Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Καλά Χριστούγεννα!

 



35 σχόλια:

μί είπε...

καλά Χριστούγεννα !!!! <3

Ψονθομφανήχ είπε...

Nα σαι καλά Μιμή μου και καλό ρεβεγιόν
με οικονομίδη!

μί είπε...

ευχαριστώ..ξέρεις τι παθαίνω με τις ταινίες? άλλη ξεκινάω να ψάξω, άλλη βλέπω :)) αλλά σε Έλληνα σκηνοθέτη θα καταλήξω, εκεί κινούμαι..ε γράψτε καμιά πρόταση για ταινία..δεν μιλάτε κι εσείς..

(η αρδούλα ελπίζω να μην πειράζει.λόγω γιορτών την άφησα :))

μί είπε...

αρδούλα=καρδούλα :))

Ψονθομφανήχ είπε...

το ψάρι του οικονομίδη

μί είπε...

είναι μια απο τις τρεις ταινίες που ακόμα έχω ανοιχτές στο λάπτοπ.οκ αυτό θα δω, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν έχω δει ταινίες του..ε δεν βλέπω και συνέχεια, γιατί χαλαρώνω και κοιμάμαι συνήθως..γι'αυτό :))

μί είπε...

δεν λέει το ψάρι..λέει το μικρό ψάρι

Ψονθομφανήχ είπε...

ε ναι... το μικρό ψάρι που το τρώνε τα μεγάλα ψάρια!

Γιατί έβγαλες απ' το προφίλ του τα μπλογκιά σου?
Πώς θα τα βρω τώρα?

μί είπε...

το μικρό ψάρι απλά :))
ήθελα να δω αν θα τα αναζητήσει κανείς...

μί είπε...

α δεν ξέρω..θα δω αν θα ανοίξω τα blog :))

Ψονθομφανήχ είπε...

Χριστινούλα, χρόνια σου πολλά...

μί είπε...

ναι..σήμερα λέμε ευχές στους εορταζόμενους καλά που ευχήθηκες :)) να πω κι εγώ με την σειρά μου χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν..δεν ήξερα οτι είχες Χριστίνα αναγνώστρια, χρόνια πολλά..και καλή χρονιά αχαχ αν και λίγο νωρίς για την δεύτερη ευχή :))

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

"Φλερτάρω" μεταξύ Ιησού και Ηρακλή.. δυο "μορφές" που με εμπνέουν, δυο πανίσχυρα "αρχέτυπα"!!!
Κακά τα ψέματα... χωρίς "αρχέτυπα" αξίες δεν υπάρχουν, έρχεται το "χάος" και τα πάντα μπορούν να "υποστηριχθούν" σύμφωνα με τη λογική!!
Ηθελημένα ή μη, ο Μαρκήσιος ντε Σαντ, "φώτισε" το συγκεκριμένο "μονοπάτι"....

Γιάννης Νικολουδάκης είπε...

Κι ο Ζωροάστρης συμπαθής είναι, ωστόσο!!
Κι ο Οδυσσέας, ο Περσέας...
Αυτό το "ηρωικό ιδεώδες" έχει εκλείψει εντελώς στις μέρες μας, ζούμε σε άκρως "αντιηρωική" εποχή και μας κάνουν κουμάντο τα "χαρτιά"!!!

μί είπε...

εγώ απο όσους είπες δεν ξέρω και πολλούς, αλλά αν έτσι ενα όνομα έρχεται στο κεφάλι μου ως πανίσχυρος είναι ο Παναγής Κουταλιανός..μισό να βάλω και το τραγουδάκι και πάω να δω ταινία..Γιάννη καλά χριστούγεννα!!!

https://youtu.be/micQJI_sDLY

Ψονθομφανήχ είπε...

Η Χριστίνα είναι η πιστότερη και φανατικότερη αναγνώστριά μου!
Είναι δυνατόν να την ξεχάσω; Άσε που και να ήθελα, μια τέτοια γυναίκα δεν ξεχνιέται!
Ο Κουταλιανός είναι όντως ηρωική μορφή! Αλλά παρεξηγημένος. Ασφαλώς και είχε τη δύναμη να επιβληθεί στη γυναίκα του. Αλλά εδώ είναι το μεγαλείο το ανδρός. Είχε διάκριση και αυτοσυγκράτηση. Αν έριχνε στη συμβία του δυο ξανάστροφες δεν θα ήταν πραγματικός άντρας...

Γιάννη, ο Ιησούς συγκρίθηκε με πολλούς, Δία, Διόνυσο κλπ, αλλά όχι με τον Ηρακλή. Ίσως γιατί δεν εστίσε στη σωματική δύναμη. Αλλά αν θες δούλεψε λίγο αυτή την ιδέα σου, να την κάνουμε κειμενάκι. Το απαιτούν οι θαυμαστές σου!

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους...

μί είπε...

καλημέρα..δεν ξέρω τόσα πολλά για τον Κουταλιανό :)) ξέρω οτι έκανε περιοδεία και σήκωνε αυτοκίνητα κτλ μέχρι εκεί ήξερα..συμφωνώ με την άποψη που έχεις, αλλά δεν νομίζω οτι τραγούδησαν αυτολεξεί την σημασία των στοίχων, στις ομοιοκαταληξίες ταίριαζε..το οποίο τραγούδι αν δεν το είχαν τραγουδήσει πολλοί δεν θα τον ήξεραν

μί είπε...

ήρθα πρωινή πρωινή σήμερα :))

μί είπε...

την ταινία της είδα...ευχάριστη έκπληξη η Πόπη Τσαπανίδου που εγώ προσωπικά δεν ήξερα οτι έχει παίξει σε ταινία και ο σκηνοθέτης έκανε μια καλή ταινία, πλοκή είχε, καλές ερμηνείες κτλ

Ψονθομφανήχ είπε...

είσαι η πρωινή δροσούλα στη ζωή μας...

μί είπε...

ε κι εσείς..γι'αυτό έρχομαι

μί είπε...

και να που η ροή των πραγμάτων τα φέρνει έτσι και ήρθε μια ωραιότατη ειδοποίηση να φύγω προς χάριν εργασίας, αρκετά μακριά..δεν θα έχω δυνατότητα Ψονθομφανήχ διαδυκτίου αρχικά, μέχρι να μπω σε μια σειρά με όλα..κράτησα κάποιες αναμνηστικές φωτογραφίες απο δημοσιεύσεις που θα τις κρατήσω αποθηκευμένες στο λαπτόπι μου, για να σας θυμάμαι..θα αργήσω να ξαναγράψω γιατί είχα και κάτι διαπληκτισμούς με μια μπλόγκερ που δεν έχει να κάνει με εμάς εδώ, οπότε δεν θέλω να σε ανησυχώ ούτε να αναφέρω το όνομα της μιας και δεν είδα καν να είστε στους αναγνώστες της κτλ....οπότε αφήνω άλλο ενα χρόνια πολλά και πακετάρω..τόσο απλά...θα σε θυμάμαι..καλή συνέχεια!!!

μί είπε...

τα μπλόγκ μου τα έκλεισα..ε, άστα να υπάρχουν..ποτέ δεν ξέρεις, ίσως ξαναεπιστρέψω σε αυτά σε περίοδο λιγότερου τρεξίματος αν και θα ταξιδεύω ουσιαστικά για συνεχόμενους μήνες..νομίζω θα μου κάνει καλό..χαιρετώ όλους, καλές γιορτές!!!


μί είπε...

θα υπάρχει διαδύκτιο εκεί, αλλά εγώ ποτέ δεν μπλέκω την δουλειά με ώρες blog

μί είπε...

βασικά δεν ξέρω αν θα πάω..απλά να ξεπήξω λίγο απο ιντερνετ και τέτοια θέλω και βλέπω..οτι ξημερώσει..αν δεν πάω εκεί θα πάω αλλού..στο κάπου αλλού αχαχ
βγαίνω να το κάνω πράξη

Ψονθομφανήχ είπε...

εμείς ευχόμαστε να σου συμβεί ό,τι καλύερο.
Κι εδώ θα μαστε, να σε περιμένουμε σαν
πιστοί Πηνελόποι!

μί είπε...

ςδώ είμαι, σε διαβάζω..

μί είπε...

μέχρι να μαζέψω λεφτά για α φύγω, είμαι εδω...εγώ είμαι η Πηνελόπη, η Πηνελόπη έχει πάντα η στο τέλος, γι' αυτό

μί είπε...

όσο έλειπα, έκανα 3 καραόκε βίντεο :)) βρήκα ασχολία κι εγώ σαν τον Δημήτριο..

Ψονθομφανήχ είπε...

Θα μας τα δείξεις;
Κι αν μας αρέσουν μπορεί να σου δώσουμε και
ένα ποσό για το ταξίδι σου

μί είπε...

θα μου δώσει μια φίλη μου είπε, δεν πειράζει γιατί είμαστε φίλες χρόνια και θα της επιστρέψω το ποσό όταν μπορέσω..έχω κανονική φωτογραφία, αλλιώς θα είχα βάλει εδώ έστω ενα..το ποιο μη φάλτσο δηλαδή :))

Ανώνυμος είπε...

Καλά Νευτούγεννα ρωμιοί μου.
https://www.onthisday.com/birthdays/december/25

μί είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μί είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
μί είπε...

αύριο θα πάρω τηλέφωνο, να δω τι γίνεται..με έχει καθυστερήσει βασικά, η φίλη μου..αλλά είναι μεγάλο ποσό, οι μετακινήσεις και όλα τα υπόλοιπα, δεν είναι μόνο η μεταφορά