Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Ψήφος γένους θηλυκού: Νίκη! Και στο βάθος ... Γιάνης και Σπαρτιάτες!

 





 
Στην αρχή της προεκλογικής περιόδου το ιστολόγιο είχε τοποθετηθεί:
https://psonthomfanix.blogspot.com/2023/05/blog-post_28.html
Αλλά πέρασαν σχεδόν 30 μέρες και, όπως και να το κάνεις, οι εκτιμήσεις αναπροσαρμόστηκαν. Δεν το λές και λίγο 30 μέρες. Μόνο οι πεθαμένοι και οι "ζωντανοί-νεκροί" μένουν σταθεροί στις απόψεις τους.
Βέβαια, δεν μιλάμε για καμιά οβιδιακή αλλαγή. Τα βασικά μένουν ίδια. Εκείνο που προέχει είναι να μην μας κατσικωθεί στο σβέρκο ο Κoύλης παντοδύναμος και ανεξέλεγκτος. Μην του δώσουμε το σχοινί να μας κρεμάσει.
Οπότε κάθε σκέψη για αποχή ή ψήφο σε κάθε ... φούφουτο απαγορεύεται. Ψηφίζουμε μόνο κόμματα που έχουν βάσιμες ελπίδες να μπουν στη Βουλή. Όσο περισσότερα κοινοβουλευτικά κόμματα έχουμε, τόσο λιγότερες έδρες θα πάρει ο Κούλης. Έτσι λέει το εκλογικό του σύστημα...
Η μόνη αναπροσαρμογή που κάνουμε είναι στα υποδειχθέντα κόμματα. Πλέον το ιστολόγιο προτείνει, εκτός της Νίκης, και άλλα δύο μικρά σχήματα που έχουν ελπίδες να μπουν στη Βουλή και να ανακατέψουν γερά την τράπουλα.
Η Ζωίτσα καθόλου δεν μας συγκινεί. Δεν γουστάρουμε τα μπλοκαρίσματά της με τους φεμινισμούς και λοατκισμούς, ούτε τον αυταρχικό της χρακτήρα. Άλλωστε, γενικά, απορρίπτουμε κάθε γόνο και "δυναστεία". Παρόλα αυτά, θα χαρούμε αν μπει στη Βουλή. Η Δημοκρατία δεν είναι κλειστό κλαμπ εξουσίας...
Αντίθετα με την αντιπαθητική Ζωίτσα, ο Γιάνης έχει θετική αύρα. Μεγάλος μπαρουφάκης, δεν λέω, αλλά διαθέτει ένα ειδικό βάρος. Και στο κάτω της γραφής δεν θα του παραδώσουμε και τα κλειδιά της εξουσίας. 
Κι αν μπει και έχουμε οχτωκομματική Βουλή ενδέχεται να μην βγει αυτοδύναμος ο Κούλης. Οπότε είναι μια αξιοπρεπής και τίμια επιλογή για όσους βγάζουν σπυράκια με τους ... θρησκευτικοπατριωτισμούς της Νίκης.
Και για τους μερακλήδες αναγνώστες μου έχω μια έξτρα επιλογή: τους Σπαρτιάτες. Μπορεί οι Πρετεντέρηδες και η συστημική παρέα να μην θέλουν να βλέπουν και να ακούν τη λέξη "Έλληνες", αλλά σίγουρα θα τους χαλάσουμε το πάρτι στέλνοντας στη Βουλή τους... Λακεδαιμόνιους!
Μην ξεχνάμε ούτε στιγμή τον αντικειμενικό μας σκοπό. Ας κυβερνήσει ο Κούλης, αν έτσι θέλει ο λαός, αλλά όχι ανεξέλεγκτα. 
Ας στείλουμε στο Κοινοβούλιο όσο πιο πολλά κόμματα μπορούμε, κι ας τον υποχρεώσουμε να κάνει κυβέρνηση συνεργασίας. Αυτό δεν γίνεται και στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης; Ή μήπως την Ευρώπη την επικαλούμαστε μόνο όταν μας συμφέρει κύριε Κούλη μας;

44 σχόλια:

Ε.Φ. είπε...

Πώς θα έβλεπες μια μετεκλογική συνεργασία της ΝΔ με την κοινοβουλευτική Νίκη για το σχηματισμό κυβέρνησης?

Ψονθομφανήχ είπε...

Από μονοκομματική και καθεστωτική κυβέρνηση Κούλη,
σίγουρα καλύτερη.
Φυσικά μέχρις αποδείξεως του εναντίου!
Πάντα η ζωή και η πολιτική κρύβουν και δυσάρεστες εκπλήξεις

morfeas είπε...

Μπραβο Ψονθομφανηξ που αναπροσαρμοστηκες..
Εχω κι εγω αναθεωρήσει και αναπροσαρμοστει πολλες φορες
Μια που αναφερθηκες στη Ζωιτσα,
στις προηγουμενες εκλογες.. ειχα παρει ταξι
για να παω στο εκλογικο κεντρο να την ψηφισω(!)
Κι αυτο μετα απο μια συζητηση με ενα συναδελφο στη δουλεια
Κατα τ αλλα δεν ειχα και καμια σκασιλα..
Τελος Παντων

Καλη Συνεχεια Φιλε Μου

Ε.Φ. είπε...

"Σίγουρα καλύτερη" αλλά και "μέχρι αποδείξεως του εναντίου".
Μήπως τελικά θεωρείς πιο πιθανές τις δυσάρεστες εκπλήξεις σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο?

Ψονθομφανήχ είπε...

Μορφέα, όπως λέει και η παροιμία... πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει!
Πρέπει να αλλάζουμε....

Ε.Φ., η εμπειρία λέει πως... κάθε πέρυσι και καλύτερα!

Ε.Φ. είπε...

Ε, τότε μαζί με τους βασικούς, να στηρίζουμε και κάθε νέο φασισταριό που μας πασάρουν, ώστε να επαληθεύεται το κάθε πέρυσι και καλύτερα. Είναι βολικό, μας δίνει άλλοθι: δεν φταίμε εμείς - δεν ξέραμε!

Ψονθομφανήχ είπε...

μήπως αυτοπαγιδευόμαστε με τις ταμπελίτσες;

Ε.Φ. είπε...

Εφόσον θέλουμε Δημοκρατία, είμαστε υποχρεωμένοι ως πολίτες να έχουμε αυτογνωσία. Ποιοί είμαστε και ποιά είναι τα πραγματικά μας συμφέροντα. Εννοώ ταξική συνείδηση, αλλά είναι παρεξηγημένη φράση και εξοργίζει πολλούς. Οι πλούσιοι είναι πλέον οι μόνοι που την έχουν και ποτέ δεν θα τα κατάφερναν χωρίς αυτή. Επιπλέον, πρέπει να ξέρουμε να διακρίνουμε τους "καλούς" από τους "κακούς" με κριτήριο τη γνώση μας για το τι αντιπροσωπεύουν οι διάφορες ιδέες, αντιλήψεις και... διαφημίσεις, ανθρώπων, κομμάτων και φορέων. Με αυτές τις προϋποθέσεις, μπορείς σε πολλές κραυγαλέες περιπτώσεις να κρεμάσεις ταμπέλα με μεγάλη σιγουριά και χωρίς κίνδυνο να λαθέψεις.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Κυβέρνηση συνεργασίας Ν.Δ. με τη Νίκη; Όχι ρε.. Θα χάσει την πελατεία από τα λοάτκι!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Το φασισταριό είναι αυτό εδώ, αγαπητή Ε.Φ. https://www.instagram.com/reel/CtwyCznolGH/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Η κοπέλα, η οποία τυγχάνει επιζώσα του δυστυχήματος των Τεμπών, πήγε στην ομιλία του Χιτλεράκη- Μητσοτάκη και την παραλάβαν οι μπάτσοι και την πετάξαν έξω!! Και οι βρωμιάρηδες οι ψοφοφόροι του, από κάτω, στα σχόλια του fb, κοροϊδεύανε και γράφανε: "τι θα πει την πέταξαν έξω; "έξω" δεν ήτανε;; Εκφράζομαι εμσυνειδήτως με άσχημη γλώσσα για να δείξω το μέγεθος της αγανάκτησής μου... Δεν υπάρχει περιθώριο συμβιβασμού και δεν μπαίνω ΚΑΝ σε συζήτηση με κτήνη που ψηφίζουν Νέα Δημιοκρατία!!! Δεν έχουν ΚΑΜΙΑ απολύτως δικαιολογία, πλέον...

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ο Μητσοτάκης είναι σκατόψυχος και λίγος! Και χέστηκα για τους επικοινωνιολόγους που διαθέτει!! Τα ίδια έκανε κι ο Χίτλερ: αξιοποίησε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της τότε εποχής για την προπαγάνδα του... Οι εποχές αλλάζουν, τα χούγια των ανθρώπων ποτέ!

Ε.Φ. είπε...

"Και οι βρωμιάρηδες οι ψοφοφόροι του, από κάτω, στα σχόλια του fb, κοροϊδεύανε και γράφανε"...

Άρα αντιλαμβάνεσαι το που βασίζονται όλοι αυτοί οι Χίτλερ και ανθυποχίτλερ. Δεν είναι η τεχνολογία, δεν είναι η λογική, δεν είναι τα επιχειρήματα...

http://vathikokkino.gr/archives/136739

Ανώνυμος είπε...

https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3722754/to-telos-tis-metapoliteusis-kai-tis-aristerotholouras/
Κλαψ..!

"Ο Μητσοτάκης είναι σκατόψυχος και λίγος! Και χέστηκα για τους επικοινωνιολόγους που διαθέτει!! Τα ίδια έκανε κι ο Χίτλερ: αξιοποίησε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της τότε εποχής για την προπαγάνδα του... Οι εποχές αλλάζουν, τα χούγια των ανθρώπων ποτέ!"

Ζουρλομανδύα, τα χάπια σου, στην κοσμάρα σου.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Εσύ ρε "Ανώνυμε", υποστηρικτή του Μητσοτάκη, δεν ντρέπεσαι να υπάρχεις;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Φυσικά και το έχω καταλάβει πολύ καιρό.... Δυστυχώς! Στη βούληση της μάζας.... Η οποία διψάει για αίμα.... Όλα τα ποταπά πάθη που δεν μπορούν να εκφραστούν "ατομικά" (από τον καθένα που αποτελεί τη "μάζα") εκφράζονται "συλλογικά", με τη δικαιολογία: "εκτελούσα εντολές"!!

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Όντως Ε.Φ. είναι και αυτό! Άμα είσαι πλούσιος δεν είσαι "ξένος" σε κανένα μέρος του κόσμου! Επίσης "κοντεύει" να "ξεχάσει" κανείς ότι είσαι και βιαστής, σαν τον "κύριο" Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καλή ώρα!!! Ε ξέρεις τώρα..., τα γνωστά... Αν έχεις χρήματα, "λαδώνεις" δικηγόρους, το δικαστικό σύστημα κτλ.. κτλ... Αν είσαι και Νέα Δημοκρατία παίρνεις κι έξτρα μπόνους!!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

Τελικά άντρας ή γυναίκα είναι η/ο Ε.Φ.;

Ανώνυμος είπε...

"Εσύ ρε "Ανώνυμε", υποστηρικτή του Μητσοτάκη, δεν ντρέπεσαι να υπάρχεις;"

Είσαι αστέρι εσύ, της φάπας, μακάκας με περικεφαλαία, κατά φαντασία αντάρτης.
Δεν βρέχει Νικολουδάκη...

Η Νέα Δημοκρατία συνέτριψε τους αριστερούς αντιπάλους της τον Μάιο, κερδίζοντας κρίσιμα προπύργιά τους στην Κρήτη, καθώς και περιοχές με χαμηλά εισοδήματα γύρω από την Αθήνα, κάποιες για πρώτη φορά», επισημαίνει το πρακτορείο. Kαι αναφέρει ως παράδειγμα την Καισαριανή -την οποία αποκαλούσαν κάποτε «μικρό Στάλινγκραντ», γράφει-, παραθέτοντας τις δηλώσεις ενός κατοίκου της, του 76χρονου Θεόδωρου Σιδέρη, προερχόμενου από αριστερή οικογένεια, που ψήφιζε όλη του τη ζωή την Αριστερά, αλλά τώρα ψήφισε ΝΔ, «απογοητευμένος από την αρνητική προεκλογική εκστρατεία της Αριστεράς». «Ο Μητσοτάκης με κέρδισε. Σου μιλάει άμεσα και τηρεί τις υποσχέσεις του. Θυμόμαστε το παρελθόν και το τιμάμε, αλλά μέχρι εκεί. Ο Εμφύλιος και ο διχασμός έχουν τελειώσει. Το να μιλάς για το παρελθόν δεν είναι πολιτικό επιχείρημα», δήλωσε στο Associated Press.
https://www.iefimerida.gr/politiki/politico-exigei-giati-katerreyse-o-syriza-ti-grafoyn-ta-diethni-mme-gia-tis-ekloges

Φάπα στην φάπα πού θα πάει, ακόμα και ο Νικολουδάκης μπορεί να ξυπνήσει!
https://www.youtube.com/watch?v=PyB5RaMh8zQ

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Ο Σωτήρης ο Τσιόνδρας είναι Αρβανίτης της Αυστραλίας...

Ε.Φ. είπε...

Εσύ ρε "Ανώνυμε" γιατί χαίρεσαι που θα ξανακάνει κυβέρνηση η ΝΔ? Έχεις το κεφάλαιο και κάνεις μπίζνες? Μήπως χαίρεσαι απλώς επειδή λειτουργεί επιτέλους ανενόχλητη η αγαπημένη "ελεύθερη αγορά" όπου οι πολλοί χάνουν και οι λίγοι κερδίζουν, παρά το γεγονός ότι ανήκεις στους πολλούς που μονίμως χάνουν? Μήπως είσαι κατά φαντασία καπιταλιστής, ενώ είσαι εργάτης? Τουλάχιστον δίνει κανα σέντσι ο Στούπας που του κάνεις διαφήμιση ή επειδή είστε συνάδελφοι και έχετε κοινά συμφέροντα τον βοηθάς τζάμπα?

Ψονθομφανήχ είπε...

Ο Ανώνυμος ανήκει στα έμισθα τρολ του Κούλη.
Αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό...

Ε.Φ. είπε...

Άμα είναι μισθωτός, καλό είναι να μην κολλάει σε έναν εργοδότη! Μήπως έχει τη γνωστή ασθένεια των εργατών που ταυτίζονται με το αφεντικό τους, των οπαδών των ομάδων που ταυτίζονται με τον Πρόεδρο κλπ ? Να βοηθήσουμε να θεραπευτεί, κρίμα είναι.

Ανώνυμος είπε...

"Εσύ ρε "Ανώνυμε" γιατί χαίρεσαι που θα ξανακάνει κυβέρνηση η ΝΔ? Έχεις το κεφάλαιο και κάνεις μπίζνες? Μήπως χαίρεσαι απλώς επειδή λειτουργεί επιτέλους ανενόχλητη η αγαπημένη "ελεύθερη αγορά" όπου οι πολλοί χάνουν και οι λίγοι κερδίζουν, παρά το γεγονός ότι ανήκεις στους πολλούς που μονίμως χάνουν? Μήπως είσαι κατά φαντασία καπιταλιστής, ενώ είσαι εργάτης? Τουλάχιστον δίνει κανα σέντσι ο Στούπας που του κάνεις διαφήμιση ή επειδή είστε συνάδελφοι και έχετε κοινά συμφέροντα τον βοηθάς τζάμπα?"

Μαλακιούλες ως συνήθως από τους καρπαζοεισπράκτορες.
Ο μακάκας ρωτάει και ξαναρωτάει, διότι ο μακάκας νομίζει ότι η ερωτησούλα έχει ισχύ επιχειρήματος ή απόδειξης... Τόσο, μα τόσο μακάκας είναι! Αλλά φευ, τους βρίζω λένε τα κα(η)μένα! Μα φού είστε για τα πανηγύρια. Δεν σας βρίζω, πρόκειται για δικαιολογημένους χαρακτηρισμούς, τους έχετε κερδίσει επάξια με το σπαθί σας, τί δεν καταλαβαίνετε.

"Ο Ανώνυμος ανήκει στα έμισθα τρολ του Κούλη."

Ούτε καν ψηφίζω ανόητε. Αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται: δεν μπορεί λογικός άνθρωπος να συγκρίνει Κυριάκο με Πινόκιο και παράφρονα κουραδόμαγκα Κουτσούμπα, τόσο απλά. Εξάλλου στα τόσα που έχω γράψει, στα τόσα link που έχω ποστάρει και στις αμέτρητες φάπες που έχετε εισπράξει, το μόνο σας επιχείρημα είναι ότι είμαι έμμισθος, όλα τα άλλα που έχετε γράψει είναι πορδές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να προάγει την Ελλάδα εγγύτερα σε αυτό που ονομάζουμε μια ευρωπαϊκή χώρα. Ένα κράτος δικαίου που το δημόσιο λειτουργεί, ο νόμος εφαρμόζεται και τα σύνορα φυλάγονται...
Οι εκλογές στις δημοκρατίες δεν αποτελούν πανάκεια. Μια μεγάλη μερίδα από τα 2/3 που επικροτούσαν την "περήφανη διαπραγμάτευση" το 2015 και απειλούσαν να στείλουν τη χώρα στα "βράχια", 8 χρόνια αργότερα δηλώνουν ερωτευμένοι με το ευρώ, το μεταρρυθμιστικό έργο και τη διαχείριση του Κυριάκου...
Κανένας δεν είναι σε θέση να προβλέψει, υπό τις περιστάσεις κάποιας απρόβλεπτης συγκυρίας, τι θα πιστεύουν και επιζητούν σε 8 χρόνια από σήμερα...
https://www.capital.gr/o-kostas-stoupas-grafei/3723268/entoli-kai-spasimo-augon/

Χε, χε, έτσι ακριβώς. Η ρωμιοσύνη είναι ένα μπουρδέλο αποτελούμενο από βρωμιούς, ακόμα και ο θεός να κατέβει να γίνει πρωθυπουργός δεν θα μπορέσει να αλλάξει την σκατόψυχη και διεφθαρμένη φύση του ρωμιού.

Ανώνυμος είπε...

Αντιστοίχως λοιπόν, οι λόγοι που η αριστερά στην Ελλάδα κέρδισε τις εκλογές του 2015 και κυριάρχησε πολιτικά (ιδεολογικά κυριαρχούσε για δεκαετίες) από το 2012 έως το 2019 ήταν αφενός η χρεοκοπία, η οποία προκλήθηκε κυρίως από διαχρονικά λάθη του πολιτικού συστήματος και παθογένειες της ελληνικής οικονομίας μετά το 1974, αφετέρου οι δυσβάσταχτες πολιτικές που επέβαλαν τα μνημόνια. Η τακτική που ακολούθησε η αριστερά προκειμένου να κατακτήσει και να διατηρήσει την εξουσία ήταν ο άκρατος αριστερίστικος λαϊκισμός, ο οποίος υποδαύλιζε το ταξικό μίσος, και η εξωφρενική στόχευση προς εξωτερικούς παράγοντες αναφορικά με τις αιτίες της οικονομικής μας καταστροφής. Το "φταίνε οι ξένοι" δημιούργησε στους Έλληνες μια "δικαιολογημένη" άρνηση να εξετάσουν τα ενδογενή αίτια που προκάλεσαν τη χρεοκοπία.
Συμπερασματικά, η πλήρης άγνοια της πραγματικότητας, η διαστρέβλωση και η ισοπεδωτική επιχειρηματολογία πως "όλα είναι μαύρα και πρέπει να τα καταβαραθρώσουμε για να σωθούμε" και η ακραία, στα όρια του αήθους, επίθεση της αντιπολίτευσης προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη, ήταν αυτά που προκάλεσαν την απέχθεια των πολιτών προς τους πομπούς της ανεξέλεγκτης τοξικότητας.
https://www.capital.gr/me-apopsi/3723290/to-telos-tis-toxikotitas/

Ε.Φ. είπε...

Γιατί δεν ψηφίζεις? Δεν ενδιαφέρεσαι να προαχθεί η "Ελλάδα εγγύτερα σε αυτό που ονομάζουμε μια ευρωπαϊκή χώρα", όπως προφανώς είναι και η θέληση της πλειοψηφίας των ψηφοφόρων?

Ανώνυμος είπε...

Πάλι ρωτάς βρε ζωντόβολο; Τοξικότητα: να επιμένεις ότι οι ερωτηματικές προτάσεις μπορούν να κολλήσουν τον άλλο στον τοίχο. Βρε καρπαζοεισπράκτορα οι ερωτήσεις ουδέποτε είχαν ή θα έχουν ποτέ ισχύ επιχειρήματος ή απόδειξης. Αποδεικνύουν απλά ότι είσαι απαίδευτος, αμόρφωτος δηλαδή.
Τα "επιχειρήματά" σας είναι πορδές.
Καλά κρασιά φραπεδόμαγκα.

ΥΓ: έγραψα πιο πάνω ότι με ενδιαφέρει η κοινή λογική, η πραγματικότητα όπως έχει, όχι οι απόψεις του κάθε καμμένου. Επαναλαμβάνω λοιπόν: αντικειμενικά ο Κυριάκος αποτελεί καλύτερη επιλογή για τη ρωμιοσύνη σε σχέση με τους υπόλοιπους. Η δε ρωμιοσύνη αδιάφορη μου είναι, εδώ μπαίνω για να σας ρίχνω φάπες.
Δεν έχεις καταλάβει ακόμα: δεν αντιπροσωπεύεις κάποια φωνή λογικής όπως νομίζεις, ψεκασμένοι είστε, οπαδοί θεωριών συνωμοσίας, κατά φαντασία αντάρτες.

Ε.Φ. είπε...

Δεδομένου ότι σου είναι αδιάφορη η ρωμιοσύνη, μήπως έχεις κάποια συμπάθεια για κάποια άλλη εθνότητα?

Ανώνυμος είπε...

Βρε τί μακάκας είσαι εσύ, πάλι ρωτάς;
Πάλι άσφαιρα και πορδές αμολάς.
Ακόμα και να έχω συμπάθεια, τί ανατρέπει από όλα όσα έχω γράψει.
Αααα είναι η ώρα για την κρεμούλα σου!
Σύνελθε μπουρδορωμιέ.

ΥΓ: μου θυμίζεις τον αιώνιο ρωμιό που τον λένε μαλάκα και αυτός απαντάει με ερωτηματική πρόταση: και εσύ τί είσαι;
Αυτή είναι η παιδεία και η μόρφωση του ρωμιού, να τον λένε μαλάκα και να λέει και εσύ τί είσαι; Που σημαίνει ότι εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι είναι μαλάκας. Αλλά τον βρωμιό δεν τον ενδιαφέρει το πόσο μακάκας είναι, θέλει να βγάλει τους άλλους μακάκες, διότι είναι σκατόψυχος και βαθιά διεφθαρμένος. Καλά ξυπνητούρια στο βόθρο της ρωμιοσύνης.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Μπήκα πάλι να δω τα σχόλια, μπουρδέλο γίνεται.... Τουλάχιστον, δεν με περιμένατε πριν ξεκινήσετε;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Αρχαιοελληνιστής είναι ο τύπος... Θεωρεί πως είναι απευθείας απόγονος του Τελαμώνα και του Θερσίτη...

Ανώνυμος είπε...

Ο Κυριάκος εκτός ότι σαν άνθρωπος είναι καλόψυχος και πραγματικά νοιάζεται για τους ρωμιούς (μέχρι να τον "σταυρώσουν") είναι όμως υπερβολικά μαλακός μαζί τους. Γκαουλάιτερ θέλει ο ρωμιός για να στρώσει. Μαστίγιο χωρίς καρότο. Μόνο έτσι θα κατασταλεί η ατίθαση, διεφθαρμένη φύση του ρωμιού και η αέναη ροπή προς την μπουρδολογία.

ΥΓ: ευκαρία να το παίξεις αντάρτης και επαναστάτης τώρα με το "κατασταλεί".
;)

Ανώνυμος είπε...

"Αρχαιοελληνιστής είναι ο τύπος... Θεωρεί πως είναι απευθείας απόγονος του Τελαμώνα και του Θερσίτη..."

Είπε το φρούτο που σχεδίαζε να ψηφίσει σπαρτιάτες και νίκη...
Στην κοσμάρα σου.

Ανώνυμος είπε...

"Μπήκα πάλι να δω τα σχόλια, μπουρδέλο γίνεται.... Τουλάχιστον, δεν με περιμένατε πριν ξεκινήσετε;"

Μπουρδέλο είναι το μυαλό σου κοπρίτη, φραπεδόμαγκα.
Κοιτάξου στον καθρέπτη επιχειρηματολόγε της πορδής.

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Νευράκια;
Μην πίνεις πάνω από δύο καφέδες!
Σε χαλάνε..

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Δεν σε καταλαβαίνω ρε φίλε... Βγήκε η Νέα Δημοκρατία κι αντί να 'χεις μαλακώσει, βρίζεις! Μήπως τελικά αυτή η στάση σου δεν οφείλεται στο γεγονός ότι δεν σου αρέσουν αυτά που εκφράζουμε κι είναι "βαθύτερο" το πρόβλημα;

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Δεν είσαι καλά ρε γμτ....

Ανώνυμος είπε...

Φραπεδόμαγκας, επιχειρηματολόγος της πορδής, μια χαρά χαρακτηρισμοί, σου ταιριάζουν.
Διάβαζε τί γράφεις και θα καταλάβεις.

Ε.Φ. είπε...

Εξυπακούεται πως αυτά που γράφεις δεν μπορούν να ανατραπούν, τουλάχιστον από μένα. Όμως, αν γνωρίζαμε ποια εθνότητα πιθανόν συμπαθείς θα μπορούσαμε να προσπαθήσουμε να υιοθετήσουμε κάποια από τα χαρακτηριστικά της για να βελτιωθούμε κάπως. Με τη βοήθειά σου. Δεν συμπαθείς κανέναν? Δεν απαντώνται πουθενά τα δικά σου χαρακτηριστικά?

Ανώνυμος είπε...

Ο μακάκας ρωτάει, ο σοφός σωπαίνει, ο μακάκας θα ματαξαναρωτήσει..
Ψάχνει, ψάχνει ο ρωμιός να βρει κάτι να πιαστεί να μου την πει. Μα πόσο μακάκας και ξεφτίλας.
Φάε την κρεμούλα σου όργιο.

Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι αναχωρητές ή μέλη κλειστών κοινοτήτων σαν τους Μορμόνους και τους Ορθόδοξους Εβραίους. Κυκλοφορούν στον δρόμο, ασκούν κανονικά επαγγέλματα - βγάζουν συνήθως με τίμιο ιδρώτα το ψωμί τους. Ίσως να κατοικούν στο από κάτω διαμέρισμα, να μοιραζόμαστε τα ίδια κοινόχρηστα, ιδίως εάν ζούμε σε αστικές, πολυσυλλεκτικές γειτονιές όπως η Κυψέλη. Διασταυρωνόμαστε, χαιρετιόμαστε. Δεν ανοίγουμε εντούτοις κουβέντα μεταξύ μας. Παρά μονάχα, πιθανόν, άμα μπούμε πελάτες στο ταξί τους. Διατράνωσαν το πλήθος και τη δύναμή τους όταν ανέβασαν τη σειρά "Παΐσιος, από τα Φάρασα στον Ουρανό" στην κορυφή της τηλεθέασης. Και όταν, νωρίτερα, πύκνωσαν τις γραμμές του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Δεν ήταν προφανώς το κοινό του εν λόγω (σκηνοθετικά αξιόλογου και καλοπαιγμένου) σήριαλ και η μάζα των αντιεμβολιαστών ομοιογενής. Δυσκολεύομαι ωστόσο να φανταστώ ψηφοφόρο της "Νίκης", των "Σπαρτιατών" και της "Ελληνικής Λύσης" που να μη βλέπει στην τηλεόραση τον Παΐσιο. Ή ο οποίος να σηκώνει ευχαρίστως το μανίκι για να "τρυπηθεί με το μπόλι".
Η παγκοσμιοποιήση, η ψηφιακή επανάσταση, η επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης με ό,τι συνεπάγεται για την αγορά εργασίας ευνοούν αντικειμενικά τους κάθε λογής "αντισυστημικούς". Το παρακολουθούμε εδώ και χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου ο πολιτικός διάλογος τείνει να εκφυλιστεί σε έναν ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των οπαδών του Qanon -που πιστεύουν ότι η Χίλαρι Κλίντον γδέρνει και τρώει μωρά σε σατανιστικές τελετές- και σε φανατικούς της πολιτικής ορθότητας, οι οποίοι λογοκρίνουν κλασσικά αριστουργήματα της λογοτεχνίας, επειδή -λέει- ο Μάρκ Τουαίην, και ο Σαίξπηρ ακόμα, εμφορούνταν από ρατσιστικές απόψεις... Η παράνοια φτάνει, με τη συνήθη χρονοκαθυστέρηση, και στην Ελλάδα. Από τη μία, ο νεολογισμός "η εαυτή μου" και η πρόσφατη δήλωση εγχώριας ανθυποστάρλετ ότι γέννησε βιολογικά κορίτσι που όμως θα αποφασίσει αργότερα για το κοινωνικό του φύλο. Από την άλλη, η "Νίκη" και η "Πλεύση" και οι "Σπαρτιάτες". Κι εμείς να επιμένουμε, ρομαντικά πιθανόν, σε μια ανοιχτή, ανεκτική, δημοκρατική κοινωνία...
https://www.capital.gr/xristos-xomenidis/3723466/paropides/

Χώστα Χωμενίδη στους μπετόβλακες.

Ανώνυμος είπε...

Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι ηττήθηκε μόνο ο Αλέξης Τσίπρας, για έκτη συνεχόμενη φορά. Ηττήθηκαν, επίσης, οι ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ, η στρατηγική της τοξικότητας και ο προγραμματικός λαϊκισμός. Η τεράστια επιχείρηση διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και αφομοίωσης των «πράσινων» στελεχών και ψηφοφόρων απέτυχε. Πρόκειται, επίσης, για ήττα του Νίκου Μαραντζίδη, ο οποίος επέτρεψε στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να διατηρήσει τον ίδιο τοξικό και καταγγελτικό λόγο που τον χαντάκωσε, τελικά. Αλλά και για ήττα του συριζαϊκού Τύπου, που βυθίστηκε στη λασπολογία.
Η Ελλάδα παράγει περισσότερη Αριστερά απ' όση μπορεί να καταναλώσει. Φαίνεται ότι εξάγει, κιόλας, σε μεγάλες δόσεις. Αν κρίνουμε από το εκλογικό αποτέλεσμα στη βρετανική πρωτεύουσα, η ΝΔ συγκέντρωσε ποσοστό 51,34%, δικαιώνοντας την πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας. Αλλά ταυτόχρονα ανέδειξε και μια ισχυρή Αριστερά: ΣΥΡΙΖΑ, ΜέΡΑ25 και ΚΚΕ συγκέντρωσαν πάνω από 36%. Εντυπωσιακό ποσοστό για το κάστρο του καπιταλισμού. Οι αυταπάτες δεν πεθαίνουν ούτε όταν ζει κανείς στο Λονδίνο.
Στον πάτο του εκλογικού χάρτη βρέθηκαν το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου (0,43%), των Οικολόγων (0,40%), του κυρίου Cocomat Πολ Ευμορφίδη (0,33%) και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (0,31%). Αποδεικνύει αυτή η λίστα ότι η ΑΝΤΑΡΣΥΑ πήρε λιγότερες ψήφους ακόμη και από τη Λατινοπούλου. Μας πρήζουν συνεχώς ότι εκπροσωπούν την κοινωνία και δεν μπορούν να βρουν στον λαό ούτε την ψήφο τους.
https://www.iefimerida.gr/elamefora/giati-dakryse-i-oikogeneia-mitsotaki-pos-ekleise-ton-floridi-2-3-sholia-gia-ti-nea

Ο δικτατορίσκος ο Τσίπ(ρ)ας πότε θα παραιτηθεί επιτέλους. Ε ρε κάτι κουμάσια.

Ε.Φ. είπε...

Είσαι βέβαιος πως "ο σοφός σωπαίνει"?

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Είναι, είναι!!
Χα χα χα!!!
Σαράντα σβέρκοι βοδινοί με λαδωμένες μπούκλες, σκεμπέδες βοθροθόλωτοι και βρώμιες ποδαρούκλες....

Ανώνυμος είπε...

Α, ο Πινόκιο παραιτήθηκε τελικά. Κλαψ!

Σε απόγνωση πρέπει να βρίσκεται ο Γιάνης Βαρουφάκης, επειδή το κόμμα του έμεινε εκτός Βουλής. To ίδιο θα πρέπει να ισχύει και για τα στελέχη του. Ο Κρίτων Αρσένης, για παράδειγμα, πανηγύριζε προχθές για την ψήφο αποδήμων του Βερολίνου, που έφερε στην πρώτη θέση το ΜέΡΑ25 (!) και πήραν... 150 ψήφους. «Πρώτα παίρνουμε το Βερολίνο. Συνεχίζουμε», έγραψε, παραφράζοντας το τραγούδι του Λέοναρντ Κοέν «First we take Manhattan, then we take Berlin», που μιλούσε για επανάσταση κατά του συστήματος κ.λπ. Όταν όμως τον Νοέμβριο του 2019 η ΝΔ έφερνε τον νόμο για την ψήφο των αποδήμων, για τον Κρίτωνα ήταν απλώς Δευτέρα: αγόρευε τότε κατά ενός «ταξικού και βαθιά αντιδημοκρατικού νομοθετικού εκτρώματος» και καταψήφιζε.
https://www.iefimerida.gr/elamefora/ta-kapsonia-mitsotaki-poios-koybalaei-tin-tsanta-toy-kairidi

Πιο βλάκας πεθαίνεις..

https://www.youtube.com/watch?v=szPjsrbhFsM
https://www.youtube.com/watch?v=seDbF59CUL0
https://www.youtube.com/watch?v=0gvHbo_q2zE
https://www.youtube.com/watch?v=kSHB1hOxcyc

Μοιράζει φάπες ο Άδωνις:
https://www.youtube.com/watch?v=_lxyQ2bldiU
XD