Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

Εμείς οι 50ρηδες δεν παιζόμαστε!

Εμείς οι πενηντάρηδες είμαστε ιδανικοί εραστές! Δεν γεννήθηκε ακόμα το γκομενάκι που θα μας απορρίψει!
Οκ, μπορεί να τρώμε αναρίθμητες χυλοπίτες, αλλά δεν μασάμε. Γιατί πλέον ξέρουμε πως το "όχι" των γυναικών σημαίνει "ναι". Απλά, μας κάνουν τις δύσκολες για να μας θυμώσουν. Γιατί οι κάργιες ξέρουν καλά πως ένας θυμωμένος πενηντάρης γίνεται βεζούβιος όταν και όπου πρέπει...
Ο πενηντάρης ξέρει καλά πως το σεξ είναι η μόνη απόλαυση που του απέμεινε χωρίς να του δημιουργεί ενοχές. 
Βάζει τ’ άπλυτα στο πλυντήριο, γυρίζει το διακόπτη κι όταν το πρόγραμμα φτάνει στο στύψιμο, ρίχνει το γκομενάκι πάνω στη συσκευή και το κουτουπώνει. 
Γιατί επιτέλους έμαθε πόσο πολύ αρέσει η δόνηση στο θηλυκό γένος...
Μάθαμε επίσης πως όλα στη φύση είναι φτιαγμένα για την ικανοποίηση των γυναικών. 
Γι’ αυτό δεν ξεχνάμε να περνάμε πάντα απ’ τον μανάβη και ν’ αγοράζουμε κάθε οπωροκηπευτικό σε φαλλικό σχήμα (αγγούρι, μπανάνα, καρότο κ.λπ). Αλλά τα χρησιμοποιούμε μόνο με προφυλακτικό...
Η στύση του 50ντάρη μπορεί να μην είναι σταθερή και αξιόπιστη, αλλά ο τυπάς ξέρει να δείχνει σίγουρος και δυνατός. Να μετατρέπει την αδυναμία του σε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. 
Εκμεταλλεύεται την πεσμένη του ερωτική διάθεση για να μην δείχνει πέφτουλας αλλά μάγκας που διαθέτει το μονοπώλιο της επιλογής και δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο απ’ την τελειότητα!
Εμείς οι 50ντάρηδες ξέρουμε πως το σεξ είναι πάντα βρώμικο, αρκεί να ξέρεις να το κάνεις σωστά. 
Οι σημερινές κοπέλες δεν γουστάρουν λελούδια, κιθάρες, καντάδες. Το αργόσυρτο σεξάκι τις ξενερώνει. Δεν αντέχουν το... ξεκινάμε Κυριακή με γλείψιμο των ποδιών και τελειώνουμε Τετάρτη απόγευμα με πεολειχία! 
Οι σύγχρονες γυναίκες θέλουν κάτι γρήγορο αλλά όχι λίγο. Κάτι δυνατό αλλά όχι εξαντλητικό, παθιασμένο αλλά όχι μελό. 
Κυρίως όμως θέλουν κάτι "άγριο", χωρίς πολυ-ανάλυση και μπίρι-μπίρι. Μι ταρζάν, γιού Τζέιν ένα πράμα. Και γύρω μας οι νόμοι της ζούγκλας. 
Επίσης, μετράει πολύ ο αιφνιδιασμός. Και σ’ αυτόν είμαστε μανούλες οι πενηντάρηδες. Θα το κάνουμε πάντα στο μη αναμενόμενο μέρος, τη μη αναμενόμενη στιγμή.  
Ακόμα και την ώρα ενός ρομαντικού δείπνου. Κάποια στιγμή πεταγόμαστε απότομα πάνω, με το δεξί μας χέρι ρίχνουμε κάτω όλα τα πιάτα και τα ποτήρια, τ’ ακούμε να σπάνε, και αμέσως ρίχνουμε στο τραπέζι μπρούμυτα τη λεγάμενη, τις σκίζουμε το φόρεμα από πάνω ως κάτω και τον μπήγουμε γρήγορα και βίαια!
Γιατί ξέρουμε πως η φαντασίωση κάθε γυναίκας είναι ο βιασμός. 
Αλλά, μάγκες, προσοχή σε δυο λεπτομέρειες: 
Πρώτον, το φόρεμα το σκίζετε χωρίς καμιά διαπραγμάτευση! Αν ρωτήσετε "μπορώ να το σκίσω αυτό;", το χάσατε το παιχνίδι. Και, δεύτερον, την επόμενη μέρα θα τις κάνατε δώρο ένα φόρεμα ακριβότερο απ’ αυτό που σκίσατε. 
Ακούστε κι εμένα... κάτι ξέρω που σας λέω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: