνω για τα πάντα αναφορά. Αισθάνομαι σα να χτυπάω κάρτα.
ε) Δεν μπορούσες να ξεχωρίσεις τις ώρες. Δεν είναι όλες κατάλληλες για όλα. Όταν κάνουμε σεξ δεν μπορείς να μου λες τι σου συνέβη στο γραφείο.
στ) Τι κόλλημα ήταν αυτό που είχες φάει να με αλλάξεις; Τα κάνεις χειρότερα, δεν το καταλαβαίνεις; Έχε τη δική σου ζωή και μην κάνεις σκοπό σου ν’ αλλάξεις τη δική μου.
ζ) Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις πως δεν ανταγωνίζεσαι τη μπάλα και τους φίλους μου; Και τον κολλητό μου αν ζούσα μαζί του όλο το 24ωρο και κάναμε τρεις φορές σεξ τη μέρα θα τον είχα βαρεθεί. Μην το παίρνεις προσωπικά.
η) Με εκνευρίζει αφάνταστα να ελέγχεις συνεχώς τι μάρκα ρολόι, παπούτσι, πουκάμισο φοράω. Και, ρε γαμώ το, σταμάτα μετά από κάθε πήδημα να τρέχεις στη μαμά σου και να της περιγράφεις τι σου έκανα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια!

2 σχόλια:

Άθη είπε...

Εεε....καλημέρα καλό μου....και ε....τι να σχολιάσω πάλι...αυτηνής πάντως καλά της έκανες και την έστειλες...της άξιζε...γιατί θα πρέπει να ήταν πο-λύ γκα-γκά/,ή πάαρα πολύ βούρλο/, η κοπέλα ή/, πυροβολημένη ίσως/, ή διανοητικώς καθυστερημένη/, κάτι από ό-λα αυτά τέσπα/, ή και ό-λα αυτά/, για να κάθεται να κάνει αυτές τις παπαριές, που μας περιγράφεις εδώ...γιατί μό-νο ένα άρρωστο/, ή ανισσόροπο ψυχικά/, άτομο θα φερόταν έτσι σε μια σχέση/...τελείως ηλίθια...μα καλά απορώ, ρε σύ (για πολλοστή φορά/,) που στο διάτανο (που έλεγε κάποτε μια συγγενής/,) πας και της βρίσκεις αυτές τις εντελώς βλαμμένες!...απορώ πραγματικά.....αλλά απάντηση δεν πρόκειται να πάρω όπως δείχνει...(γιατί ίσως δεν υπάρχει,λογική απάντηση/,)....πάντως θα πρέπει νομίζω να είσαι πιο προσεκτικός στις ερωτικές επιλογές σου γενικότερα....φιλάκια....

Ψονθομφανήχ είπε...

Αθούλα, στα υπόψιν, δεν είμαι και πολύ αντικειμενικός στις κρίσεις μου.
Ουδέτεροι παρατηρητές ισχυρίζονται πως εγώ είμαι το "στριμένο άντερο"!