Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Βολτούλα στα κλεισμένα στέκια μου... (Β')

 





17 σχόλια:

μί είπε...

καλές βόλτες!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

είπαμε να μην κουράσουμε τα ματάκια σου χθες και σήμερα
και βάλαμε μόνο φώτος...

μί είπε...

κάνε οτι θες..δεν θέλω να το σκέφτεσαι καθόλου..ούτος ή άλλος εγώ απο σήμερα σταματάω γενικώς με το λάπτοπ μου κτλ οτι έχει να κάνει με οθόνη γενικώς..τηλεόραση δεν βλέπω οπότε καμιά οθόνη μπροστά μου...θα ξεκουράσω τα μάτια μου μια και καλή εν συνεχεία και το οτιδήποτε υπάρχει ενσωματωμένο πάνω μου..το κεφάλι μου ιδαίτερα... και αφήνω το τελευταίο μου σχόλιο, ευχαριστώ για την ευγενική σου φιλοξενία..και ωωωπ τελευταίο σχόλιο...καλή συνέχεια και καλές βόλτες!!! χρόνια πολλά και στον Γιάννη εδώ και καλή χρονιά σε όλους με υγεία κτλ Δημήτριε καλές δημιουργίες, Ψονθομφανήχ καλές δημοσιεύσεις, ανώνυμε γεια και σε σένα και εις άλλα με υγεία..γεια σας!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

εις το επανιδείν!
Δεν θα χαθούμε φαντάζομαι...

μί είπε...

θα χαθούμε ναι..και θα πάρω μαζί μου και τα 4 μου κεφάλια..γιατί έχει διευρυνθεί τόσο πολύ ο εγκέφαλος μου που δεν χωρούσε σε ενα κεφάλι και απέκτησα 4...παίρνω και τα 4 κεφάλια μου μαζί.τα βάζω κάτω απο την μασχάλη μου και φεύγω...2 στην μια και δυο στην άλλη..μια χαρά χωράνε..για να δω...ωωωπ χωράνε......κι ας λέει το τραγούδι "δυο καρπούζια σε μια μασχάλη δεν χωράνε" εμένα χώρεσαν..καλή συνέχεια, πάνω να ξεκουράσω και τα 4 κεφ΄λια μου!!!

μί είπε...

και ευχαριστώ για την διεύρυνση του εγκεφάλου μου..τελικά δεν έσκασε το κεφάλι μου αλλά πολλαπλασιάστηκε..αυτό κι αν είναι!!!

Ψονθομφανήχ είπε...

σε κάθε μασχάλη χωράνε άνετα δύο κεφάλια!
Δύο καρπούζια δεν χωράνε!
Άλλο κεφάλι, άλλο καρπούζι

μί είπε...

δεν το είχα σκεφτεί έτσι ομολογώ :))

μί είπε...

στον κόσμο της αθωότητας καρπούζι=καρπούζι και κεφάλι=κεφάλι...το ενα βγένει στα χωράφια και το άλλο υπάρχει πάνω στους ώμους μας..με την απλή και αθώα έννοια..κάπως έτσι σκέφτηκα όταν έγραφα το παραπάνω :))

μί είπε...

τι λέω αχαχ άκου..υπάρχει και ο χώρος των παραμυθιών που εκεί ναι μεν υπάρχει η αθωότητα αλλά κυριαρχεί η φαντασία..πάρε παράδειγμα ..μισό να σκεφτώ ενα παραμύθι...πχ η σταχτπούτα..που η κολοκύθα παίρνει την μορφή άμαξας κτλ

μί είπε...

σταχτπούτα=σταχτοπούτα
(δεν έχει και διόρθωση σχολίου, θα έπρεπε :))

Ψονθομφανήχ είπε...

υπάρχει και "σύνδρομο της σταχτοπούτας"!
Πολλές γυναίκες πάσχουν από αυτό...

μί είπε...

δεν το έχω ακούσει καν..θα διαβάσω γι' αυτό..

μί είπε...

τελικά καλύτερα που μεγάλωσα χωρίς να διαβάζω παραμύθια και εν συνεχεία μη διαβάζοντας βιβλία έκανα οτι καλύτερο...αποπροσανατολίζουν όλα αυτά...

μί είπε...

δεν 'εχω ύπνο και είπα να σου αφήσω ενα σχόλιο.....τι είναι αυτό που κάνεις και δεν μπορούμε χωρίς εσένα και όλο εδώ είμαστε? ε?

μί είπε...

άντε ξύπνα..θέλω παρέα :))

Ψονθομφανήχ είπε...

χαχαχα είσαι κουκουβάγια!

Καλημέρααααααααα

Τα παραμύθια δεν είναι καθόλου "αθώα"!
Κι η φαντασία τους είναι νοσηρή, πολύ κοντά
στην πραγματικότητα...