Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Έζησα τον πρώτο μου οργασμό στα πενήντα!

Δεν ξέρω τι ισχύει στους άλλους άντρες, αλλά εγώ, το ομολογώ, ήξερα πολύ λίγα για το φύλο μου. Κι ακόμα λιγότερες ήταν οι γνώσεις μου για την αντρική απόλαυση στο σεξ! 
Μάλλον είχα επηρεαστεί απ’ τους πολλούς μύθους που κυκλοφορούσαν, τις λανθασμένες πεποιθήσεις, την επίδειξη ανδρισμού, μεγεθών και συγκρίσεων, που μάλλον περισσότερη ανασφάλεια και σύγχυση μου προκαλούσαν.
Μου είχε καρφωθεί στο μυαλό πως η εκσπερμάτωση του άντρα ταυτίζεται με τον οργασμό του! Ενώ, στην πραγματικότητα, το χύσιμο δεν είναι παρά μια απλή εκτόνωση, ανακούφιση, απελευθέρωση του άγχους. 
Είναι μια απόλαυση που περιορίζεται στα γεννητικά όργανα κι όχι συνολική, όπως στην πραγματικότητα είναι ο οργασμός.
Ως τώρα έκανα έρωτα μόνο με την άκρη του πέους μου. Ήταν μια ηδονή σύντομη και φευγαλέα, που δεν έμενε μέσα στο σώμα μου, δεν διαχεόταν εντός μου. 
Απλά εκτόνωνα όλη την ένταση και την επιθετικότητά μου μέσα στο κόλπο, κάτι μεταξύ μάχης και εκτέλεσης καθήκοντος.
Τα μάτια μού τ’ άνοιξε κυριολεκτικά η Μ. Μια γυναίκα ώριμη, έμπειρη και συνειδητοποιημένη. Που αμέσως κατάλαβε πόσο υπανάπτυκτος ήμουν σεξουαλικά. 
Αλλά φαίνεται πως και μέσα μου είχαν ωριμάσει οι συνθήκες για να κάνω την υπέρβαση. Μια μόνο φράση της, "δεν θέλω να γίνομαι το δοχείο του άγχους σου", ήταν αρκετή να με ξεμπλοκάρει!
Μαζί της έζησα τον πρώτο μου οργασμό, και μάλιστα στα πενήντα μου!
Είναι κάτι που δεν μπορεί εύκολα να περιγραφεί. 
Αισθάνεσαι δονήσεις παντού, σε όλο σου το σώμα, ξεκινώντας απ’ την πλάτη και το λαιμό. Είναι σα να τραγουδάει ολόκληρο το κορμί σου. Και καθώς οι δονήσεις επιμηκύνονται ξαφνικά νιώθεις μια βίαιη εσωτερική έκρηξη και νιώθεις τον εαυτό σου να επεκτείνεται, να πλησιάζει και να ενώνεται με το άλλο πρόσωπο!
Η ζωή ποτέ δεν μοιάζει πιο δυνατή απ’ ό,τι σ’ αυτές τις στιγμές. Σα να ενώνεται όλη η ενέργεια του σύμπαντος στα δυο ενωμένα κορμιά, που ξεπερνούν τα φυσικά τους σύνορα, διευρύνονται αστραπιαία και κάνουν το σύμπαν υποσύνολό τους... 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

είδες ,ποτέ δεν είναι αργά,φιλάκια πολλά

Ψονθομφανήχ είπε...

ναι, τα πρώτα 50 χρόνια είναι κάπως δύσκολα!

christos είπε...

welcome to the club ψονθο, εγω ενοιωσα το ιδιο στα 54, πριν 3 χρονια. Συμφωνω και επαυξανω οτι εγραψες

Ψονθομφανήχ είπε...

καλώς σας βρήκα Χρήστο!