Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Καταστροφικά πρώτα ραντεβού! (Γ‘ - Πρόσεχε τα "έξοδα συντήρησης"!)

Όταν βγαίνεις πρώτο ραντεβού πρέπει να έχεις καταστρώσει μια κάποια στρατηγική. Αν προσπαθήσεις μόνο να εντυπωσιάσεις, το 'χασες το παιχνίδι κουμπάρε. 
Πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος και προσεκτικός ώστε να καρατσεκάρεις την γκόμενα, να διαπιστώσεις μερικά κρίσιμα για σένα πραγματάκια και ν' αποφασίσεις ορθολογικά αν αξίζει τον κόπο να συνεχίσεις.
Οι όμορφες γκόμενες είναι σαν τ' ακριβά αυτοκίνητα. Εντυπωσιακές μεν αλλά ελάχιστα πρακτικές. Γι' αυτό, ένα απ' τα πρώτα που πρέπει να διαπιστώσεις είναι αν η τύπισσα έχει... υψηλή δαπάνη συντήρησης. 
Πολλές γυναίκες, κι όχι μόνο οι όμορφες, αποδεικνύονται οικονομικά ασύμφορες. Γιατί προβάλλουν απαράδεκτες απαιτήσεις και προσδοκίες. Αν συνεχίσεις μαζί τους θα πρέπει να ζητήσεις δάνειο απ' την τράπεζα. Το αντέχεις?
Αν δεις την άλλη να μαγνητίζεται απ' τα ακριβά αντικείμενα, να κολλάει συνέχεια στις βιτρίνες, να παραγγέλνει απ' το μενού τα ακριβότερα, αν καβλώνει με τα "Τρία Μεγάλα" -αυτοκίνητα, σπίτια, τραπεζικούς λογαριασμούς- ε τότε... τρέχα μακριά φιλαράκο.
Ένα άλλο που πρέπει να προσέχουμε στο πρώτο ραντεβού είναι αν ανήκει στην κατηγορία των "συναισθηματικά δαπανηρών" γυναικών. 
Αν νομίζει πως είναι μωρό που πρέπει συνεχώς να το νταντεύεις, αν θέλει να είναι πάντα το επίκεντρο της προσοχής σου, σου κάνει σκηνές και δημιουργεί προβλήματα, παίρνει τα πάντα προσωπικά, προσπαθεί να σε αποξενώσει απ' τους άλλους ή να σε αλλάξει, είναι εύθραυστη σαν το γυαλί κι έχει χίλια δυο παιδικά τραύματα... πάλι γίνε Λούης!
Ένα τρίτο σημείο που πρέπει να εκμαιεύσεις στο πρώτο ραντεβού είναι το πώς θ' αντιδράσει αν κάποια στιγμή χωρίσετε. Θα το αντιμετωπίσει αξιοπρεπώς ή θ' αρχίσει τα δράματα κι ακόμα χειρότερα που τα θυμάμαι ώρες-ώρες και ξαναφρικάρω...

Δεν υπάρχουν σχόλια: