Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Καλοκαιράκι... καιρός για μουρνταριές!

Μπήκε για καλά το καλοκαιράκι, καιρός για διακοπές, τρελίτσες, απιστίες! 
Όλα όμως θέλουν τον τρόπο τους. Π.χ. όταν απατάς τη γυναίκα σου δεν πρέπει να παριστάνεις τον τέλειο σύζυγο ούτε ξαφνικά ν’ αρχίζεις τις ζηλίτσες ή να προθυμοποιείσαι για καθημερινό σεξάκι. Καρφώνεσαι φιλαράκο...
Σίγουρα θα χρειαστείς  έναν πιστό φίλο (ας τον πούμε "Λευτεράκη") που θα σου κάνει πλάτες. Αλλά προσοχή: ο κολλητός δεν θα πρέπει να είναι γκέι. Γιατί την τρίτη το πολύ μέρα θα τα ξεράσει όλα και θα συνωμοτήσει μαζί της εναντίον σου! 
Επίσης θα πρέπει να τον "έχεις στο χέρι"! Να ξέρει πως αν κάνει τη ματσολιά θα πληρώσει βαρύ τίμημα...
Οι γυναίκες είναι μεγάλες κάργιες και θέλουν προσοχή.
Π.χ. ξυπνάς ένα πρωί δίπλα στην "επίσημη" κι εκείνη στο χαλαρό κι όλο νάζι σε ρωτάει, υποτίθεται αδιάφορα, αν την έχεις ποτέ απατήσει. Γιατί δήθεν δεν πρέπει να υπάρχουν μυστικά μεταξύ σας. 
Για να σε ρωτάει, προφανώς δεν σε έχει ικανό για κάτι τέτοιο και απλά επιζητά κάποια επιβεβαίωση. Αν εσύ ο μάλαξ τσιμπήσεις και το παραδεχτείς αμέσως θα μετατραπεί από λαρτζ και υπεράνω σε ... 11η Σεπτεμβρίου!
Η απιστία είναι ένα μυστικό που κάθε σοβαρός άντρας οφείλει να το πάρει μαζί του στον τάφο...
Ας αφήσουμε τώρα την "επίσημη" κι ας πάμε στην "άλλη", στον "απαγορευμένο καρπό", στην "πέτρα του σκανδάλου". Αυτή πρέπει απαραιτήτως να ξέρει πως είσαι δεσμευμένος. Γιατί απλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις ταυτόχρονα δυο διαόλους!
Θα σας συμβούλευα να προτιμήσετε 20άρα. Αυτή σπάνια θα δημιουργήσει πρόβλημα στη μόνιμη σχέση σας. Κι αν σας δει κανένα μάτι, τους λες πως είναι η κόρη του κολλητού σου και καθάρισες. Ποιος θα πιστέψει πως τέτοιος κόμματος είναι το γκομενάκι σου; 
Άσε που μια 20άρα δεν ζητάει από σένα τίποτα περισσότερο απ’ το πορτοφόλι σου και το κορμί σου (λέμε τώρα...).
Καλές περιπτώσεις για παρατεταμένη απιστία είναι κι οι 40άρες ή οι παντρεμένες 50άρες. Κατά κανόνα είναι διακριτικές και ελάχιστα διεκδικητικές. Αν και με τις γυναίκες ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.
Μια ερωτευμένη γυναίκα δεν θα διστάσει να αρπάξει τον άντρα ακόμα και της παιδικής της φίλης.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάς πως αν η "αρπαχτή" γίνει "νόμιμη" αυτομάτως το σεξάκι δεν θα είναι όπως παλιά! 
Ξέρετε τίποτα "νόμιμο" να είναι απολαυστικό σ’ αυτή την παλιοζωή;

Δεν υπάρχουν σχόλια: